Reviews

Samantha – Nuovo Sole –Schiedam

In één woord: GEWELDIG! Martijn en Sophie werken oprecht vanuit hun hart en die liefde, passie, vreugde en kracht zie en voel je werkelijk overal in terug! De ontvangst, de goede zorgen, de ambiance, de ondersteuning, de vriendelijkheid, de service, de heldere communicatie, de trainingen en ga zo maar door. Het is compleet en zelfs daar voorbij. Ze nemen echt de tijd voor je. Ik ben in love met alle producten en trainingen. Dank je wel Martijn, Sophie en alle betrokkenen. Veel liefs van mijn hart naar jullie hart.

Valeria – Skin Design – Eindhoven

I had a great experience during the 2-day training hosted by Sophie and Martijn. They provided a beautiful environment and were warm and friendly. I highly recommend them and their products are super high quality, there is nothing better for body and soul ❤️

Marike – House of Bliss – Valkenburg

Top leverancier. Persoonlijk, open en holistisch. Uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten met zuivere ingredienten. Veel mogelijkheid tot verdieping en uitbreiding als professional. Lieve hond♡dank jullie wel lieve Martijn, Sophie en Kumari voor alle kennis, producten en gastvrijheid.

Kaylee – Lavana, The Garden of Happiness – Hilversum

Als ervaren Lakshmi Specialiste in hart en ziel zet ik graag Martijn en Sophie in het zonnetje. Ik werk al ruim 10 jaar met deze prachtige bio-ecologische producten. Ze hebben mijn hart gestolen en zal niet zo snel meer overstappen naar iets anders. De resultaten zijn namelijk geweldig!
Ook de holistische behandelingen zijn zeer aan te bevelen om te leren maar ook om te ondergaan. Daarnaast zijn Martijn en Sophie 2 lieve mensen met een groot hart, veel liefde en passie voor hun werk. Ze zijn begripvol, meegaand en helpen je graag op weg als Lakshmi Specialiste. Daar ben ik ze heel dankbaar voor omdat zo mijn bedrijf ook heeft kunnen verder groeien in kleine stappen. Wens jullie het allerbeste op jullie prachtige locatie. Dat Lakshmi Holistic Skincare nog meer mag groeien & bloeien

Monika – Holistic CareHouse  – Muiderberg

Prachtige mensen met een waanzinnig mooie lijn waar ik verliefd op ben geworden. Alle trainingen worden met veel kennis en passie gegeven. Ik voel me altijd heel erg welkom 💛
Sophie& Martijn dank jullie wel voor jullie professionaliteit en een wereld aan fantastische producten Treatments🙏❤️

Willy – Koppie Koppie – Roden

Prachtig merk/concept. Hier was ik al heel lang naar op zoek. Ayurveda past goed bij mij . Zo liefdevol ontvangen door Sophie en Martijn in hun nieuwe mooie locatie in België. Persoonlijke aandacht, goede uitleg ,heerlijke behandeling gehad, en de overnachting met lekker eten was top! Dankjulliewel!

Nathalie – Nath’ure et Elle – Ietegem

Altijd een even vriendelijk en warm ontvangst, zalige opleidingen en telkens verwend met een heerlijke lunch! ❤️

Brenda – Face of Nature – Beetsterzwaag

Een prachtig bedrijf met ontzettend veel kennis, een warm hart en passie voor de Ayurvedische wereld.🙏💕

Hilde – LakShmi Wellness – Diest

Zeer professioneel met een heel goede kennis van en een grote passie voor Ayurveda. Voor mij de beste lichaamsbehandelingen! Top adres!

Ilona – Art & Beauty by Ilona – Kalken

Lieve Sophie & Martijn, ik ben zo blij met LakShmi. Heb al heel wat gelaatsbehandelingen mogen uitvoeren en zelf gebruik ik de producten nu ook al een tijdje waardoor al de uitslag in mijn gezicht is verdwenen. Ik ben jullie zo dankbaar at jullie op mijn pad zijn gekomen. Lieve groet Ilona

Rabia Mohan – Indischa Flower – Den-Haag

Ruim drie jaar geleden ontmoette ik Lakshmi op de beurs en het was meteen liefde op het eerste gezicht. Ik was destijds op zoek naar een zuiver en natuurlijk product en liefst met de link naar India, vanwege mijn roots. Aanvankelijk werkte ik eerst op locatie bij klanten aan huis. Al gauw kreeg ik van Moniq en Kees (de importeurs van Lakshmi Benelux) een aanbod om bij Lakshmi Import in Voorschoten praktijk te houden en zo aan de opbouw van Indischa Flower te werken. Onder de vleugels van Lakshmi leerde ik de schoonheidstechnieken zowel hier in Nederland als tijdens een studiereis naar Kerala, India. Na 2 jaar was het zover en kon ik uitvliegen naar mijn eigen praktijk in Den Haag. 
Ik ben opgegroeid in een omgeving waar huidverzorging erg belangrijk is. Mijn moeder zit al ruim 40 jaar in het vak. Waar zij voornamelijk gericht is op de cosmetische kant en het uiterlijk, ligt mijn focus aan de meditatieve kant en het innerlijk. Al vroeg ontdekte ik dat men zich mooier voordeed dan men werkelijk was. Zo begon ik de wereld om mij heen te observeren en raakte steeds meer geïnteresseerd in de schoonheid van de ziel. Uiterlijke schoonheid kan zich niet manifesteren als er geen innerlijke balans en welzijn is. Op de vraag wat hebben we nodig om mooi te zijn? Is het antwoord eigenlijk heel simpel; wees zoals je bent met al je imperfecties, dat maakt van jou dat mooie mens die anderen laat groeien. Want harmonie in diversiteit maakt het leven vrolijker, levendiger en kleurrijker. 
Indischa Flower onderscheidt zich van andere professionales vanwege de meditatieve benadering. De schoonheidsbehandelingen zijn een perfecte combinatie van beauty, Ayurveda, yoga en meditatie. Geheel volgens Ahimsa, dat voor mij respect voor lichaam en geest betekent. Want de poriën van onze huid zijn de deuren naar schoonheid van binnen. Behalve de ‘Beauty Ceremonies’ voor dames is er ook een ‘Maharadja Business Package’ voor heren en ‘Divali Study Package’ voor studenten met studiestress. 
Met Indischa Flower wil ik het schoonheidsideaal naar een ander level brengen, zodat de mensen weer gaan kiezen voor schoonheid in haar ware natuur. Schoonheid van binnen die zich van buiten mag laten zien.

Nancy Allebos – Schoonheidsinstituut Allebos Nancy – Gooik

Wat Lakshmi kan betekenen in jouw instituut is dat de producten niet alleen werken op de huidverbetering maar op lichaam en hoofd, geest, ziel, emoties. Dit word door mijn klanten, ook al zijn ze zich niet allemaal bewust van deze werkingen, als een zeer geliefde behandeling ervaren . De opmerkingen zijn dat een Lakshmi behandeling zoveel meer is dan huidverzorging alleen. Ze kunnen het niet echt benoemen maar ervaren het echt als een meerwaarde. De essentiële oliën, drukpuntmassage en heerlijke geuren van de producten brengt de klanten onmiddellijk in een andere wereld. Ze benoemen het ook zo.
Qua huidverzorging vindt ik de anti age producten het meest spectaculaire resultaat geven. De basis producten zijn natuurlijk ook goed . Ik werk met twee merken en merk dat ondanks mijn andere merk zeer gericht is op huidverbetering er veel van mijn klanten overgestapt zijn naar Lakshmi vooral omdat ze achter het concept staan en natuurlijk en holistische behandelingen een meerwaarde vinden. Enkele anderen zijn hier niet voor te vinden en blijven bij mijn andere merk.
Je hebt bij Lakshmi ook veel bijkomende mogelijkheden. Dat is ook goed om steeds eens te kunnen afwisselen en de klanten te binden aan je instituut.

LakShmi Founder

MADE WITH JOY, EERLIJKHEID EN VANUIT EEN DIEPE PASSIE

 

LakShmi is het meesterwerk van Franco Canteri, een gepassioneerde Italiaan die in de jaren 80 in het Verre Oosten de levenkunst ofwel Ayurveda leerde kennen. Vanuit diepe meditatie en een bijzonder gevoel vanuit zijn hart ontstond er bij hem een missie.

De verworven wijsheid vanuit het Oosten te combineren met de moderne technologie op gebied van huidverbetering, om zo het innerlijke en het uiterlijke te laten versmelten.

In eerste instantie creëerde hij natuurlijke producten voor zelfzorg, al snel zag hij in dat hij hier ook anderen mee kon helpen.

Vandaag is LakShmi in Italië marktleider in natuurcosmetica en hebben ze een eigen laboratorium waar ze zowel de producten als het verpakkingsmateriaal zelf produceren, alles zo duurzaam mogelijk en voor de minste CO2 uitstoot. Het beschermen van Moeder Natuur en het creëren van een betere wereld ligt hem nauw aan het hart. 

 

 

MODERNE TRADITIE

Het onderzoeksteam in Italië is voortdurend op zoek naar innovatieve combinaties, naar ingrediënten die elkaar ondersteunen in hun werking om jou nog beter van dienst te zijn.

Altijd vanuit pure intentie, eerlijke praktijken, echte producten, vernieuwende processen, maar ook vanuit eeuwenoude, authentieke tradities en rituelen.

Verloren kennis vanuit het Oosten steken ze in een modern jasje vanuit het Westen. 

De Ayurvedische kijk op huidverzorging wordt meegenomen in de productie van de verschillende lijnen.

Door de bijzondere samenstelling van essentiële oliën in de producten worden niet enkel huidproblemen aangepakt maar ook de dieperliggende emoties die aan de basis liggen van huidproblemen.

 

 

INNERLIJK WELZIJN EN HUIDVERBETERING

LakShmi houdt zich niet alleen bezig met het ‘zichtbare’, maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid.

Franco Canterie, de producent van LakShmi, is een bevlogen Italiaan die in de jaren ’80 de Oosterse wijsheid, westerse kennis van ingrediënten en aromatherapie samensmolt tot de eerste Holistische en huidverbeterende productlijn. Inmiddels is LakShmi marktleider en te vinden in de mooiste Spa en Wellness hotels in Italië.

LAKSHMI – EEN REIS VER WEG NAAR BINNEN

Elk van onze producten en behandelingen zijn zorgvuldig uitgewerkt, met een diep respect voor Moeder Natuur en de elementen. De samensmelting van de gebruikte ingrediënten, geuren, texturen en handelingen brengen je in hogere sferen. Een hoogtepunt voor al je zintuigen en de verschillende energielagen.

In elk LakShmi product zitten essentiële oliën en edelsteenbestanddelen verwerkt. Zowel essentiële oliën als edelstenen hebben een diepgaande werking op onze diepere energielagen. De verfijnde texturen versmelten met onze huid en creëren een heerlijk gevoel van lichtheid en rust. Elke behandeling is een onvergetelijke ervaring die je fysieke, mentale en emotionele evenwicht herstelt.

HOOG PERFORMANTE COSMETICA MET BUITENGEWONE RESULTATEN

LakShmi stelt alle producten met grote zorg en liefde samen, met respect voor eeuwenoude tradities, processen en rituelen en brengt je op die manier natuurlijke cosmetica, afgestemd op de toestand van jouw huid. De opmerkelijke resultaten worden niet enkel behaald in de salons, maar realiseer je ook thuis in je eigen badkamer. LakShmi producten zijn zeer toegankelijk en heel gebruiksvriendelijk.

PUURHEID – vanbinnen, vanbuiten en tot in het ontastbare van onze ziel

LakShmi verheft de schoonheids- en welzijnszorg naar een hoger niveau. Onze aandachtig uitgewerkte behandelingen veranderen in rituelen die met zorg, liefde en respect volgens de eeuwenoude voorschriften worden uitgevoerd. LakShmi brengt lichaam, hart, geest en ziel in de oorspronkelijke pure vorm van het bestaan.

RIJKDOM – de natuur als schatkist

Moeder Aarde voorziet ons van alle natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit alle uithoeken van de wereld. Met LakShmi ga je op belevingstocht met je zintuigen en ervaar je de aardse rijkdommen op je huid.

BEWUSTZIJN – in elke schakel van de keten

Elke bestanddeel is met liefde en respect gekozen, om jouw gevoel van welzijn te ondersteunen. Ons respect gaat ver, tot de bron en tot in elk proces, van begin tot einde.

Sinds 1996 brengt Lakshmi met veel passie de Bio-Eco gecertificeerde producten op de Nederlandse en Belgische markt.