WAUW! Wat een fantastische Skinveda Days hebben we vorige week mogen beleven.

Fransesca Lardo, als hoofdtrainster Lakshmi Italië, die samen met Davidé Lonardi deze 2 traininsdagen voor ons verzorgden.

SKINVEDA DAG 1

De eerste dag leerden onze specialisten naast de karakteriële en fysieke herkenning van ieder dosha type, Vata-Pitta_kapha, ook welke psychosomatische klachten er kunnen ontstaan als de dosha uit balans is en welke organen gerelateerd zijn aan deze dosha energie en hoe ze met de Lakshmi behandellingen en producten deze weer in balans kunnen brengen.

Hierna volgde de specifieke uitleg hoe je een gevoelige, rode huid kunt gaan behandelen. Er werd specifiek uitgelegd waardoor er eczeem, dermatitis en rosacea ontstaat en hoe we dit met verschillende Pitta salon- en thuisrituelen kunnen gaan oplossen bij de klant.

Iedereen kon haar vragen stellen en er werd uitgebreid uitleg gegeven door Fransesca.

Na de theorie in de ochtend werd het lokaal getransformeerd tot een grote salon en konden de cursisten op elkaar de holistische Pitta Sensitive & Pitta Regenesis behandeling oefenen.  Marmapunten op het bovenlichaam, lymfedrainge en zachte massagebewegingen en producten om het te veel aan vuur in de huid en in de emoties in balans te brengen.

We sloten de eerste Skinveda trainingsdag heel fijn af door een bijzonder ritueel waarbij we onze wens voor elkaar en voor onszelf konden uitspreken om samen te kunnen groeien en om zo een nog betere versie van onszelf te kunnen worden.

Hierna volgde het avondeten á la carte, waarbij ieder zijn en haar “gangetje” kon gaan en kon genieten van nog meer “Soulfood” en gezellig kon praten en connecteren met elkaar.

SKINVEDA DAG 2

De 2de dag starten we in de ochtend met Thai Chi voor diegene die wensten, de weergoden waren ons goedgezind en we werden extra verwend met het zonnetje erbij.

Op dag 2 werden we met de neus op de feiten gedrukt en door allerlei oefeningen werden we verbaasd met hoe belangrijk het doorgeven van de juiste communicatie wel is. Overdracht van hoe je een product moet aanbrengen, welke stappen elkaar zouden moeten opvolgen en waarom, een goede uitleg van productkennis, welke resultaten er bekomen kunnen worden met het volgen van het gehele ritueel, of welke resultaten er niet zullen bekomen worden met enkel het gebruik van een crème bijvoorbeeld, hoeveel salonbehandelingen elkaar in kuur op korte termijn moeten opvolgen, of als ze het thuisritueel goed volgen, hoe je de klant dan kunt begeleiden en ondersteunen in de salon.

Anti age als anti verouderingsbehandeling waarbij preventief werken het hoofddoel is. Er werd aangeleerd welke 3 anti age rituelen er zijn voor de verschillende levensfases en waarom dat die huid juist op die plaats rimpels vertoont, welke emoties spelen er mee of welke organen zijn misschien uit balans.

Faceyoga en een goede huidmeting met de huidcamera werden er getoond. We konden duidelijk het verschil zien met hoe iemand haar huidconditie was – voor, tijdens en na een gezichtsverzorging. De anti age gezichtsverzorging werd geüpgraded, en er werd gestart met een energetische buikmassage, gevolgd door de anti age gezichtverzorging met verstevigende producten, een energetische marmapuntmassage en bindweefselmassage wisselden elkaar af en er werd gewerkt met het prachtige Vitamine C anti age peel off masker.

We sloten onze Skinveda days af met een heerlijke dansende energie, het zingen voor Els haar verjaardag en iedereen ontving een mooi certificaat.

Wij zijn met het hele Lakshmi team dankbaar voor deze mooie dagen!