Wegens vakantie zijn wij vanaf zaterdag 31 juli tot zondag 22 augustus gesloten. (Let op: op 9 & 20 augustus zijn we geopend voor het verzenden bestellingen).
We wensen iedereen een mooie zomerperiode toe. Team Lakshmi.
Selecteer een pagina

Dosha test

Slechts weinig mensen zijn ‘zuivere constitutietypes’, dus uitgesproken Vata-, Pitta- of Kapha-types. Meestal gaat het om ‘gemengde types’, dus van twee of – soms – van alle drie de dosha’s. Raak dus niet van de wijs wanneer blijkt dat bij u zowel Vata-, Pitta- als Kapha-kwaliteiten van toepassing zijn en lees ook de informatie over de bij u minder uitgesproken dosha’s.

Op alle vragen kunt u een cijfer geven van 1 t/m 5. Waarbij 1 staat voor “Nee, klopt helemaal niet” en 5 staat voor “Ja, klopt helemaal”

Slechts weinig mensen zijn ‘zuivere constitutietypes’, dus uitgesproken Vata-, Pitta- of Kapha-types. Meestal gaat het om ‘gemengde types’, dus van twee of – soms – van alle drie de dosha’s. Raak dus niet van de wijs wanneer blijkt dat bij u zowel Vata-, Pitta- als Kapha-kwaliteiten van toepassing zijn en lees ook de informatie over de bij u minder uitgesproken dosha’s. Die kunt u ook vanuit de pagina met het eindresultaat bereiken.

Beantwoord de 42 vragen en vind uit welke constitutie(s) er overheersen. Uit de test komen 3 getallen, zit er 1 getal bij wat veel hoger is? Dan overheerst deze constitutie. Zijn de 2 hoogste waardes ongeveer gelijk, dan overheersen er 2 constituties, diegene van de 2 hoogste waarden uit de test. Zijn alle waardes ongeveer even hoog? Dat kan, dit betekent dat uw Dosha type uit alle constituties bestaat!

Na het beantwoorden van de vragen kunt u via 1 van onderstaande links direct de producten bekijken van alle producten welke bijzonder geschikt voor u zijn!

Vata

Pitta

Kapha

Vraag informatiepakket aan