Laden Trainingen

« Alle Trainingen

  • Dit training is voorbij.

TIMELESS CUPPING RITUAL: FACE –BINDWEEFSELMASSAGE

oktober 22, 2022 @ 10:00 - 17:00

€57,85

Facial cupping gezichtsbehandeling is een specifieke massagetechniek dat door middel van cups een zuigeffect gecreëerd wordt en hierdoor bloed naar het huidgebied onder de cup trekt. Dit verzadigt het omliggende weefsel met vers bloed en bevordert de vorming van nieuwe bloedvaten. Cupping bevordert een steriele ontsteking. Steriele ontsteking is een vorm van pathogeenvrij trauma. Bij cupping is dit het gevolg van mechanisch trauma. De vacuümachtige zuigkracht scheidt verschillende weefsellagen, wat resulteert in microtrauma en scheuren. Dit veroorzaakt een ontstekingsreactie en overspoelt het gebied met witte bloedcellen, bloedplaatjes en andere genezende hulpmiddelen.

De voordelen zijn: verhoging van de zuurstofrijke bloedcirculatie, versterking van de huid en bindweefsel, stimulering van de cellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen en het ontspannen van spierspanning. Hierdoor ontstaan de volgende zichtbare voordelen: een stralende huid, poriën verkleinen, het minimaliseert de verschijning van littekens en van fijne lijntjes en rimpels, het verstevigt de kinlijn, de kaaklijn, hals en decolleté, vermindert wallen, reguleert de talgproductie, verbetert de afgifte van afvalstoffen en de opname van voedingsstoffen.

Gegevens

Datum:
oktober 22, 2022
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€57,85

Locatie

Langdorp
Gijmelsesteenweg 308
Langdorp, 3201 België
Telefoon
0474 - 562423

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar