TISAMA ALKALINE – WELZIJN EN GEZONDHEID VAN LICHAAM & GEEST

HOE HERKEN JE VERZURING IN HET LICHAAM EN WAT DOE JE ER AAN?

Bepaalde voedingsstoffen, stress, medicijnen en te intensief sporten kunnen er voor zorgen dat zure afvalstoffen in je lijf blijven ronddwalen.
Bij een verzuurd lichaam horen klachten. Die gaan van kwaad naar erger. Veel mensen voelen dit aan hun gewrichten en krijgen tegen de pijn en stijfheid weer (verzurende) medicijnen. Niet alleen gewrichten lijden hieronder, je hele systeem ondervindt dan verzuring. Zo zijn er klachten te herleiden als huidproblemen, haaruitval, slaapstoornissen, obstipatie te herleiden naar verzuring. Maar ook stress zorgt voor verzuring dus negatieve gedachten en rusteloosheid zorgen hiervoor met lichamelijke en geestelijke uitputting tot gevolg.

WAT IS DE TISAMA ALKALINE?
De Tisama alkaline zijn voedingssupplementen van LakShmi. Het is een protocol om het lichaam te reinigenen helpt om verzuring van het lichaam tegen te gaan waardoor je zo ziekte en lichamelijke ongemakken gaat kunnen voorkomen.

Door het verwijderen van afvalstoffen en zware metalen helpt het om zo welzijn, vitaliteit, gezondheid en gewichtsverlies te ondersteunen. Het is een speciaal en makkelijk te volgen protocol met een snel zichtbaar én voelbaar resultaat.

Het Alkaliserende voedingssupplementenprotocol kan worden beschouwd als:

Preventief om het ontstaan van ziektes te voorkomen

Het is een krachtig, effectief, makkelijk, niet belastend en volledig natuurlijk afslanksysteem

Het is een protocol om het lichaam te reinigingen en afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen wat ook zichtbaar wordt op de hui

Een krachtige ondersteuning om te gebruiken bij ziekten en medische behandelingen => vraag hierbij eerst raad aan de bevoegde behandelaar

Het is een reiniginsprogramma om je energie en vitaliteit een boost te geven

De Tisama alkaline methode is gebaseerd op het mechanisme van het ZUUR en BASE- evenwicht in het lichaam wat belangrijk is voor alle metabolische en fysiologische processen van het lichaam.
Dit mechanisme heeft om in balans te blijven een alkaline bloed pH-waarde boven de 7 nodig.

Om overmatig zuur in de weefsels te compenseren , gebruikt het lichaam een zogenaamd “ buffer” systeem waarvan de bekendste de ademhaling, transpiratie, speeksel, talg en de uitscheiding van urine en ontlasting zijn.
Als deze systemen niet efficiënt genoeg werken om overmatig zuur uit de weefsels te verwijderen, moet het lichaam alkalinereserves stelen zoals mineralen uit de botten, nagels, spieren, haarvaten en tanden om overmatig zuur af te breken..
Als er een beschadiging is in het lichaam probeert een ander deel dit te compenseren. Ook als dit op lange termijn schadelijk is, is de prioriteit van het lichaam overleven. Voedsel produceert continu zure afvalstoffen die worden toegevoegd aan het cellulaire metabolisme en het lichaam doet zijn best om deze afvalstoffen te elimineren. Als het lichaam niet beschikt over alkaliserende reserves (bicarbonaten) kan het niet alle zuren elimineren.

Wat zijn dan op de lange termijn de gevolgen van deze strategie?
Het bloed wordt dikker en de circulatie vermindert tot het punt dat er niet meer voldoende zuurstof en voeding naar de vitale organen vervoert kan worden. Het gevolg hiervan kan het ontstaan van diverse ziektes zijn, beginnend bij ontstekingen, verschillende ongemakjes en ziektes van kwaad naar erger.
Dit resultaat is onvermijdelijk wanneer de zuur – base verstoring wordt veroorzaakt door een overmaat aan zuur.
Het lichaam heeft hulp van buitenaf nodig om het alkalische niveau te verhogen en het zuur-base evenwicht te herstellen!

WAAROM ZOU JE DEZE METHODE VOLGEN?
Als het lichaam te zuur is treed het verdedigingsmechanisme in werking door het produceren van meer slijm; cholesterol. Daarna volgt de verdediging met mineralen uit de botten, nagels, spieren, haarvaten en tanden om overmatig zuur af te breken, uiteindelijk zal het verdedigingsmechanisme van het lichaam, besluiten om de energie te herstellen door het immuunsysteem te verlagen.
Dit beschermingsmechanisme geeft bacteriën en virussen die in een zure omgeving gedijen de kans sterker te worden, met als gevolg het ontstaan van allerlei lichamelijk klachten.

HET TISAMA ALKALINE PROTOCOL VOORZIET HET LICHAAM VAN NIEUWE ENERGIE EN ONDERSTEUND EEN GOED IMMUUN SYSTEEM, DIT HEEFT EEN POSITIEF EFFECT OP UW GEZOND

HOE KUN JE HET GEWENSTE RESULTAAT BEREIKEN?
De Tisama alkaline methode is een effectief en gemakkelijk te volgen protocol.
Als LakShmi Specialiste word je hierin opgeleid in onze opleiding “TISAMA ALKALINE”.
Verder hebben we uitgebreide documentatie ter beschikking die je kan mee geven met je klanten ter opvolging. Deze bestaat uit een uitgebreid alkaliserend voedingsschema en het hele gamma met werking en gebruik van de Tisama kruidendranken en de Alkaline voedingssupplementen ter ondersteuning.

Deze 4 producten van LakShmi helpen het lichaam ter ondersteuning om het lichaam te ontzuren en te gaan versterken

=> https://www.lakshmi.nl/basic-plus-sugarfree/

=> https://www.lakshmi.nl/magnesium-chlorure/

=> https://www.lakshmi.nl/super-green-chlorophyl/

=> https://www.lakshmi.nl/aquaalcalizer-60-ml/

Terug naar overzicht van Nieuws

Neem Contact Op