width=

Het merk Lakshmi staat al een tijdje op mijn dierproefvrije lijst, maar ik heb pas sinds kort een aantal producten van het merk in huis. Lakshmi is een Italiaans verzorgingsmerk dat bij verschillende schoonheidssalons in Nederland verkrijgbaar is. Ze verkopen naast gezichtsverzorging ook make-up producten, waar ik er vandaag 3 van review. Daarnaast mag ik de producten die ik review ook nog eens aan 1 van jullie weggeven, dus lees zeker even tot het einde door! 🙂

Lakshmi wil innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid creëren met de kennis van Ayurveda. Dit houdt in dat ieder mens individuele behoeften heeft, ook qua huidverzorging. Ayurveda bestaat uit drie dosha’s: Vata, Pitta en Kapha. De Vata huid is bijvoorbeeld vrij dun en kan snel droog worden. De Pitta huid kan gevoelig zijn en moet gekalmeerd worden. De Kapha huid is sneller vet en kan acne bevatten. Ik ben voornamelijk een Pitta type, zowel qua uiterlijk als innerlijk. Ik vind Ayurveda een leuk onderwerp om over te lezen en vind het dan ook interessant dat Lakshmi vanuit deze principes hun producten maakt.

De producten van Lakshmi zijn natuurlijk, bevatten biologische ingrediënten en zijn Bio-Eco gecertificeerd

Vegan: Ja

100% natuurlijk: Ja

Dierproefvrij: Ja 

Eco-friendly: Gebruik natuurlijke en biologische ingrediënten, ICEA gecertificeerd.

Geproduceerd in: Italië

Ik ben erg te spreken over deze producten! Ze brengen allemaal makkelijk aan, de ingrediënten zijn prima en de kleuren zijn ook mooi. Ben je benieuwd geworden naar de producten?