Reviews

Debby Rozendal-Cordes – Schoonheidssalon Natuurlijk ik – Enschede

Ik werk sinds juli met Lakshmi. Ben zo blij dat ik de stap gemaakt heb om met Lakshmi te werken. Super fijne producten, heerlijke geur en wetende dat het 100% Natuurlijk is. Klanten zijn ook super enthousiast. Ze vinden de behandelingen heerlijk en merken dat er veel gebeurd met de huid. Na de behandeling zie je ook resultaat. Bij mij zelf ook. En het is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze staan altijd voor je klaar.

Elke van der Helst – Seize the Moment – Heule

Ik werk met de producten van Lakshmi. Ik ben er nog niet zo lang mee gestart, maar ik zie wel al resultaten bij mezelf (onrustige huid is gekalmeerd) en ik krijg positieve reacties van de klanten Op de behandelingen en producten ! Heel fijn om mee te werken ook trouwens.

Isabelle Bloem – Studio Avancee – Heerjansdam

Lakshmi is echt heel fijn om mee te werken en de producten voelen super fijn aan. Huidverbeterend.! Bovendien staan er hele fijne mensen achter het merk Lakshmi. Ook kun je aansluitend op je behandeling zoveel meer toepassen zoals bv geuren. Aanrader!!!

Sophie Brabants – De Universele Ontmoeting – Rijkevorsel

LAKSHMI is een topmerk
Alle producten (behalve zonnelijn owv verplichte zonnefactor) zijn 100% biologisch en ecologisch gecertificeerde producten.
En daarenboven op ayurvedische basis samengesteld
En ze werken ook nog eens met energetisch water in het productieproces

Ik ben eigenlijk een energetisch/ spiritueel therapeut en op zoek naar een esthetisch product ter aanvulling.
En was meteen overtuigd van Lakshmi.
Wil niet zeggen dat andere merken niet goed zouden zijn, maar de visie, werking en de producten zelf passen volledig bij mij als persoon en therapeut.

En naast dit alles werken de producten ook gewoon super… Tis dan ook gewoon puur natuur in een potje

De familie die lakshmi Benelux “vertegenwoordigd” zijn ook gewoon super fantastische mensen, waar je als therapeut geen nr bent maar ook gewoon een uniek persoon
En je de nodige ondersteuning geven waar nodig

De behandelingen vanuit Lakshmi zijn ook opgebouwd vanuit een totaal beleving en niet enkel en alleen de huidverzorging
Hiervoor kan je ook extra trainingen volgen

Zeker niet twijfelen om hiermee te starten
Ik zou er dan zelfs niet van verschieten dat je op termijn helemaal overschakelt naar Lakshmi ?

Yolanda Vos – Yolanda Vos – Ayurvedic Skincare | Face | Body – Rotterdam

Na jarenlang als visagist te hebben gewerkt, veelal op locatie’s door heel Nederland, was ik toe aan een nieuwe stap, dichter bij mijzelf en bij huis. Ik koos voor een opleiding schoonheidsprofessionale en mijn droomdoel was om thuis, in een fijne sfeervolle ruimte, mijn eigen praktijk te gaan starten en daar behandelingen te bieden zoals dat bij mij past; met veel aandacht, natuurlijk en eerlijk. Een plek waar naast huidverbetering ook wordt gewerkt aan een ontspannen lichaam en geest. Waar je een moment voor jezelf kan pakken, even weg van de drukte van het stadse bestaan, voor een gevoel van innerlijke rust en balans. Ik beoefen zelf al jaren yoga en meditatie, heb een passie voor gezonde voeding en ga, indien nodig voor mijn gezondheid, naast een reguliere arts ook naar een ayurvedische arts. Deze persoonlijke interesses en leefstijl wilde ik heel graag meenemen in mijn werk, de keuze om als holistisch schoonheidsprofessionale te gaan werken was dan ook snel gemaakt. Ik was destijds direct verkocht toen ik al googlend op de site van Lakshmi terecht kwam. Alles wat ik voor ogen had kwam samen in dit prachtige merk, waarbij uiterlijke schoonheid in verbinding staat met innerlijk welzijn. Een holistische benadering van schoonheid en wellness! Precies wat ik zocht en na een hele prettige kennismaking met Monicq, Kees en Martijn van Lakshmi Nederland was ik voor 100% overtuigd. Alles klopte; het product, de filosofie, de visie, het bedrijf, en dit alles geldt nu na 3 jaar nog steeds ! De ayurvedische behandelingen in mijn salon zijn zo speciaal door de unieke combinatie van ontspanning, huidverbetering en welzijn. Met aandacht voor schoonheid van binnen en van buiten, mijn clienten stappen stralend en ontspannen de deur uit. En daar word ik erg blij van!

Danielle Ooteman – Salon Natuurzuiver – Vogelenzang

In 2008 kwam ik ter kennismaking bij het merk Ayurveda Lakshmi. In mijn praktijk werkte ik al holistisch, duurzaam, groen én natuurlijk…..dacht ik! Door mijn gesprek bij Lakshmi kwam ik erachter dat ik geen 100% natuurlijke producten gebruikte maar te maken had met de ‘greenwashing’ in cosmeticaland. Tot op de dag van vandaag ben ik Lakshmi zeer dankbaar voor mijn laatste stukje ontwaken en sindsdien is mijn passie en missie nóg sterker geworden. Nu kan ik met een gerust hart zeggen dat ik écht met uitsluitend natuurlijke biologische producten werk in mijn praktijk en dat deze veilig zijn voor onze gezondheid en voor het milieu. 
Mijn visie op natuurlijke schoonheid is dat deze ontstaat door een goede gezondheid en balans tussen in- en ontspanning. Deze holistische benadering zorgt ervoor dat ik middels de wellnessbehandelingen, voeding-, leefstijl tips én natuurlijke huidverzorging de huid kan optimaliseren en huidproblemen kan laten verdwijnen. Gezond van binnen is stralend van buiten.
Als holistisch schoonheidsprofessionale is het een “perfect match” met Ayurveda Lakshmi omdat de al eeuwenoude Ayurveda filosofie ook holistisch is. Wij zien de mens als geheel en elk mens als individu. Elke cliënt ontvangt een behandeling ‘op maat’ in een rustige, ontspannen ambiance met volle aandacht en deskundigheid. Van top tot teen en van binnen en buiten! 
Verzorging en voeding van lichaam, geest en huid middels oliën en geneeskrachtige kruiden en planten. Een weldadig voetenbad, een geurreis van aroma therapeutische oliën, reiniging van het gelaat met rijke cleansing milk, hoofdhuidmassage, Ayurvedische gezichts- hals- decolleté massage met warme oliën maakt dat elke client herboren de praktijk verlaat.

Nadia Boekee – Liliwadi Wellness & Massagetherapie – Middelharnis

Ik ben ook een Lakshmi fan? natuurzuivere producten en huidverbeterend! Heel breed assortiment en leuke gratis trainingen voor ieder wat wils? De manier van behandelen sluit ook helemaal bij mijn salon aan?

Claudia van Heck – Soin Total – Voorburg

Ik werk al jaren met veel plezier met het prachtige Ayurvedische merk LakShmi? Fantastisch voor huid, lichaam en geest. Goede prijs en kwaliteit, bio-eco en een geweldige ondersteuning van het bedrijf LakShmi Nederland-België???

Fiona de Groot – Fiona’s Bjoetiek – Zaandam

Deze passie begon ongeveer 17 jaar geleden. De uitstraling, geuren en textuur van de crèmes en reinigers spraken mij direct aan. De combinatie van deze natuurlijke huidverzorging lijnen met de interessante levensvisie van de Ayurveda maakte dat ik nieuwsgierig werd naar meer…. De ondersteuning door middel van de trainingen in Voorschoten zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Maar ook is er altijd een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn die de tijd neemt om jou vraag te beantwoorden en met je meedenkt als professionale. In de loop der jaren is het merk blijven groeien, verbeteren en zijn mijn klanten net zo gepassioneerd geraakt van deze unieke huidverzorging als ik zelf ben. Voor mij geen ander merk meer dan Lakshmi. Iedere dag dat ik met Lakshmi werk is een feestje. De klant gaat stralend de deur uit, ik straal, wat wil een gepassioneerde schoonheidsprofessionale nu nog meer?

Melanie Rusink – Schoonheidssalon Melanie – Ruurlo

De hele hype rondom natuurlijke ingrediënten en een holistische benadering in de schoonheidssalon was er nog niet toen ik in aanraking kwam met LakShmi en ik wilde niet dat mijn toekomstige klanten mijn aanbod te “zweverig” zouden vinden. Enthousiasme over je salonmerk is enorm belangrijk en dus heb ik toch de sprong gewaagd. Geen moment heb ik spijt gehad. Je hebt een uniek merk in handen juist door de Ayurvedische achtergrond. Je geeft bijzondere behandelingen waarbij je onbalans in zowel uiterlijk als innerlijk kan herstellen. En mijn klanten? Die vinden onze behandelingen een cadeautje!”

Rabia Mohan – Indischa Flower – Den-Haag

Ruim drie jaar geleden ontmoette ik Lakshmi op de beurs en het was meteen liefde op het eerste gezicht. Ik was destijds op zoek naar een zuiver en natuurlijk product en liefst met de link naar India, vanwege mijn roots. Aanvankelijk werkte ik eerst op locatie bij klanten aan huis. Al gauw kreeg ik van Moniq en Kees (de importeurs van Lakshmi Benelux) een aanbod om bij Lakshmi Import in Voorschoten praktijk te houden en zo aan de opbouw van Indischa Flower te werken. Onder de vleugels van Lakshmi leerde ik de schoonheidstechnieken zowel hier in Nederland als tijdens een studiereis naar Kerala, India. Na 2 jaar was het zover en kon ik uitvliegen naar mijn eigen praktijk in Den Haag. 
Ik ben opgegroeid in een omgeving waar huidverzorging erg belangrijk is. Mijn moeder zit al ruim 40 jaar in het vak. Waar zij voornamelijk gericht is op de cosmetische kant en het uiterlijk, ligt mijn focus aan de meditatieve kant en het innerlijk. Al vroeg ontdekte ik dat men zich mooier voordeed dan men werkelijk was. Zo begon ik de wereld om mij heen te observeren en raakte steeds meer geïnteresseerd in de schoonheid van de ziel. Uiterlijke schoonheid kan zich niet manifesteren als er geen innerlijke balans en welzijn is. Op de vraag wat hebben we nodig om mooi te zijn? Is het antwoord eigenlijk heel simpel; wees zoals je bent met al je imperfecties, dat maakt van jou dat mooie mens die anderen laat groeien. Want harmonie in diversiteit maakt het leven vrolijker, levendiger en kleurrijker. 
Indischa Flower onderscheidt zich van andere professionales vanwege de meditatieve benadering. De schoonheidsbehandelingen zijn een perfecte combinatie van beauty, Ayurveda, yoga en meditatie. Geheel volgens Ahimsa, dat voor mij respect voor lichaam en geest betekent. Want de poriën van onze huid zijn de deuren naar schoonheid van binnen. Behalve de ‘Beauty Ceremonies’ voor dames is er ook een ‘Maharadja Business Package’ voor heren en ‘Divali Study Package’ voor studenten met studiestress. 
Met Indischa Flower wil ik het schoonheidsideaal naar een ander level brengen, zodat de mensen weer gaan kiezen voor schoonheid in haar ware natuur. Schoonheid van binnen die zich van buiten mag laten zien.

Nancy Allebos – Schoonheidsinstituut Allebos Nancy – Gooik

Wat Lakshmi kan betekenen in jouw instituut is dat de producten niet alleen werken op de huidverbetering maar op lichaam en hoofd, geest, ziel, emoties. Dit word door mijn klanten, ook al zijn ze zich niet allemaal bewust van deze werkingen, als een zeer geliefde behandeling ervaren . De opmerkingen zijn dat een Lakshmi behandeling zoveel meer is dan huidverzorging alleen. Ze kunnen het niet echt benoemen maar ervaren het echt als een meerwaarde. De essentiële oliën, drukpuntmassage en heerlijke geuren van de producten brengt de klanten onmiddellijk in een andere wereld. Ze benoemen het ook zo.
Qua huidverzorging vindt ik de anti age producten het meest spectaculaire resultaat geven. De basis producten zijn natuurlijk ook goed . Ik werk met twee merken en merk dat ondanks mijn andere merk zeer gericht is op huidverbetering er veel van mijn klanten overgestapt zijn naar Lakshmi vooral omdat ze achter het concept staan en natuurlijk en holistische behandelingen een meerwaarde vinden. Enkele anderen zijn hier niet voor te vinden en blijven bij mijn andere merk.
Je hebt bij Lakshmi ook veel bijkomende mogelijkheden. Dat is ook goed om steeds eens te kunnen afwisselen en de klanten te binden aan je instituut.