??????! ?????? ????? – DREN — SLIM – TONIC –

SAMENGESTELD UIT 3 PRODUCTEN GARSHAN

1.BAD / DOUCHEGEL 500 ml
Een Wellness ervaring met aromatische stoffen geformuleerd om een ​​strakker silhouet te verkrijgen en een aanzienlijke vermindering van plaatselijke vetophopingen. Het verbeterd de microcirculatie en de stofwisseling van het bindweefsel. Het geeft een gevoel van lichtere benen en verminderd oedeem.

2. OIL non OIL 125 ml
Een niet vette olie op basis van zonnebloem, druivenpit, zoete amandel en rijst olie, rijk aan antioxidanten, met anti age eigenschappen om de huid op een snelle manier gehydrateerd en compact te houden. Verrijkt met essentiële oliën van fenegriek, geneverbes, paardenkastanje,… verbeteren de doorbloeding en versterken de bloedvatwand. Met als resultaat het geven van langdurige verlichting en het verminderen van de omvang.
Ideaal om te gebruiken met een Home Ritual Cupping Massage.

3. GARSHAN CREAM 250 ml
Het regelmatig gebruik ervan vermindert de sinaasappelhuid en oedeem. De microcirculatie verbeterd en de huid wordt steviger.
Nu met nieuwe gepatenteerde formule # SLENDYL #
Een innovatieve synergetische combinatie van algenextracten en mineraal bronwater.

Wetenschappelijk is bewezen dat het actieve ingrediënt, de ophoping van vetten met 58% vermindert, waardoor de samenhang van vetcellen op verschillende niveaus wordt geblokkeerd.
Met als gevolg => minder vetopslag in het bindweefsel.

DREN-SLIM-TONIC

Welk type cellulite heb jij?

?DREN – CELLULITE MET OEDEEM
?SLIM – CELLULITE MET HARDNEKKIGE VETOPHOPING
?TONIC – CELLULITE MET VERSLAPTE HUID

=> VRAAG RAAD AAN JE LAKSHMI SPECIALISTE

 

 width=  width=  width=