Laden Trainingen

« Alle Trainingen

  • Dit training is voorbij.

Skinveda day 1 – Garshan Dren & Slim

september 7, 2023 @ 09:00 - 18:00

€125,00

Afslankende en diep ontgiftende lichaamsrituelen voor het doelgericht bestrijden van vochtophoping, vetopslag en cellulite.

Een afslankende en diep ontgiftende lichaamsbehandeling voor het doelgericht bestrijden van vochtophoping, vetopslag en cellulite.

Aan de hand van producten en een specifiek massageprotocol leer je de doorbloeding te optimaliseren waardoor het transport van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen beter wordt gereguleerd.

Deze training zal doorgaan op 7/09 van 9u tot 18u en zal verzorgt worden door Francesca Lardo, hoofdtrainster Lakshmi Italië. (let op, dit is een langere dag dan een andere trainingsdag)

Deze dag is een onderdeel van onze 2-daagse Skinveda days waarbij we met een grotere gezellige groep professionals net iets dieper in gaan op de materie en waarbij de beleving van de behandeling centraal staat.

De grotere groepsdynamiek zorgt voor het versterken van je netwerk, het leren en inspireren van elkaar en het draagt bij aan heel veel gezelligheid.

Prijs voor deze Skinveda dag = 125 euro excl. btw

Volg je graag de 2 dagen achter elkaar? Dan is er een mogelijkheid om in 1 van de naastgelegen hotels of op de trainingslocatie zelf te overnachten.

Een overnachting in de buurt dien je zelf te reserveren, dit is niet bij in de prijs inbegrepen.

Inclusief een gezonde vegetarische lunch, koffie, thee en versnaperingen.

Locatie van deze Skinveda trainingsdag is te Sleeuwijk in Nederland.

Schrijf je in door deze training in de webshop aan te kopen of stuur ons een mail.

 

 

Gegevens

Datum:
september 7, 2023
Tijd:
09:00 - 18:00
Kosten:
€125,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar