TISAMA IMMUNOSTRESS & HET EFFECT OP ONS TOTALE ZIJN

We beleven alles in het leven met onze 5 zintuigen. Deze 5 zintuigen zijn gerelateerd aan de 5 elementen en de drie dosha’s. Wanneer onze 5 elementen en dosha’s in balans zijn dan voelen we ons gelukkig en gezond.

SMAAK GERELATEERD AAN WATER

Onze smaak en het zintuig PROEVEN is gerelateerd aan het element water. Het water element wordt geassocieerd met ons emotioneel lichaam en 2de Chakra Svadhisthana. Dit element verzorgt ons, denk maar aan een warm bad waar we zo van kunnen opladen. Het is een heel vriendelijk element, het heeft compassie en voelt aan wat anderen voelen. Het staat ook voor de connectie met anderen en voor onze gevoelens. Als er te veel emoties hebben dan gaan we sneller huilen. Water wilt niet de beste zijn of de eerste maar wilt vooral de connectie voelen. Water kan zich makkelijk aanpassen aan situaties en zegt makkelijker ja tegen alles, wat soms ook voor problemen kan zorgen. 

Men gebruikt het element Water in relaties. In relaties tegenover jezelf en tegenover anderen. Water moet liefde voelen. 

Om je waterelement positief te voeden en te versterken Is het belangrijk om dit zintuig te verzorgen met natuurlijke en heilzame kruiden. Met de verschillende Tisama Kruidendranken van Lakshmi kun je genieten van een moment vol van smaak en welzijn.

NETRA HAMSA THUISRITUEEL

Sluit je Ayurvedisch Wellness & beautyritueel in de avond of ochtend af door het drinken van deze speciale kruidenthee “Tisama Immunostress.”

Deze thee is rijk aan antioxidanten en versterkt het immuunsysteem op een natuurlijke wijze.

Het is een voedingssupplement op basis van Muira Puama en Damiana.

Muira Puama wordt ook wel potentiehout genoemd, het is een plant die boordevol belangrijke inhoudstoffen zit. Het is goed voor het libido, het is goed voor de bloedvaten en het gaat vermoeidheid tegen.

Damiana is een plantsoort met een ontspannen en mild cannabis-achtig effect.

Deze beide plantenextracten werken als een *adaptogeen.

Naast deze heilzame extracten bevat de kruidenthee Immunostress ook andere planten-extracten van onder andere;

Echinacea, Astragolus en gingseng die de natuurlijke afweer van het lichaam helpen te ondersteunen.

*Adaptogenen zijn kruiden en andere stoffen die de (hormoon)balans in je lichaam herstellen en op die manier fysieke en geestelijke stressreacties kunnen verminderen. Het Latijnse ‘adaptare’ betekent aanpassen, en dat is precies waar adaptogenen je bij ondersteunen. Ze helpen je lichaam zich aan te passen aan bepaalde stressoren, zodat alles weer meer in balans komt.