Laatste afgelopen Trainingen

Madana – Kruidenstempelmassage (VOLZET)

De kruidenstempels worden oorspronkelijk gebruikt bij de traditionele Ayurvedische massagebehandeling => “Potali kizhi”, ook wel PINDA SWEDHANA genoemd, het wordt gezien als onderdeel van de 5-voudige reinigingstherapie “Pancha Karma” en helpt vooral goed bij neurologische aandoeningen en verschillende soorten pijnklachten. “Swedhana” staat voor zweten en “Pinda” voor de kruidenbundels. Door de warmte van de bundels gaat de huid lichtjes zweten en zullen de poriën open gaan. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat zware metalen en andere gifstoffen geëlimineerd worden. Je kan het zien zelfs als een reset voor het gehele wezen. Een kruidenstempelmassage maakt je niet alleen totaal ontspannen maar ook vreugdevoller en levendiger. Deze training gaat door op 24/11 van 10u tot 17u. Prijs per trainingsdag = ofwel 70 euro excl. btw ofwel 250 euro excl. btw in productafname van een productenpakket bijhorend bij de training. Bij de inschrijving betaal je 70 euro excl. btw, dit bedrag wordt dan afgetrokken als je kiest voor een productafname of het aankopen van kruidenstempels t.w.v. minimum 250 euro excl. btw. na het volgen van de training. Schrijf je in door deze training in de webshop aan te kopen of stuur ons een mail. Locatie.

€84,70

Shila abhyanga – Hot stone massage

Shila (stenen) Abhyanga (massage met olie), is een oude Ayurvedische techniek die gebruik maakt van kruiden, Ayurvedische oliën en lavastenen (basalt stenen of obsidiaan edelstenen), die in water worden verwarmd om een ​​langzame, diepe weefselmassage te geven. Deze massage wordt traditioneel gegeven om de bloedsomloop te stimuleren, de spieren te verzachten en te ontspannen, gifstoffen vrij te maken, pijn en spierspasmen te verlichten en een staat van diepe ontspanning teweeg te brengen. Leer met de stenen masseren en hoe je de verschillende groottes kunt gebruiken op de belangrijke energiepunten (marma's) op het lichaam. Deze training gaat door op 6/11 van 10u tot 17u. Per trainingsdag = ofwel 70 euro excl. btw ofwel 250 euro excl. btw in productafname van een productenpakket bijhorend bij de training. Bij de inschrijving betaal je 70 euro excl. btw, dit bedrag wordt dan afgetrokken als je kiest voor een productafname of het aankopen van een Hot Stonebak of een Obsidiaan stenen set t.w.v. minimum 250 euro excl. btw. na het volgen van de training. Schrijf je in door deze training in de webshop aan te kopen of stuur ons een mail. Trainingslocatie.    

€70,00

Royal Anti age

De anti-verouderingsbehandeling voor het gezicht is ontstaan ​​uit een reeks producten die de energie van kristallen en edelstenen combineren. Deze behandeling verstevigt het gezicht en de hals met een liftende massage, het herstelt de rust en geeft energie. De vele actieve werkstoffen revitaliseren en maken de behandelingen effectief tegen de tekenen van de tijd. Leer de producten, de massage en de verschillende anti-aging protocollen. Duur van de training 9u00 tot 18u. Prijs125,00 euro excl.btw Skinveda day 11/10/2023 Locatie.

€125,00