LakShmi Beauty Concept

 

Je ontdek met het LakShmi Beauty Concept, de wereld van Holistische schoonheid.

Het is een uniek trainingsconcept wat door LakShmi de afgelopen 34 jaar is samengesteld met diverse gelaats-, lichaams- en authentieke Ayurvedische behandelingen om jou als schoonheidsspecialiste of massagetherapeute de juiste ondersteuning te kunnen bieden.

Met deze kennis kan je jezelf onderscheiden in unieke holistische lichaamsbehandelingen en natuurlijkzuivere en huidverbeterende gelaatsbehandelingen.

De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de schoonheidsspecialiste die haar cliënten niet alleen aan de buitenkant wil behandelen, maar ieder mens ziet als een unieke eenheid die gevormd wordt tussen lichaam en geest.

De zuivere producten van LakShmi worden uitsluitend gemaakt van koudgeperste plantenolie, en hebben als werkzame stof pure essentiële oliën. Deze oliën lijken op de in huid aanwezige vetten en zijn rijk aan natuurlijke vitamines, waaronder vitamine A en E. De producten worden door deze eigenschappen snel en diep in de huid opgenomen, waar ze d.m.v. de bijzondere synergie tussen de essentiële oliën de huidbalans gaan herstellen. Hierdoor hervindt de huid zijn jeugdige en vitale uitstraling.

We creëren met onze unieke Ayurvedische beauty en massagerituelen een betere balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. De cliënt verlangt immers steeds vaker naar een totaalbehandeling die de stress en de drukte van alle dag doet vergeten. Hoe deze bijzondere totaalbehandeling in zijn werk gaat leren wij je graag tijdens het bij de productenlijn bijhorende inscholing.