Na jarenlang als visagist te hebben gewerkt, veelal op locatie’s door heel Nederland, was ik toe aan een nieuwe stap, dichter bij mijzelf en bij huis. Ik koos voor een opleiding schoonheidsprofessionale en mijn droomdoel was om thuis, in een fijne sfeervolle ruimte, mijn eigen praktijk te gaan starten en daar behandelingen te bieden zoals dat bij mij past; met veel aandacht, natuurlijk en eerlijk. Een plek waar naast huidverbetering ook wordt gewerkt aan een ontspannen lichaam en geest. Waar je een moment voor jezelf kan pakken, even weg van de drukte van het stadse bestaan, voor een gevoel van innerlijke rust en balans. Ik beoefen zelf al jaren yoga en meditatie, heb een passie voor gezonde voeding en ga, indien nodig voor mijn gezondheid, naast een reguliere arts ook naar een ayurvedische arts. Deze persoonlijke interesses en leefstijl wilde ik heel graag meenemen in mijn werk, de keuze om als holistisch schoonheidsprofessionale te gaan werken was dan ook snel gemaakt. Ik was destijds direct verkocht toen ik al googlend op de site van Lakshmi terecht kwam. Alles wat ik voor ogen had kwam samen in dit prachtige merk, waarbij uiterlijke schoonheid in verbinding staat met innerlijk welzijn. Een holistische benadering van schoonheid en wellness! Precies wat ik zocht en na een hele prettige kennismaking met Monicq, Kees en Martijn van Lakshmi Nederland was ik voor 100% overtuigd. Alles klopte; het product, de filosofie, de visie, het bedrijf, en dit alles geldt nu na 3 jaar nog steeds ! De ayurvedische behandelingen in mijn salon zijn zo speciaal door de unieke combinatie van ontspanning, huidverbetering en welzijn. Met aandacht voor schoonheid van binnen en van buiten, mijn clienten stappen stralend en ontspannen de deur uit. En daar word ik erg blij van!

Yolanda Vos – Ayurvedic Skincare | Face | Body