Over ons

Een verhaal van liefde en passie voor Moeder Natuur en haar schatten, overgedragen van generatie op generatie. 

Sinds 1996 werden Monicq en Kees door Franco Canteri uitgekozen om zijn missie hier in Nederland en Vlaanderen over te dragen.

Met veel vastberadenheid, liefde voor de natuur en voor een leven in harmonie waren ze vastbesloten om de LakShmi producten en kennis te gaan verspreiden in overeenstemming met hun geloof, versterkt door een filosofie dat een hogere en nobelere betekenis geeft aan het vaak vertekent beeld wat schoonheid werkelijk is.

De eerste jaren waren niet gemakkelijk. Het internet kende de verspreiding zoals vandaag niet dus het deelnemen aan evenementen zoals beurzen, het plegen van vele telefoontjes en klantenbezoeken waren de norm, terwijl de kennis van Ayurveda en het vergroenen van het milieu eerder uniek en zeldzaam was.

Door het besef dat ze iets belangrijks aan het doen waren en de vastberadenheid die ze hadden om niet ontmoedigd te worden door een “nee” die ze in die tijd vaak kregen, hebben Monicq en Kees blijven doorbijten in hun geloof en gingen zo de eerste samenwerkingen aan met de eerste beautycentra, waarvan sommige nog steeds tot de meest overtuigende en trouwe klanten behoren.

Ze werden al die jaren enorm gesteund door Franco, eigenaar LakShmi Italië. Bij iedere internationale LakShmi meeting en bij de terugkeer naar huis hiervan, vol nieuwe energie, konden ze LakShmi, als volwaardig Bio-Eco cosmeticamerk na al die jaren in de Nederlandse en Belgische markt zetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“De tijd verstrijkt en jaar na jaar baande ook de nieuwe generatie hun weg. Van de drie zonen van Monicq en Kees was er één in het bijzonder geïnteresseerd in alles wat de handelswijze met de natuur combineerd.”

 

 

MARTIJN heeft na zeven jaar nauw samen te werken het stokje van zijn ouders overgenomen om directeur van het mooie familiebedrijf te kunnen worden. Een bedrijf dat tot de dag van vandaag altijd heeft kunnen rekenen op de enthousiaste medewerking van al haar trouwe leden.

Sophie heeft Martijn diezelfde zeven jaren bijgestaan, samen zijn ze organisch mee gegroeid in het familiebedrijf. Met haar enorme passie en uitgebreide kennis voor holistische schoonheidsverzorging zorgt ze niet alleen voor de technische massage & beauty opleidingen van hun klanten maar werkt ze ook met heel veel plezier als operationeel beheerder mee in het bedrijf.

SOPHIE EN MARTIJN leerden elkaar kennen in INDIA, EEN MAGISCH LAND, DE OORSPRONG VAN AYURVEDA. ZOEKEND NAAR SPIRITUALTITEIT EN BALANS. ZE VOLGDEN ELK HUN HART, er ontstond verliefdheid op elkaar en op de bijzonderen kennis van de Ayurveda.

 

Het is nu aan ons om de boodschap die LakShmi de wereld in stuurt, te helpen verspreiden. We hopen dat iedereen met de kennis vanuit de Ayurveda, eenvoudige maar bewuste dagelijkse gewoontes kan toepassen, die hun de mogelijkheid geeft om hun gezondheid te verbeteren.