Selecteer een pagina

SELFCARE TIPS!

SELFCARE TIPS!

  1. Plan een rustmoment per dag in. Een mindfull-momentje voor jezelf. Zet bijvoorbeeld al wat spulletjes standaard klaar, zoals een essentiële olie die je lekker vindt. Geniet van de geur terwijl je even alles naast je neerlegt. Adem goed naar je onderbuik om zo goed te aarden en in je lichaam te zitten.
  2. Heb je de Guna spray van de Netra Hamsa-lijn? Schenk een heerlijke hydrolaat (floral water) erin en neem even een moment om jezelf verkoeling en rust te geven. Wist je dat het geluid wat de Guna spray maakt, zorgt voor rust in het hoofd? Het werkt namelijk door op het zenuwstelsel en geeft hierdoor een seintje af van ontspanning.
  3. Geef jezelf een korte voetmassage of een voetenbad. Onze voeten dragen ons tijdens het werk, maar natuurlijk ook privé. Ze hebben een hoop te voortduren en mogen veel meer gekoesterd worden, dan wij al doen. Probeer ze wat extra liefde te geven, zeker als ze meer dragen dan ze zouden moeten! (Ook helpt een voetenbad met het reinigen van energie die je niet langer meer dient – met het werk wat wij doen, kan het voorkomen dat je energie opneemt van je klant(en) – dit hoort echter niet bij jou dus probeer deze tijdig te reinigen en weg te aarden.
  4. Een rondje wandelen, het weer wordt steeds mooier dus geen smoesjes meer om niet naar buiten te gaan om een ommetje te maken. Heb je zo een drukke schema en lukt een ommetje niet? Ga dan even voor de deur zitten voor een frisse neus of bij een open raam staan.
  5. Doe eens gek! Ons innerlijk kind geeft vaak extra energie, om deze te koesteren, kun je ook even wat compleet geks doen dat je als kind altijd al deed. Als je kinderen hebt is het een stuk makkelijker om af te kijken en soms zelf mee te doen. Heb je (nog) geen kinderen? Niet getreurd..! Je kunt knutselen, een liedje opzetten en meezingen, dansen of zelfs een lekkere douchegel maken voor jezelf. Maak een eigen aroma-douchegel met onze neutrale Jala douchegel + etherische oliën die jij lekker vindt!

 

DAGELIJKSE RITUELEN

Het toepassen en het houden aan dagelijkse verzorgingsrituelen is essentieel om de balans te bewaren in de hectiek van alledag. Een dagelijkse verzorgingsroutine met de LakShmi producten verrijkt met essentiële oliën helpen je om nog een diepere ontspanning en balans te ervaren.

PLANTAARDIGE OLIËN
Ayurveda adviseert om jezelf dagelijks te masseren met plantaardige oliën om het herstel, de vitaliteit en de jeugdigheid van het lichaam te stimuleren.

HET GEHEIM
Organische plantaardige oliën van eerste persing. Onze plantaardige oliën worden koudgeperst en bevatten geen conserveringsmiddelen of andere toevoegingen.
Doordat aan deze twee voorwaarden wordt voldaan bieden we plantaardige oliën en verzorgingsproducten aan van de hoogste kwaliteit die rijk zijn aan essentiële vetzuren en vitamines die ervoor zorgen dat je volledig kunt genieten van de beschermende eigenschappen van de oliën.

Onze oliën en verzorgingsproducten bieden bescherming tegen uitdroging, schadelijke invloeden van buitenaf en veroudering van de huid en het weefsel.

 

Terug naar overzicht van Nieuws

Vraag informatiepakket aan