Geïnspireerd, gemotiveerd, geleerd, opgeladen en met een gevoel van meer wijsheid en connectie kunnen we terug blikken op 4 mooie en intense Italiaanse LakShmi-dagen.

Zo bijzonder om ieder jaar weer met open armen ontvangen te worden door de medewerkers van LakShmi Italië.
Het wordt ieder jaar een hechtere band en vriendschap.

Naast het netwerken met mede internationale LakShmi importeurs en trainers/sters, delen we onze kennis en ervaringen met elkaar.

Op de eerste dag kregen we al de nieuwigheden voorgesteld die er aan gaan komen zoals nieuwe producten, apparaten, behandelingen, hydrolaten,… én we kregen zelfs, zoals ieder jaar een hele goodiebag aan producten!

‘S avonds werden we in gala-stijl verwacht om met heel de LakShmi groep én als verrassing van Franco, de eigenaar, een bezoekje te mogen gaan brengen aan het nieuwe magazijn van LakShmi in de bergen van Verona.

Wat een bijzonder mooie locatie!!

We werden ontvangen met een alkalische cocktail en hapjes. Heerlijk!!!

We hebben de magazijnmedewerkers kunnen ontmoeten die mede verantwoordelijk zijn dat de LakShmi producten steeds in goede banen naar Nederland worden verzonden. We hebben een kijkje mogen nemen in hun kantoor en zijn daarna uitgenodigd geweest om uit eten te gaan. Topavond!

Onze Nederlandse en Belgische LakShmi trainsters en schoonheidsprofessionalen kregen deze dagen verschillende intensieve praktijkopleidingen zoals make-uptechnieken, werken met apparaten, marketing, een lymfedrainage behandeling van gezicht en lichaam, de iris behandeling voor extreem gevoelige huiden of een huid met veel roodheid zoals couperose en rocacea, de anti-age behandeling met chakra edelstenen én last but not least….

2 dagen aromatherapie opleiding van Lydia Bosson.
Een gevestigde waarde als aromatherapeute met meer dan 30 jaar ervaring!!Een echte powervrouw die wereldwijd opleidingen geeft en mede ervoor zorgt dat er steeds nieuwe hydrolaten en essentiële oliën aan het LakShmi assortiment worden toegevoegd.

Ze laat een volle zaal dansen, lachen en zingen.
Ze raakt mensen diep in hun emotie met haar aromatherapie meditaties.

Ieder jaar is dit heel bijzonder om mee te maken en ervaar je echt de kracht van de natuur.

Niet enkel de geuren of de planten, ook wij als mens, onze emoties, de kern van alles, hoe we blokkades kunnen verwijderen en hoe we kunnen groeien en bloeien, we ervaren de energetische verbintenis in ons lichaam en met elkaar.

Namaste

Team LakShmi – Topteam!