Laden Trainingen

« Alle Trainingen

  • Dit training is voorbij.

Kundalini – Body & Soul

mei 27 @ 10:00 - 17:00

De feitelijke manifestatie van Kundalini-ontwaken is het bewustzijn en kennis hebben van het verleden, het heden en de toekomst, het is een verruiming van het bewustzijn.

Met deze bijzondere manier van masseren gaan we zowel in het fysieke als in het mentale lichaam veel los en wakker.

Afgeleid van de traditionele Kalari Abhyanga, is deze deep tissue rug, nek, schouder Kundalini massage met Chakrahealing, voet- en hoofdrefloxologie in combinatie met edelstenen op gebaseerd.

De “deugden” van massage zijn ontelbaar. Men kan beginnen met ontspanning die ons lichaam op zich in staat stelt zichzelf te regenereren, het zenuwstelsel en het hormonale systeem opnieuw in evenwicht te brengen, om vervolgens de lange lijst met positieve effecten die deze techniek met zich meebrengt, te bekijken.

De voordelen op een rijtje: 

• Vermindering van spanningen. • Versterking van het immuunsysteem, dankzij het feit dat spierbewegingen en contracties een effectieve methode zijn voor de circulatie van lymfevocht (dat gifstoffen afvoert) in het lichaam. • Verbeterd de doorbloeding, doordat de bewegingen tijdens de massage het bloed naar het hart laten stromen. De uitwisseling op cellulair niveau wordt bevorderd, het bloed dat de toxines bevat, wordt vervangen met nieuw bloed dat rijk is aan voedingsstoffen. • Verwijdering van dode cellen en opname van nutriënten die de huid voeden, fluweelzacht maken en helpen om dieper te kunnen ademen. • Het geeft een gevoel van welzijn door zich aangeraakt en verwend te voelen.

Deze training zal doorgaan op 27/05 van 10u tot 17u.

Prijs = ofwel 70 euro excl. btw ofwel 250 euro excl. btw in productafname van een productenpakket bijhorend bij de training.

Bij de inschrijving betaal je 70 euro excl. btw, dit bedrag wordt dan afgetrokken als je kiest voor een productafname t.w.v. minimum 250 euro excl. btw. na het volgen van de training.

Schrijf je in door deze training in de webshop aan te kopen of stuur ons een mail.

Locatie: Talondreef 50, 2390 Oostmalle

Gelieve ons dan even telefonisch te contacteren (+31) 06 219 795 29

 

Gegevens

Datum:
mei 27
Tijd:
10:00 - 17:00