In 2008 kwam ik ter kennismaking bij het merk Ayurveda Lakshmi. In mijn praktijk werkte ik al holistisch, duurzaam, groen én natuurlijk…..dacht ik! Door mijn gesprek bij Lakshmi kwam ik erachter dat ik geen 100% natuurlijke producten gebruikte maar te maken had met de ‘greenwashing’ in cosmeticaland. Tot op de dag van vandaag ben ik Lakshmi zeer dankbaar voor mijn laatste stukje ontwaken en sindsdien is mijn passie en missie nóg sterker geworden. Nu kan ik met een gerust hart zeggen dat ik écht met uitsluitend natuurlijke biologische producten werk in mijn praktijk en dat deze veilig zijn voor onze gezondheid en voor het milieu. 
Mijn visie op natuurlijke schoonheid is dat deze ontstaat door een goede gezondheid en balans tussen in- en ontspanning. Deze holistische benadering zorgt ervoor dat ik middels de wellnessbehandelingen, voeding-, leefstijl tips én natuurlijke huidverzorging de huid kan optimaliseren en huidproblemen kan laten verdwijnen. Gezond van binnen is stralend van buiten.
Als holistisch schoonheidsprofessionale is het een “perfect match” met Ayurveda Lakshmi omdat de al eeuwenoude Ayurveda filosofie ook holistisch is. Wij zien de mens als geheel en elk mens als individu. Elke cliënt ontvangt een behandeling ‘op maat’ in een rustige, ontspannen ambiance met volle aandacht en deskundigheid. Van top tot teen en van binnen en buiten! 
Verzorging en voeding van lichaam, geest en huid middels oliën en geneeskrachtige kruiden en planten. Een weldadig voetenbad, een geurreis van aroma therapeutische oliën, reiniging van het gelaat met rijke cleansing milk, hoofdhuidmassage, Ayurvedische gezichts- hals- decolleté massage met warme oliën maakt dat elke client herboren de praktijk verlaat.