Blue Monday is in het leven geroepen door de Engelse psycholoog Cliff Arnall. De combinatie van slecht weer, mislukte voornemens en de eerste werkdag van de week zorgen ervoor dat je je extra ongelukkig voelt, meent de Brit.

–  Wij zetten vandaag onze essentiële olie Anti-Stress synergie in de kijker. Dit is een synergie (samenstelling van verschillende essentiële oliën die zo nog een sterkere werking samen hebben op het gebied om stress te gaan bestrijden. Deze essentiële olie is in te zetten in geval van angst, spanning, stress, vermoeidheid, rusteloosheid, psychosomatische problemen en hoofdpijn. Het verhoogd de vitaliteit, mentale kracht en het versterkt het zenuwsysteem. Het is zeker ook aan te raden bij een hoge bloeddruk, hartkloppingen, depressie en een zenuwinzinking.

Gebruik de Anti-Stress Synergie in je Aromadiffuser, in bad, tijdens de sauna, in massageolie, in een voetbad, op je hoofdkussen voor het slapen gaan.

Ingrediënten: Lavendel vera, lavandin, lemmon mint, sandelwood, amyris, benjoin, ravensara en lemmon.

Als LakShmi Therapeut gebruiken we de Anti-Stress synergie, samen met nog andere essentiële oliën, in de salon bij de Ananda Anti-Stress behandeling. Langdurige stress is schadelijk voor het lichaam. Massage heeft daarop een positief effect en is dus een nuttige therapie voor mensen met stressklachten. BOEK EEN ANANDA ANTI STRESS BEHANDELING BIJ JE LAKSHMI SPECIALIST! Door gebruik te maken van verschillende essentiële oliën werkt deze behandeling zeer helend en ontspannend. Lichaam, geest en ziel ontspannen om stress, blokkades en emotionele pijn te verlichten.

De behandeling wordt op het lichaam uitgevoerd met essentiële oliën en bloesemwater, Dit is een lichaamsbehandeling in combinatie met het gezicht. Het is huidverbeterend en ontspannend door bepaalde drukpunten op het lichaam te gaan bewerken en door te combineren met een gezichtsbehandeling en een rozenkwartsmassage. De Ananda Anti-Stress behandeling is geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen (V+) of gewoon als heerlijke holistische behandeling.