Laden Trainingen

« Alle Trainingen

  • Dit training is voorbij.

Shila abhyanga – Hot stone massage

november 6, 2023 @ 10:00 - 17:00

€70,00

Shila (stenen) Abhyanga (massage met olie), is een oude Ayurvedische techniek die gebruik maakt van kruiden, Ayurvedische oliën en lavastenen (basalt stenen of obsidiaan edelstenen), die in water worden verwarmd om een ​​langzame, diepe weefselmassage te geven.

Deze massage wordt traditioneel gegeven om de bloedsomloop te stimuleren, de spieren te verzachten en te ontspannen, gifstoffen vrij te maken, pijn en spierspasmen te verlichten en een staat van diepe ontspanning teweeg te brengen.

Leer met de stenen masseren en hoe je de verschillende groottes kunt gebruiken op de belangrijke energiepunten (marma’s) op het lichaam.

Deze training gaat door op 6/11 van 10u tot 17u.

Per trainingsdag = ofwel 70 euro excl. btw ofwel 250 euro excl. btw in productafname van een productenpakket bijhorend bij de training.

Bij de inschrijving betaal je 70 euro excl. btw, dit bedrag wordt dan afgetrokken als je kiest voor een productafname of het aankopen van een Hot Stonebak of een Obsidiaan stenen set t.w.v. minimum 250 euro excl. btw. na het volgen van de training.

Schrijf je in door deze training in de webshop aan te kopen of stuur ons een mail.

Trainingslocatie.

 

 

Gegevens

Datum:
november 6, 2023
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€70,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not available as this training has passed.