Laden Trainingen

« Alle Trainingen

  • Dit training is voorbij.

Ananda Anti Stress – lichaams- & gezichtsbehandeling

april 28, 2023 @ 10:00 - 17:00

€70,00

Bij stress helpt het om eerst te zorgen voor genoeg ontspanning.

Etherische oliën en hydrolaten versterken de werking van een ontspanningsmassage.

Een holistische gezichts- en lichaamsmassage laat lichaam en geest weer één geheel worden, waardoor alles weer beter gaat stromen en het lichaam zichzelf weer hersteld. Tijdens deze helende massage worden spanningen herkend en spieren, lymfe- en energiebanen weer losgemaakt.

Bij deze handelingen werken we op verschillende lagen van het lichaam en kunnen er onverwerkte emoties en trauma naar boven komen. Blokkades die al heel lang in het lichaam zijn opgeslagen. Tijdens deze massage komen ook verschillende feel-good hormonen vrij, namelijk endorfine (gelukshormoon) en oxytocine (knuffelhormoon), dit maakt dat men zich na het ontvangen van deze behandeling zich weer geliefd en gelukkig voelt.

Er worden energetische drukpunten behandeld zowel op het lichaam als in het gezicht, door het gebruik van aromatherapie, waaronder het gebruik van op maat gekozen essentiële oliën en hydrolaten. Hierdoor wordt het zenuwstelsel versterkt, vernieuwd zich de energie in het lichaam, stimuleert het de celvernieuwing en laat het tekenen van stress en spanningen verdwijnen.

Deze training gaat door op 28/04 van 10u tot 17u.

Prijs = ofwel 70 euro excl. btw ofwel 250 euro excl. btw in productafname van een productenpakket bijhorend bij de training.

Bij de inschrijving betaal je 70 euro excl. btw, dit bedrag wordt dan afgetrokken als je kiest voor een productafname t.w.v. minimum 250 euro excl. btw. na het volgen van de training.

Schrijf je in door deze training in de webshop aan te kopen of stuur ons een mail.

Wil je graag de locatie weten waar deze training zal doorgaan?

Gelieve ons dan even telefonisch te contacteren (+31) 06 219 795 29

 

 

Gegevens

Datum:
april 28, 2023
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€70,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not available as this training has passed.