Onze start mogelijkheden

Hoe wordt ik professioneel Lakshmi Specialiste?

Het Lakshmi Beauty Concept:

Ontdek met het LakShmi Beauty Concept, de wereld van Holistische schoonheid. Het is een uniek trainingsconcept wat door LakShmi de afgelopen 30 jaar is samengesteld met diverse gelaats-, lichaams- en authentieke ayurvedischebehandelingen om jou als schoonheidsspecialiste of massagetherapeute de juiste ondersteuning te kunnen bieden (Lees hierover verder meer). Met deze kennis kan je jezelf onderscheiden in unieke holistische lichaamsbehandelingen en zuiver natuurlijke huidverbeterende gelaatsbehandelingen.

Met de producten uit de LakShmi productenlijn kan je op verschillende manieren werken:

•met nadruk op huidverbeterende kwaliteiten met uitsluitend zuiver natuurlijke ingrediënten
•of op holistische wijze
•of d.m.v. het combineren van deze twee uitgangspunten binnen de behandeling

De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de schoonheidsspecialiste die haar cliënten niet alleen aan de buitenkant wil behandelen, maar ieder mens ziet als een unieke eenheid die gevormd wordt tussen lichaam en geest.

De zuivere producten van LakShmi worden uitsluitend gemaakt van koudgeperste plantenolie, en hebben als werkzame stof pure essentiële oliën. Deze oliën lijken op de in huid aanwezige vetten en zijn rijk aan natuurlijke vitamines, waaronder vitamine A en E. De producten worden door deze eigenschappen snel en diep in de huid opgenomen, waar ze d.m.v. de bijzondere synergie tussen de essentiële oliën de huidbalans gaan herstellen. Hierdoor hervindt de huid zijn jeugdige en vitale uitstraling.

De producten kunnen tijdens de huidverbeterende schoonheidsbehandeling gecombineerd worden met Ayurvedischerituelen voor het creëren van een betere balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. De cliënt verlangt immers steeds vaker naar een totaalbehandeling die de stress en de drukte van alle dag doet vergeten. Hoe deze bijzondere totaalbehandeling in zijn werk gaat leren wij je graag tijdens het bij de productenlijn bijhorende inscholing, het zogenoemde ‘Lakshmi Beauty Concept’.

 

Spreekt de natuurlijke werkwijze en/of de holistische werkwijze jou aan?

Wat is je visie? Wat is je doel? Wat wil je met je salon uitstralen? Welke klantengroep wil je aantrekken?

Allemaal belangrijke vragen die je jezelf moet afvragen bij het maken van je productkeuze.

 

Is je interesse voor de puur zuivere kant van LakShmi belangrijk en/of spreekt de holistische filosofie je juist aan? Of juist de combinatie hiervan?

 

Puur zuivere huidverbetering:

Met de LakShmi producten werk je als allereerste puur zuiver en op een natuurlijke wijze huidverzorgend en huidverbeterend.

De producten bevatten 0% synthetische stoffen en 100% natuurlijke ingrediënten. Hiermee zijn jij en je klanten verzekerd van een volledig veilig te gebruiken product wat door de huid als natuurlijk en huideigen wordt herkend en daardoor dieper in de huid doordringt zonder het lichaam te belasten met afvalstoffen.

Holistisch werken:

Wil je graag meer bieden dan alleen huidverbetering en ook werken op innerlijke ontspanning en wellness?

LakShmi is een cosmeticamerk dat zich onderscheid door gebruik te maken van de eeuwenoude preventieve & natuurlijke gezondheids – en levensfilosofie, Ayurveda. Deze filosofie, letterlijk vertaald, kennis van het leven is afkomstig vanuit India en is gebaseerd op de 5 natuurelementen Ether, Lucht, Vuur, Water en Aarde.

Deze 5 elementen vormen samen de 3 dosha’s Vata, Pitta en Kapha en zijn in elk van ons aanwezig. Men kan deze elementen ook terug vinden in onze voeding, de seizoenen, de dagdelen en alles rondom ons. Als LakShmiSpecialiste wordt je hierin opgeleid en kan je zo door verschillende behandelmethodes en productgebruik een disbalans beter gaan vaststellen en een behandelplan gaan opstellen.

We bieden een ruim assortiment aan trainingen gericht op innerlijke ontspanning en Ayurveda. Werk je graag met etherische oliën, met edelstenen, op de chakra’s, energiebanen, marmadrukpunten, voet- en handreflexologie, klankschalen, reiki, kruidenthee’s en geef je graag voedingsadvies?

Ik heb informatie d.m.v. een informatiepakket ontvangen wat nu?

We hebben je ter kennismaking een uitgebreid informatiepakket toegestuurd. Hierin zaten samples, brochures en een prijslijst waarmee je een eerste beeld kunt vormen of LakShmi bij jou past. De echte LakShmi beleving is door middel van een informatiepakket lastig weer te geven, wil je echt de kracht en het gevoel van een LakShmi behandeling en de weldaad van de producten ervaren?

We kunnen hierna een afspraak inplannen voor een uitgebreidere kennismaking bij ons op locatie in Nederland of België. Hier kan je alle producten zien, voelen en ruiken en kan de LakShmi Specialiste jou alles vertellen over het LakShmi Beauty Concept, wat we voor jou en je salon kunnen betekenen alsook kan je dan al jouw wensen aan ons doorgeven. We bieden je op deze ochtend of middag ook de mogelijkheid om een proefbehandeling te ervaren van een holistische gezichtsbehandeling (let op: we vragen voor het ervaren van de proefbehandeling een bedrag van 50,- euro, dit bedrag komt uiteraard te vervallen bij het starten met Lakshmi).

Zo kan je de kracht van LakShmi, de heilzame werking van de producten en de beleving van een behandeling zelf eens ervaren.

Hoe word ik een professioneel LakShmi Specialiste?

We trainen je eerst voordat je met de LakShmi producten aan de slag kunt gaan.

Nadat je de ééndaagse basis opleiding hebt gevolgd beschik je over voldoende kennis om met de LakShmigezichtsproducten te werken. Je krijgt op voorhand online de theorie toegestuurd en op de trainingsdag staat de praktijk centraal.

 

Theorie bestaat uit een uitgebreide uitleg van Ayurvedische huidverzorging, Aromatherapie en het herkennen van de verschillende Ayurvedische constituties, holistische werken, de samenstellingen van de producten en bij welk huidtype je deze kan inzetten.

 

Praktijk leer je een unieke gelaatsbehandeling, welke een onderdeel is uit het LakShmi Beauty Concept.

Deze ultieme schoonheidsbehandeling bevat wellness en huidverbetering in één. Een uitgebreide gelaatsverzorging met een voet- en handreflexmassage, een ontspanningsritueel met essentiële oliën en een energetische gezichtsmassage met marmadrukpunten om de energiebanen te stimuleren en lichamelijke en geestelijke blokkades op te heffen.

 

Hoe volg je deze training ?

We willen dat je met de juiste producten gaat werken om samen met de unieke behandelmethodes het hoogst haalbare resultaat te behalen.

Hoe doen we dit? We vragen een eerste minimale afname aan producten.

Je ontvangt hierbij promotiemateriaal, posters, online promotiemateriaal en een webshop voor op jouw website.

Wat is onze bedoeling hierachter? We willen de LakShmi beleving uniek houden en ervoor zorgen dat deze alleen bij geschoolde specialistes kan ervaren worden die met de bijbehorende producten werken.

Na de training ontvang je het complete LakShmi werkboek, dvd van de behandeling en een certificaat.

 

Onze voorwaarden:

 

-Je hebt de basis training afgerond
-Je past de unieke geleerde LakShmi massagemethodes ook toe in je behandelingen
-Je zorgt mede voor het ‘wauw’ effect van een LakShmi behandeling en je doet hiervoor je uiterste best om de kwaliteit van de behandelingen hoog te houden
-Je bent bereidt om hiervoor regelmatig LakShmi opleidingen en bijscholingen te volgen en hiermee ook je kennis van de producten te verruimen (uiteraard doe je dit op je eigen ritme)
-Waak goed over jezelf, geef als behandelaar de juiste energetische uitstraling en gebruik zelf de LakShmi producten voor een goede balans tussen lichaam en geest

 

De voordelen:

 

-Geen winkelverkoop
-Verkoop alleen Business to Business
-Exclusiviteit voor LakShmi Specialistes (regiobescherming)
-Geen omzet verplichting
-Startmogelijkheden op maat
-Unieke holistische aanpak en zekerheid van 100% natuurlijke producten d.m.v certificering AIAB
-Groot aanbod aan trainingen met unieke behandelmethodes
-Gratis promotiemateriaal (poster, brochures, samples, LakShmi webshop gelinkt aan jou website => wij verzenden de producten en de winstmarge is voor jou)
-Marketing ondersteuning d.m.v. foto’s en teksten die je mag gebruiken voor eigen website en social media
-Ieder jaar komen er nieuwigheden bij, nieuwe producten, nieuwe behandelingen en/of seizoensdisplays
-We zijn samen met onze LakShmi Specialistes 1 grote familie en iedereen groot of klein salon is voor ons even belangrijk
-We hebben een besloten LakShmi Specialistengroep op facebook waar je vragen kunt stellen aan LakShmi collega’s
-Jaarlijkse is er een 4-daagse studiereis naar Italië met 2 dagen praktijk en voorstelling nieuwe producten en 2 dagen aromatherapie opleiding

De verschillende mogelijkheden om te starten:

Het volledig startpakket Holistisch, Wellness en huidverbetering:

Een compleet startpakket voor de behandeling van alle huidtypes inclusief de rijpere huid. Bevat van de verschillende huidlijnen een reinigingsmelk, lotion, dag- en nachtcrème, maskers, serums, oogproducten, massageoliën, synergiën en peeling om een huidverbeterende en holistische behandeling te geven. Prijs vanaf 1050,00 euro excl. BTW. U kunt zich met dit pakket onderscheiden als  Ayurvedische Schoonheidsspecialiste en met de Bio Eco gecertificeerde producten huidverbeterend en holistisch werken. LakShmi geeft je de noodzakelijke inscholing zodat u direct kundig van start kunt gaan en de behandeling aan de persoonlijke behoefte van iedere cliënt kunt aanpassen. Iedere behandeling  wordt een beleving  en brengt lichaam en geest in een betere balans waardoor de natuurlijke schoonheid ook van binnenuit gaat stralen. Bij dit pakket zit een producttraining, leert u een speciale behandeling, ontvangt u een werkboek en promotiemateriaal om goed te kunnen starten. Deze opleiding bestaat uit theorie over Ayurvedische huidverbetering, Aromatherapie en de verschillende Ayurvedische constituties.

De praktijk omvat een ultieme schoonheidsbehandeling: Wellness en Huidverbetering in één. Een uitgebreide gelaatsverzorging met een voet- en armreflexmassage, een ontspanningsritueel met Essentiële oliën en een Energetische gezichtsmassage met marmadrukpunten om de energiebanen te stimuleren.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Het basis startpakket Holistisch, Wellness en huidverbetering:

Pakket voor de droge, gevoelige en vette huidtypen, met dit pakket kunt u een behandeling met Bio Ecogecertificeerde producten aanbieden om de huid te verbeteren. De heerlijke synergie van bloemengeuren geven de behandeling een stukje extra kleur en ontspanning. Leverbaar vanaf 750 euro excl. BTW, Bij dit pakket zit een producttraining, leert u een speciale behandeling, ontvangt u een werkboek en promotiemateriaal om goed te kunnen starten. Genoemde prijzen zijn voorbeeld pakketten met salonproducten om in de praktijk te werken. Wij adviseren om de pakketten aan te vullen met producten voor thuisgebruik. Hierin willen wij u graag een advies geven.Deze opleiding bestaat uit theorie over Ayuvedische huidverbetering, Aromatherapie en de verschillende Ayurvedische constituties.

De praktijk omvat een ultieme schoonheidsbehandeling: Wellness en Huidverbetering in één. Een uitgebreide gelaatsverzorging met een voet- en armreflexmassage, een ontspanningsritueel met Essentiële oliën en een Energetische gezichtsmassage met marmapunten om de energiebanen te stimuleren.

Uiteraard willen we ook altijd meekijken met jouw wensen, ideeën en hierop inspelen. Zie het hierboven als een voorbeeld ter indicatie.