Dosha Test

Slechts weinig mensen zijn ‘zuivere constitutietypes’, dus uitgesproken Vata-, Pitta- of Kapha-types. Meestal gaat het om ‘gemengde types’, dus van twee of – soms – van alle drie de dosha’s. Raak dus niet van de wijs wanneer blijkt dat bij u zowel Vata-, Pitta- als Kapha-kwaliteiten van toepassing zijn en lees ook de informatie over de bij u minder uitgesproken dosha’s.

Op alle vragen kunt u een cijfer geven van 1 t/m 5. Waarbij 1 staat voor “Nee, klopt helemaal niet” en 5 staat voor “Ja, klopt helemaal”

Beantwoord de 42 vragen en vind uit welke constitutie(s) er overheersen. Uit de test komen 3 getallen, zit er 1 getal bij wat veel hoger is? Dan overheerst deze constitutie. Zijn de 2 hoogste waardes ongeveer gelijk, dan overheersen er 2 constituties, diegene van de 2 hoogste waarden uit de test. Zijn alle waardes ongeveer even hoog? Dat kan, dit betekent dat uw Dosha type uit alle constituties bestaat!

Na het beantwoorden van de vragen kunt u via 1 van onderstaande links direct de producten bekijken van alle producten welke bijzonder geschikt voor u zijn!

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

1Vata
2Pitta
3Kapha
Ik ben levendig en snel enthousiast.(Vereist)
Ik ben spraakzaam.(Vereist)
Ik wind me snel op.(Vereist)
Ik word gemakkelijk angstig en bezorgd.(Vereist)
Ik neem moeilijk beslissingen.(Vereist)
Ik handel snel.(Vereist)
Ik hou niet van koud weer.(Vereist)
Ik loop vlug.(Vereist)
Ik kan nieuwe dingen snel opnemen.(Vereist)
Ik heb moeite met het van buiten leren en om te onthouden.(Vereist)
Ik slaap slecht en word ´s nachts vaak wakker.(Vereist)
Ik heb vaak neiging tot een droge huid, koude handen of voeten.(Vereist)
Ik heb aanleg voor winderigheid of constipatie.(Vereist)
Ik ben lichtgebouwd en kom moeilijk aan.(Vereist)