Samenwerking

AYURVEDA – BEAUTY DOOR BALANS

Met de producten uit de Lakshmi productlijn kun je op verschillende manieren werken: met de nadruk op de huidverbeterende kwaliteiten, op holistische wijze of door middel van het combineren van die uitgangspunten binnen de behandeling. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de schoonheidsprofessionale die haar cliënten niet alleen aan de buitenkant wil behandelen, maar ieder mens ziet als een unieke eenheid die gevormd wordt tussen lichaam en geest.

De zuivere producten van Lakshmi worden uitsluitend gemaakt van koudgeperste plantenolie, en hebben als werkzame stof pure essentiële oliën. Deze oliën lijken op de in huid aanwezige vetten en zijn rijk aan natuurlijke vitamines, waaronder vitamine A en E. De producten worden door deze eigenschappen snel en diep in de huid opgenomen, waar ze door middel van de bijzondere synergie tussen de essentiële oliën de huidbalans herstellen. Hierdoor hervindt de huid zijn jeugdige en vitale uitstraling.

De producten kunnen tijdens de huidverbeterende schoonheidsbehandeling gecombineerd worden met Ayurvedische rituelen voor het creëren van een betere balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. De cliënt verlangt immers steeds vaker een totaalbehandeling die de stress en drukte van alle dag doet vergeten. Hoe deze bijzondere totaalbehandeling in zijn werk gaat leren wij je graag tijdens de bij de productlijn behorende inscholing van dit zogeheten ‘Lakshmi Beauty Concept’.

Door het aanbieden van deze totaalbehandeling kan je jouw salon zich in de regio profileren, en je kunt jezelf er ook duidelijk mee onderscheiden van collega’s die dit concept niet aanbieden. Het succes van Lakshmi zal ook het succes van jouw bedrijf zijn, en met de vakkennis en de juiste ondersteuning van Lakshmi heb je de pijlers voor een succesvol bedrijf in handen.

Promotiemateriaal voor de Lakshmi productlijn is ruimschoots voorhanden: denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende posters, proefmonsters, cadeaubonnen en afsprakenkaartjes. Bij iedere bestelling zal je deze gratis ontvangen, afhankelijk van de ordergrootte. Geheel in overeenstemming met de productlijn zal je je ook bij de Lakshmi bedrijfsfilosofie zeker thuis voelen.

HEBBEN WE JE NIEUWSGIERIGHEID GEPRIKKELD?

Stuur ons je bedrijfsgegevens toe en geef aan hoe enthousiast je bent!
Wij sturen je in eerste instantie een informatiepakket op, zodat je in alle rust kennis kan maken met Lakshmi. Ben je al helemaal verkocht? Laat ons dan een afspraak maken om kennis te maken.

Mail: info@lakshmi.nl

Telefoon: 070-5179588

LakShmi Founder

MADE WITH JOY, EERLIJKHEID EN VANUIT EEN DIEPE PASSIE

 

LakShmi is het meesterwerk van Franco Canteri, een gepassioneerde Italiaan die in de jaren 80 in het Verre Oosten de levenkunst ofwel Ayurveda leerde kennen. Vanuit diepe meditatie en een bijzonder gevoel vanuit zijn hart ontstond er bij hem een missie.

De verworven wijsheid vanuit het Oosten te combineren met de moderne technologie op gebied van huidverbetering, om zo het innerlijke en het uiterlijke te laten versmelten.

In eerste instantie creëerde hij natuurlijke producten voor zelfzorg, al snel zag hij in dat hij hier ook anderen mee kon helpen.

Vandaag is LakShmi in Italië marktleider in natuurcosmetica en hebben ze een eigen laboratorium waar ze zowel de producten als het verpakkingsmateriaal zelf produceren, alles zo duurzaam mogelijk en voor de minste CO2 uitstoot. Het beschermen van Moeder Natuur en het creëren van een betere wereld ligt hem nauw aan het hart. 

 

 

MODERNE TRADITIE

Het onderzoeksteam in Italië is voortdurend op zoek naar innovatieve combinaties, naar ingrediënten die elkaar ondersteunen in hun werking om jou nog beter van dienst te zijn.

Altijd vanuit pure intentie, eerlijke praktijken, echte producten, vernieuwende processen, maar ook vanuit eeuwenoude, authentieke tradities en rituelen.

Verloren kennis vanuit het Oosten steken ze in een modern jasje vanuit het Westen. 

De Ayurvedische kijk op huidverzorging wordt meegenomen in de productie van de verschillende lijnen.

Door de bijzondere samenstelling van essentiële oliën in de producten worden niet enkel huidproblemen aangepakt maar ook de dieperliggende emoties die aan de basis liggen van huidproblemen.

 

 

INNERLIJK WELZIJN EN HUIDVERBETERING

LakShmi houdt zich niet alleen bezig met het ‘zichtbare’, maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid.

Franco Canterie, de producent van LakShmi, is een bevlogen Italiaan die in de jaren ’80 de Oosterse wijsheid, westerse kennis van ingrediënten en aromatherapie samensmolt tot de eerste Holistische en huidverbeterende productlijn. Inmiddels is LakShmi marktleider en te vinden in de mooiste Spa en Wellness hotels in Italië.

LAKSHMI – EEN REIS VER WEG NAAR BINNEN

Elk van onze producten en behandelingen zijn zorgvuldig uitgewerkt, met een diep respect voor Moeder Natuur en de elementen. De samensmelting van de gebruikte ingrediënten, geuren, texturen en handelingen brengen je in hogere sferen. Een hoogtepunt voor al je zintuigen en de verschillende energielagen.

In elk LakShmi product zitten essentiële oliën en edelsteenbestanddelen verwerkt. Zowel essentiële oliën als edelstenen hebben een diepgaande werking op onze diepere energielagen. De verfijnde texturen versmelten met onze huid en creëren een heerlijk gevoel van lichtheid en rust. Elke behandeling is een onvergetelijke ervaring die je fysieke, mentale en emotionele evenwicht herstelt.

HOOG PERFORMANTE COSMETICA MET BUITENGEWONE RESULTATEN

LakShmi stelt alle producten met grote zorg en liefde samen, met respect voor eeuwenoude tradities, processen en rituelen en brengt je op die manier natuurlijke cosmetica, afgestemd op de toestand van jouw huid. De opmerkelijke resultaten worden niet enkel behaald in de salons, maar realiseer je ook thuis in je eigen badkamer. LakShmi producten zijn zeer toegankelijk en heel gebruiksvriendelijk.

PUURHEID – vanbinnen, vanbuiten en tot in het ontastbare van onze ziel

LakShmi verheft de schoonheids- en welzijnszorg naar een hoger niveau. Onze aandachtig uitgewerkte behandelingen veranderen in rituelen die met zorg, liefde en respect volgens de eeuwenoude voorschriften worden uitgevoerd. LakShmi brengt lichaam, hart, geest en ziel in de oorspronkelijke pure vorm van het bestaan.

RIJKDOM – de natuur als schatkist

Moeder Aarde voorziet ons van alle natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit alle uithoeken van de wereld. Met LakShmi ga je op belevingstocht met je zintuigen en ervaar je de aardse rijkdommen op je huid.

BEWUSTZIJN – in elke schakel van de keten

Elke bestanddeel is met liefde en respect gekozen, om jouw gevoel van welzijn te ondersteunen. Ons respect gaat ver, tot de bron en tot in elk proces, van begin tot einde.

Sinds 1996 brengt Lakshmi met veel passie de Bio-Eco gecertificeerde producten op de Nederlandse en Belgische markt.