Trainingsvoorwaarden

“Het volgen van bijkomende LakShmi trainingen zijn exclusief en uitsluitend voor

LakShmi professionals die reeds al de basistraining gevolgd hebben.”

 • De inschrijfkosten per training zijn 70 euro excl. btw op factuur of 250 euro excl. btw aan productafname van producten bijhorend bij de training.
 • Kies je voor deze laatste optie dan komen je inschrijfkosten van 70 euro exclusief btw. te vervallen.
 • Je inschrijving doe je via onze professionalen webshop – via de link “TRAININGEN” –  https://www.lakshmi.nl/trainingen/
 • Je ontvangt direct de bevestiging en de factuur per e-mail.
 • Bij minder dan 4 aanmeldingen wordt de training geannuleerd of verzet naar een later tijdstip.
 • Het afmelden van trainingen kan alleen 24h op voorhand en enkel per e-mail of telefoon, niet via bericht of de app.
 • Bij het niet tijdig annuleren word het volledige bedrag in rekening gebracht.
 • Wanneer van onze kant de training wordt geannuleerd ontvang je het bedrag terug of je kunt het besteden om een andere training te volgen.
 • Trainingen starten steeds om 10:00 uur en duren tot +/-17:00 uur.
 • Aanvang 9u45 + ontvangst met kopje koffie of thee.
 • De trainingen zijn inclusief een gezonde lunch, werkboek en het behalen van een certificaat.
 • Bij iedere training neem je zelf twee kleine LakShmi handdoeken en twee grote LakShmi handdoeken mee, je LakShmi werkshort of T-shirt en bij een gezichtsverzorging training neem je LakShmi compressdoekjes voor mee.
 • Mits er gefilmd wordt en foto’s genomen streven we naar een uniforme LakShmi uitstraling, heb je nog geen LakShmi textiel of werkoutfit dan kan je deze hier van ons gebruiken.
 • Voor verdere vragen i.v.m. trainingen of informatie over de producten en behandelingen kan je ons een mail sturen naar info@lakshmi.nl
 • Trainingslocatie – Talondreef 50, 2390 Oostmalle, provincie Antwerpen, België.
 • Wil je je graag inschrijven voor een basistraining? Gelieve je dan aan te melden via het contactformulier https://www.lakshmi.nl/informatie-aanvragen/

LakShmi Founder

MADE WITH JOY, EERLIJKHEID EN VANUIT EEN DIEPE PASSIE

 

LakShmi is het meesterwerk van Franco Canteri, een gepassioneerde Italiaan die in de jaren 80 in het Verre Oosten de levenkunst ofwel Ayurveda leerde kennen. Vanuit diepe meditatie en een bijzonder gevoel vanuit zijn hart ontstond er bij hem een missie.

De verworven wijsheid vanuit het Oosten te combineren met de moderne technologie op gebied van huidverbetering, om zo het innerlijke en het uiterlijke te laten versmelten.

In eerste instantie creëerde hij natuurlijke producten voor zelfzorg, al snel zag hij in dat hij hier ook anderen mee kon helpen.

Vandaag is LakShmi in Italië marktleider in natuurcosmetica en hebben ze een eigen laboratorium waar ze zowel de producten als het verpakkingsmateriaal zelf produceren, alles zo duurzaam mogelijk en voor de minste CO2 uitstoot. Het beschermen van Moeder Natuur en het creëren van een betere wereld ligt hem nauw aan het hart. 

 

 

MODERNE TRADITIE

Het onderzoeksteam in Italië is voortdurend op zoek naar innovatieve combinaties, naar ingrediënten die elkaar ondersteunen in hun werking om jou nog beter van dienst te zijn.

Altijd vanuit pure intentie, eerlijke praktijken, echte producten, vernieuwende processen, maar ook vanuit eeuwenoude, authentieke tradities en rituelen.

Verloren kennis vanuit het Oosten steken ze in een modern jasje vanuit het Westen. 

De Ayurvedische kijk op huidverzorging wordt meegenomen in de productie van de verschillende lijnen.

Door de bijzondere samenstelling van essentiële oliën in de producten worden niet enkel huidproblemen aangepakt maar ook de dieperliggende emoties die aan de basis liggen van huidproblemen.

 

 

INNERLIJK WELZIJN EN HUIDVERBETERING

LakShmi houdt zich niet alleen bezig met het ‘zichtbare’, maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid.

Franco Canterie, de producent van LakShmi, is een bevlogen Italiaan die in de jaren ’80 de Oosterse wijsheid, westerse kennis van ingrediënten en aromatherapie samensmolt tot de eerste Holistische en huidverbeterende productlijn. Inmiddels is LakShmi marktleider en te vinden in de mooiste Spa en Wellness hotels in Italië.

LAKSHMI – EEN REIS VER WEG NAAR BINNEN

Elk van onze producten en behandelingen zijn zorgvuldig uitgewerkt, met een diep respect voor Moeder Natuur en de elementen. De samensmelting van de gebruikte ingrediënten, geuren, texturen en handelingen brengen je in hogere sferen. Een hoogtepunt voor al je zintuigen en de verschillende energielagen.

In elk LakShmi product zitten essentiële oliën en edelsteenbestanddelen verwerkt. Zowel essentiële oliën als edelstenen hebben een diepgaande werking op onze diepere energielagen. De verfijnde texturen versmelten met onze huid en creëren een heerlijk gevoel van lichtheid en rust. Elke behandeling is een onvergetelijke ervaring die je fysieke, mentale en emotionele evenwicht herstelt.

HOOG PERFORMANTE COSMETICA MET BUITENGEWONE RESULTATEN

LakShmi stelt alle producten met grote zorg en liefde samen, met respect voor eeuwenoude tradities, processen en rituelen en brengt je op die manier natuurlijke cosmetica, afgestemd op de toestand van jouw huid. De opmerkelijke resultaten worden niet enkel behaald in de salons, maar realiseer je ook thuis in je eigen badkamer. LakShmi producten zijn zeer toegankelijk en heel gebruiksvriendelijk.

PUURHEID – vanbinnen, vanbuiten en tot in het ontastbare van onze ziel

LakShmi verheft de schoonheids- en welzijnszorg naar een hoger niveau. Onze aandachtig uitgewerkte behandelingen veranderen in rituelen die met zorg, liefde en respect volgens de eeuwenoude voorschriften worden uitgevoerd. LakShmi brengt lichaam, hart, geest en ziel in de oorspronkelijke pure vorm van het bestaan.

RIJKDOM – de natuur als schatkist

Moeder Aarde voorziet ons van alle natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit alle uithoeken van de wereld. Met LakShmi ga je op belevingstocht met je zintuigen en ervaar je de aardse rijkdommen op je huid.

BEWUSTZIJN – in elke schakel van de keten

Elke bestanddeel is met liefde en respect gekozen, om jouw gevoel van welzijn te ondersteunen. Ons respect gaat ver, tot de bron en tot in elk proces, van begin tot einde.

Sinds 1996 brengt Lakshmi met veel passie de Bio-Eco gecertificeerde producten op de Nederlandse en Belgische markt.