Laden Trainingen

« Alle Trainingen

  • Dit training is voorbij.

Kumari Deep Tissue – gezicht – en lichaamsbehandeling – VOLZET

mei 22 @ 10:00 - 17:00

€70,00

Stevigheid is het sleutelwoord; het geheim is om de natuurlijke weerstand van de huid te verhogen in de gebieden die specifieke aandacht nodig hebben om het “verlies van tonus”, striae en huidverslapping te bestrijden.

Het is belangrijk dat de lichaamshuid constant gehydrateerd en beschermd moet worden, niet alleen om de elasticiteit en zachtheid te herstellen, maar ook om huidproblemen te voorkomen en te bestrijden.

Het verlies van een strakke huid kan het gevolg zijn van gewichtsverlies, zwangerschap, een gebrek aan voedingsstoffen of gewoon door het ouder worden.

Deze behandeling bestaat uit een energetische deep tissue rug, – nek,- & schoudermassage & een verstevigende lichaams- en gezichtsbehandeling

Deze training zal doorgaan op 22/05 van 10u tot 17u.

Prijs = ofwel 70 euro excl. btw ofwel 250 euro excl. btw in productafname van een productenpakket bijhorend bij de training.

Bij de inschrijving betaal je 70 euro excl. btw, dit bedrag wordt dan afgetrokken als je kiest voor een productafname t.w.v. minimum 250 euro excl. btw. na het volgen van de training.

Schrijf je in door deze training in de webshop aan te kopen of stuur ons een mail.

Locatie, Talondreef 50, 2390 Oostmalle

 

Gegevens

Datum:
mei 22
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€70,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar