Mijn naam is Sophie Marant, en kom uit België, ondertussen 32 jaren jong en schoonheidsprofessionale sinds…. 4 ever! Afgestudeerd op mijn 20 jaar en direct aan de slag gegaan als schoonheidsprofessionale. Ik heb zeker niet stilgestaan en me op één plaats laten vastroesten. De leergierigheid in mij heeft me door de jaren heen en door steeds andere (betere) werkplaatsen op te zoeken gebracht tot waar ik nu voor sta. Ondertussen ben ik enkele jaren zelfstandig in bijberoep geweest en sinds januari 2016 de grote sprong genomen naar het volledig zelfstandige ondernemerschap. Hoe ben ik bij LakShmi terecht gekomen? Enkele jaren geleden heb ik yoga leren kennen op mijn vakantie in Bali. Ik was zo versteld van wat een wonderlijk goed gevoel dit me gaf. Ik was zo ontspannen nadien en het was ineens een verslaving geworden. Tijdens een andere yogaretreate die ik volgde nadien in Ibiza heb ik de visie en achtergrond van yoga leren kennen. Wat Ayurveda was en de 3 dosha’s, dat kwam allemaal die week aan bod. Even afstand nemen van alles zoals deze yogaweek heeft me weer nieuwe inspiratie gegeven en het heeft me naar een richting gestuurd waar ik heen wilde en voelde dat dit mijn pad was dat ik moest bewandelen. Terug thuis voelde ik dat mijn salon aan vernieuwing toe was zoals ik transformeerde, transformeerde mijn salon met me mee. Ik gaf mijn salon een andere naam. Een naam waar ik trots op kon zijn en die volledig paste bij mijn levensvisie, waar ik voor sta en wat ik wil uitstralen. WellnessOase Namaste werd zo geboren. Ook meteen na mijn thuiskomst ben ik ook gaan googlen naar een Ayurvedisch schoonheidsproduct en geloof het of niet!!!! Dit bestaat dus echt!! LAKSHMI Tijdens mijn eerste kennis making met het bedrijf, de sfeer, de filosofie, de heerlijke geuren van de producten en het uitgebreid gamma van baby product-mannenlijn-zonnelijn-haarproducten… (noem maar op en ze hebben het) was ik meteen gepassioneerd! Ik voelde het in mijn hart en alles puzzelstukjes vielen mooi op zijn plaats. Mijn lieve klanten gingen mee in mijn verhaal en blijven er steeds verder mee in groeien samen met mij. Tijdens een inspirerende LakShmi reis naar India heb ik het voorrecht gehad, om samen met andere LakShmi professionalen, een echte traditionele Ayurvedische massage aan te leren en zelf Ayurvedische behandelingen te ondergaan. Sinds ik deze aanbied in mijn salon is mijn klantenbestand ook vergroot met mensen die ook op zoek zijn naar meer diepgang en die echt nood hebben aan een holisistische aanpak. Door hun positieve reacties op mijn massages ben ik meer en meer gaan geloven in de magie van de grepen die invloed hebben op de nadi’s (energiebanen) , marmapunten en chakra’s. Ik hou van alle holistische behandelingen dat LakShmi aanbied. Zeker de Kristal Face met Chakra- en aromatherapie in combinatie met de kracht van edelstenen is mijn favoriet en ook die van mijn klanten!!! Als ze deze verzorging hebben ondergaan willen ze geen andere meer! Dit wakkerde natuurlijk mijn interesse van edelstenen en essentiële oliën aan. Door de essentiële oliën in de producten van LakShmi en het grote aanbod in hun etherische oliën is ook hier weer mijn belangstelling naar vergroot en verdiep ik me hier verder ook in. Quote: “Leer niet om te kunnen werken, maar werk om te leren” Tijdens de LakShmi reizen naar Italië heb ik al twee keer de kans gekregen om enkele aromatherapietrainingen van Lidia Bosson te mogen volgen. Eerst ben ik zelf aan de slag gegaan met etherische oliën en heb ik bij disbalans zelf de positieve kracht ervaren. Ik ben hier zelf volledig van overtuigd en pas het meer en meer toe in mijn salon. Wat een kracht dat planten, bloemen en kruiden hebben… Prachtig! Ik ben zeer dankbaar om met dit merk te kunnen werken en dat het mijn klanten maar ook mezelf veel meer bijdraagt. Wanneer ik weer een heerlijke Lakshmi behandeling mag geven in mijn salon en de synergie ruik zowel Vata, pitta als Kapha geeft het me direct een zeer ontspannen en vredig gevoel! Mijn quote: “Ervaar de kracht van de plant en de passie uit mijn hand, Namasté”