Magnesium chlorure

MAGNESIUM CHLORIDE

SUPER GECONCENTREERD

Magnesium is een essentieel element het is in alle organismen aanwezig en noodzakelijk voor regulering van talrijke enzymatische reacties. Het geeft een boost aan het immuun systeem en versterkt de spieren en het zenuwstelsel. Magnesium Chloride verhoogt de fagocytose capaciteit van de witte bloedcellen ( het omsluiten van bacteriën, schimmels en andere indringers om ze buiten gevecht te stellen en vervolgens af te breken). Feitelijk verhoogt het de natuurlijke afweer van het lichaam. Door inwerking op de darm wand verminderen ontstekingen van het darmslijmvlies, ondersteunt de zuur/base balans en pH van de darm.

Veranderingen in de darmflora enzymen, en de pH van het darmslijmvlies, heeft invloed op de gezondheid niet alleen in de darm, maar in het gehele lichaam. Magnesium geeft het immuun systeem een boost. Het immuun systeem vormt de basis voor het natuurlijke fysiologische verdedigingsmechanisme tegen ziektes.

Een sterk immuun systeem is zeer belangrijk.

Magnesium Chloride ook erg zinvol om de stemming te verbeteren, premenstruele spanning te verlichten, en oxidatieve stress te balanceren. Beschermt het lichaam om bij een tekort, mineralen uit de botten en spieren te onttrekken om het afweer mechanisme te compenseren. Biedt ondersteuning bij heel veel klachten zoals bv infecties, gewrichtspijn, spierklachten, kramp, uitputting.

CODE 727

Inhoud 200 ml

Gebruik ; Oraal gebruik 25 druppels in een fles water mengen 1,5 liter en gedurende de dag drinken. Of 25 druppels in 250 ml water tussen de maaltijden drinken. Uitwendig 25 druppels op de gewenste delen van het lichaam aanbrengen en inmasseren.

distilled water, magnesium chloride, potassium hydroxide and sodium chloride.

Terug naar overzicht van Alkaline

Neem Contact Op