6 REDENEN WAAROM JE ZEKER EEN PRIMER NODIG HEBT ONDER JE MAKE UP

 

MAKE-UP AANBRENGEN IS NET ALS SCHILDEREN: MET EEN PRIMER ALS BASISLAAGJE KRIJG JE EEN MOOIER ÉN LANGER HOUDBAAR RESULTAAT!

 

1. Een primer vervaagt je poriën, rimpeltjes en oneffenheden

Heb je een vette of gemengde huid en zijn je poriën duidelijk zichtbaar, dan kan de primer van LakShmi écht verschil maken. Het legt als het ware een ‘filling’ laagje over je huid, waardoor de kleurpigmenten van je foundation niet meer in je poriën of in fijne lijntjes kruipen. Je huid ziet er meteen veel egaler uit.
Nog een voordeel: omdat primer je huid egaler maakt, valt ook acne minder op.

2. Een primer fixeert je foundation
Een primer vormt een basislaagje waarop je je foundation mooi egaal kunt uitwerken. De primer zorgt voor een betere hechting zodat je foundation de hele dag mooi en fris blijft. Heb je een droge huid, kies dan voor een rijk olieserum onder je primer. (sesam-olieserum van LakShmi) Voor een vettere huid kies je een luchtige gelserum.
Ook in de zomer als je huid transpireert en je make-up makkelijker uitloopt, is een primer echt geen overbodige luxe!

3. Een primer reflecteert licht
Omdat een primer je huid zacht en glad maakt, weerkaatst het licht extra goed. Het lijkt alsof je huid oplicht. Bovendien worden lijntjes en rimpeltjes hierdoor optisch minder zichtbaar. De primers van LakShmi zijn daarom een perfecte make-upbasis tegen een vale teint!

4. Een primer heeft een matterend effect
Een vette of gemengde huid heeft de neiging om in de loop van de dag te gaan glimmen. Deze primer matteert en gaat de productie van overtollig talg tegen, waardoor je huid langer fris en mat blijft.

5. Een primer laat je lipstick niet meer los
De oogschaduwprimer van LakShmi kan je ook gebruiken op je lippen, twee grote voordelen: ze maken je lippen gladder, zodat je je lipstick moeiteloos kunt aanbrengen. Kleine rimpeltjes vallen daardoor minder op. Daarbij maken ze elke soort lipstick langer houdbaar. Met de LakShmi Lipprimer kun je zonder zorgen eten, drinken en lachen, zonder dat je lipkleur vervaagt of je lippen uitdrogen.
Een lipprimer maakt de kleur van je lipstick intenser.

6. Een oogschaduwprimer zorgt ervoor dat je oogschaduw langer én mooier blijft zitten
Heeft jouw oogschaduw steeds de neiging om uit te lopen in je oogplooi? Of gebruik je graag een oogschaduw met glitters? Een oogschaduwprimer houdt je oogschaduw mooi op zijn plaats én maakt de kleur intenser.