Samenwerking

AYURVEDA – BEAUTY DOOR BALANS

Met de producten uit de Lakshmi productlijn kun je op verschillende manieren werken: met de nadruk op de huidverbeterende kwaliteiten, op holistische wijze of door middel van het combineren van die uitgangspunten binnen de behandeling. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de schoonheidsprofessionale die haar cliënten niet alleen aan de buitenkant wil behandelen, maar ieder mens ziet als een unieke eenheid die gevormd wordt tussen lichaam en geest.

De zuivere producten van Lakshmi worden uitsluitend gemaakt van koudgeperste plantenolie, en hebben als werkzame stof pure essentiële oliën. Deze oliën lijken op de in huid aanwezige vetten en zijn rijk aan natuurlijke vitamines, waaronder vitamine A en E. De producten worden door deze eigenschappen snel en diep in de huid opgenomen, waar ze door middel van de bijzondere synergie tussen de essentiële oliën de huidbalans herstellen. Hierdoor hervindt de huid zijn jeugdige en vitale uitstraling.

De producten kunnen tijdens de huidverbeterende schoonheidsbehandeling gecombineerd worden met Ayurvedische rituelen voor het creëren van een betere balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. De cliënt verlangt immers steeds vaker een totaalbehandeling die de stress en drukte van alle dag doet vergeten. Hoe deze bijzondere totaalbehandeling in zijn werk gaat leren wij je graag tijdens de bij de productlijn behorende inscholing van dit zogeheten ‘Lakshmi Beauty Concept’.

Door het aanbieden van deze totaalbehandeling kan je jouw salon zich in de regio profileren, en je kunt jezelf er ook duidelijk mee onderscheiden van collega’s die dit concept niet aanbieden. Het succes van Lakshmi zal ook het succes van jouw bedrijf zijn, en met de vakkennis en de juiste ondersteuning van Lakshmi heb je de pijlers voor een succesvol bedrijf in handen.

Promotiemateriaal voor de Lakshmi productlijn is ruimschoots voorhanden: denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende posters, proefmonsters, cadeaubonnen en afsprakenkaartjes. Bij iedere bestelling zal je deze gratis ontvangen, afhankelijk van de ordergrootte. Geheel in overeenstemming met de productlijn zal je je ook bij de Lakshmi bedrijfsfilosofie zeker thuis voelen.

HEBBEN WE JE NIEUWSGIERIGHEID GEPRIKKELD?

Stuur ons je bedrijfsgegevens toe en geef aan hoe enthousiast je bent!
Wij sturen je in eerste instantie een informatiepakket op, zodat je in alle rust kennis kan maken met Lakshmi. Ben je al helemaal verkocht? Laat ons dan een afspraak maken om kennis te maken.

Mail: info@lakshmi.nl

Telefoon: 070-5179588