Ruim drie jaar geleden ontmoette ik Lakshmi op de beurs en het was meteen liefde op het eerste gezicht. Ik was destijds op zoek naar een zuiver en natuurlijk product en liefst met de link naar India, vanwege mijn roots. Aanvankelijk werkte ik eerst op locatie bij klanten aan huis. Al gauw kreeg ik van Moniq en Kees (de importeurs van Lakshmi Benelux) een aanbod om bij Lakshmi Import in Voorschoten praktijk te houden en zo aan de opbouw van Indischa Flower te werken. Onder de vleugels van Lakshmi leerde ik de schoonheidstechnieken zowel hier in Nederland als tijdens een studiereis naar Kerala, India. Na 2 jaar was het zover en kon ik uitvliegen naar mijn eigen praktijk in Den Haag. 
Ik ben opgegroeid in een omgeving waar huidverzorging erg belangrijk is. Mijn moeder zit al ruim 40 jaar in het vak. Waar zij voornamelijk gericht is op de cosmetische kant en het uiterlijk, ligt mijn focus aan de meditatieve kant en het innerlijk. Al vroeg ontdekte ik dat men zich mooier voordeed dan men werkelijk was. Zo begon ik de wereld om mij heen te observeren en raakte steeds meer geïnteresseerd in de schoonheid van de ziel. Uiterlijke schoonheid kan zich niet manifesteren als er geen innerlijke balans en welzijn is. Op de vraag wat hebben we nodig om mooi te zijn? Is het antwoord eigenlijk heel simpel; wees zoals je bent met al je imperfecties, dat maakt van jou dat mooie mens die anderen laat groeien. Want harmonie in diversiteit maakt het leven vrolijker, levendiger en kleurrijker. 
Indischa Flower onderscheidt zich van andere professionales vanwege de meditatieve benadering. De schoonheidsbehandelingen zijn een perfecte combinatie van beauty, Ayurveda, yoga en meditatie. Geheel volgens Ahimsa, dat voor mij respect voor lichaam en geest betekent. Want de poriën van onze huid zijn de deuren naar schoonheid van binnen. Behalve de ‘Beauty Ceremonies’ voor dames is er ook een ‘Maharadja Business Package’ voor heren en ‘Divali Study Package’ voor studenten met studiestress. 
Met Indischa Flower wil ik het schoonheidsideaal naar een ander level brengen, zodat de mensen weer gaan kiezen voor schoonheid in haar ware natuur. Schoonheid van binnen die zich van buiten mag laten zien.