Selecteer een pagina

NIEUWE PRODUCTEN – EXTREME GOLD CREAM – RENEW AHA GEL PEELING

De Anti-Age lijn van Lakshmi is gespecialiseerd in cel vernieuwing

De Alfa en Beta -Hydroxy -Acids verwijderen de dode huidcellen van het huidoppervlak die zich hechten aan de levende huidcellen, dit stimuleert de cel vernieuwing. Dankzij het lage moleculair gewicht dringen ze dieper door in de huid, wat de reparatie van collageenvezels en elastinevezels bevordert en tegelijkertijd de NMF ’Natural Moisturizing Factor‘ van de huid stimuleert.

Twee nieuwe bondgenoten …

EXTREME GOLD CREAM – 24 U BESCHERMING SPF 15

Deze crème verbetert de elasticiteit van de huid en heeft een hydraterende werking dankzij exclusieve actieve ingrediënten zoals aloë, kaasjeskruid, althea, roos en hyaluronzuur. De crème maakt gebruik van de bijzondere eigenschappen van gouden microdeeltjes die oplossen in de huid, voor de stimulatie van een jeugdig ogende en vitale huid. Speciale UVA-filters zijn toegevoegd om de huid te beschermen en verdere huidveroudering als gevolg van UV-stralen te voorkomen.

RENEW AHA GEL PEELING

Deze biologische gel peeling, met enzymen en natuurlijke alfa-hydroxy acid (glycolzuur 4,5%, totale fruitzuren 0,2%) is één van de meest effectieve producten om huidveroudering te vertragen, het huid verouderingsproces te bestrijden en te verminderen en om rimpels en droogte zoveel mogelijk te beperken. Het vermindert pigmentvlekken en voorkomt de vorming van nieuwe pigmentvlekken, waardoor er een heldere egale en frisse teint ontstaat. De A-Hydroxy acids en enzymen worden gestimuleerd en ondersteund door rustgevende botanische ingrediënten en krachtige verhelderende werkstoffen die de huid onmiddellijk transparanter, lichter en soepeler maken.

Terug naar overzicht van Nieuws

Vraag informatiepakket aan