Laden Trainingen

« Alle Trainingen

  • Dit training is voorbij.

Skinveda day 2: Pitta Sensitive & Regenesis, voor de gevoelige en intolerante huid

april 5, 2023 @ 09:00 - 18:00

€125

Voor de gevoelige, intolerante en rosacea huid. 

Van 16 tot 40 jaar zitten we in onze 2de levensfase (Pitta). Er is een voortdurende opbouw en afbraak, ontwikkeling en verandering in ons lichaam.

Een Pitta huid is een huid waarbij de meeste holistische kennis is verreist en komt vaker voor in de salon, zowel door de leeftijdscategorie als door de hectische tijd waar we in leven.

Bij deze gezichtsverzorging masseren we ook op het bovenlichaam, buik, borstkas, armen en handen, alsook in de nek. Hier lopen belangrijke energie- en lymfebanen die bij een Pitta-disbalans belangrijk zijn om te gaan behandelen.

Een disbalans in Pitta kan zich niet alleen fysiek uiten op de huid als roodheid, ontstekingen, jeuk, couperose en Rosacea maar kan zich ook uiten in het hebben van een onrustige maag, misselijkheid, maagpijn, opgeblazen gevoel, brandend maagzuur, vaak zin in koude dranken en stijve benen. Op psychisch niveau uit dit zich onder andere in piekeren, niet helder kunnen denken, het hebben van een slechte concentratie, ongeduldig zijn, gefrustreerd en boosheid.

Deze training gaat door op 5/04 van 9u tot 18u (let op, dit is een langere dag dan een andere trainingsdag).

Deze dag is een onderdeel van onze 2-daagse Skinveda days waarbij we met een grotere gezellige groep professionals net iets dieper in gaan op de materie en waarbij de beleving van de behandeling centraal staat. De grotere groepsdynamiek zorgt voor het versterken van je netwerk, het leren en inspireren van elkaar en het draagt bij aan heel veel gezelligheid.

Prijs voor deze Skinveda dag = 125 euro excl. btw

Volg je graag de 2 dagen achter elkaar? Dan is er een mogelijkheid om in 1 van de naastgelegen hotels of op de trainingslocatie zelf te overnachten.

Een overnachting in de buurt dien je zelf te reserveren, dit is niet bij in de prijs inbegrepen.

Inclusief een gezonde vegetarische lunch, koffie, thee en versnaperingen.

Locatie van deze Skinveda trainingsdag is te Soest in Nederland.

 

Gegevens

Datum:
april 5, 2023
Tijd:
09:00 - 18:00
Kosten:
€125