Een Totaalconcept

Al meer dan dertig jaar produceert LakShmi Italië producten voor de natuurlijke Beauty en Wellness-branche. Met deze ervaring is een unieke, high end cosmeticalijn ontwikkeld, gebaseerd op de kennis van Ayurveda, Naturopathie en Aromatherapie. Door dit samen te combineren met de meest geavanceerde cosmetische kennis, organische natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën is er een productassortiment ontstaan dat niet alleen zorgt voor ultieme schoonheid in de zuiverste vorm maar ook zorgt voor een balans tussen Body, Mind en Soul.

LakShmi belooft je een persoonlijke benadering

We zijn allemaal uniek, ook in onze lichaamsbouw en in de samenstelling van onze huid. Daarom heeft LakShmi producten op maat, rekening houdend met jouw lichaamsconstitutie volgens de leer van de 5 elementen. Onze uitgebreide holistische behandelingen werken doelgericht in op de noden van jouw lichaam en geest.

EEN TOTAALCONCEPT – VOOR GEVER ÉN ONTVANGER

Na 20 jaar ervaring in de wellness en cosmetica sector, weet Franco als geen ander wat zowel de professional als de gebruiker nodig heeft. Elke behandeling en combinatie van producten is een weldaad voor zowel de gever als voor de ontvanger.

Als professional hoef je niet meer te piekeren over jouw aanbod. LakShmi heeft een innovatief totaalconcept ontwikkelt waar je meteen mee aan de slag kan. Met elke behandeling bieden we je een uitgewerkt protocol en productpakket aan, die je naar eigen wens kan uitbreiden en je eigen stempel erop drukken.

PUURHEID – vanbinnen, vanbuiten en tot in het ontastbare van onze ziel

LakShmi verheft de schoonheids- en welzijnszorg naar een hoger niveau. Onze aandachtig uitgewerkte behandelingen veranderen in rituelen die met zorg, liefde en respect volgens de eeuwenoude voorschriften worden uitgevoerd. LakShmi brengt lichaam, hart, geest en ziel in de oorspronkelijke pure vorm van het bestaan.

RIJKDOM – de natuur als schatkist

Moeder Aarde voorziet ons van alle natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit alle uithoeken van de wereld. Met LakShmi ga je op een belevingstocht met al je zintuigen en ervaar je de aardse rijkdommen op je huid.

BEWUSTZIJN – in elke schakel van de keten

Elke bestanddeel is met liefde en respect gekozen, om jouw gevoel van welzijn te ondersteunen. Ons respect gaat ver, tot de bron en tot in elk proces, van begin tot einde.