Selecteer een pagina

Introduceer Padipuur ook in uw bedrijf.

Padipuur Socks en Gloves zijn gevuld met natuurlijke Keratine creme u kunt hiermee een voet of hand behandeling aanbieden in uw salon door de aantrekkelijke prijs kunt u ze ook verkopen ivoor thuis gebruik.

Makkelijk te gebruiken en milieuvriendelijke verpakking voor éénmalig gebruik. Bevat alles voor een ongelooflijk eenvoudige SPA manicure of pedicure behandeling.

Samengesteld uit 100% plantaardige actieve ingrediënten, afkomstig van hernieuwbare bronnen. Het gebruik van deze zelf-activerende, keratine-rijke gloves en socks zijn een pure sensatie.

De intensieve emulsie versterkt de nagels en voedt en hydrateert de huid van handen en/of voeten. De plantaardige keratine repareert schade in de huid zoals: droogte, eczeem, ruwe plekjes en maakt de nagels sterker en minder breekbaar.

Meer weten over Padipuur? Extra informatie vindt u hier:  http://www.padipuur.nl/ 

Padipuur glove

Padipuur glove

PADI PUUR GLOVE Makkelijk te gebruiken en milieuvriendelijke verpakking voor éénmalig gebruik. Bevat alles voor een ongelooflijk eenvoudige SPA manicure of pedicure behandeling. Samengesteld uit 100% plantaardige actieve ingrediënten, afkomstig van hernieuwbare...
Padipuur sock

Padipuur sock

PADI PUUR SOCK Makkelijk te gebruiken en milieuvriendelijke verpakking voor éénmalig gebruik. Bevat alles voor een ongelooflijk eenvoudige SPA manicure of pedicure behandeling. Samengesteld uit 100% plantaardige actieve ingrediënten, afkomstig van hernieuwbare...

Vraag informatiepakket aan