Selecteer een pagina

Netra Hamsa – Nieuwe Netra – oogverzorgingslijn

Netra Hamsa – Eye Ritual

PROBLEEM

Ongeacht je leeftijd en huidtype is het belangrijk de huid rond de ogen goed te verzorgen en deze zorgvuldig te beschermen. De oogcontour is een heel kwetsbaar gebied met een dunne huid; de gemiddelde dikte is 0,3 millimeter. Ze is gevoelig voor vroegtijdige veroudering doordat deze wordt blootgesteld aan allerlei soorten stress veroorzaakt door wind, vochtigheid, warmte, kou, temperatuurwisselingen en gezichtsuitdrukkingen, waaronder meer dan 10.000 spierbewegingen per dag. Huidirritatie en overgevoeligheid komen vaker voor in dit gebied dan op andere delen van het gezicht. De eerste tekenen van lijntjes en rimpels kunnen al op jongere leeftijd optreden, vooral bij mensen met bijziendheid en verziendheid die de spieren rondom de oogkas vaker samentrekken. Een Anti- Aging behandeling die specifiek voor de oogcontour zijn bedoeld kunnen het best ingezet worden vanaf de leeftijd van 20 jaar en op verdere leeftijden kunnen worden voortgezet, om de schoonheid en helderheid van de ogen niet in gevaar te brengen.

GEHEIM

Een krachtig beauty ritueel samengesteld uit producten die rijk zijn aan hyaluronzuur en actieve plantaardige ingrediënten, hydrolaten verrijkt met essentiële oliën met natuurlijke werkstoffen en vitamines die in synergie samen werken om krachtig de oorzaak van de ontsierende oneffenheden zoals wallen of donkere kringen gaan aan te pakken. De verschillende beautyrituelen pakken de problemen rondom de oogcontour direct zichtbaar aan.

RESULTATEN Heb je vermoeide ogen? Is het gebied rond de ogen minder elastisch geworden? Heb je last van wallen en donkere kringen? Is de huid verslapt? Heb je last van fijne expressie-lijntjes, diepe rimpels of kraaienpootjes? Er is één antwoord op al deze problemen: Netra Hamsa is het verbeterde Lakshmi-ritueel dat synergetisch op deze oogproblemen werkt. Meteen vanaf de eerste toepassing vermindert het Netra Hamsa-ritueel direct zichtbaar de sporen van vermoeidheid en stress. De huid wordt diep gehydrateerd, helderder, elastischer en de ogen gaan er weer heerlijk uitgerust en fris uit zien zonder wallen, lijntjes of donkere kringen. 

 

Terug naar overzicht van Nieuws

Vraag informatiepakket aan