Selecteer een pagina

LICHAAMSBEHANDELINGEN

 

MADANA LICHAAMSMASSAGE MET WARME  KRUIDENSTEMPEL

Madana: Dit is een volledige lichaamsmassage met warme kruidenstempels. De kruidenstempels worden afgestemd op de persoonlijke constitutie (V-P-K) en hebben elk hun specifieke werking. De werking van de kruiden heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest.

De kruiden bezitten reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen. De kruiden ontslakken, regenereren en verzorgen de huid intensief. De warme massageolie geeft een extra ontspannende werking. De kruidenstempelmassage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het tegelijkertijd tot rust.

De kruidenstempels worden verwarmd tot een aangename 50 °C, waardoor de kruiden een aangename geur verspreiden. Door de warmte en de kruiden vormt de kruidenstempelmassage een zuiveringsbehandeling voor de huid

SWEDANA

Stoombad. Detox behandeling die goed gecombineerd kan worden met diverse behandelingen, onder andere met massages en pakkingen. Zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met anti-cellulitisbehandelingen.
Een schoon lichaam dat vrij is van afvalstoffen ondersteunt ons fysieke en mentale welzijn. De warmte van de Swedana zweettherapie of stoombad maakt de afvoerkanalen wijder zodat giftige stoffen zoals amatoxinen gemakkelijk uit de lichaamsweefsels geëlimineerd kunnen worden. Wanneer de afvoerkanalen eenmaal zijn verwijd kan de transpiratie die de afvalstoffen bevat gemakkelijk afgevoerd worden. Het gebruik van warmte bij de Swedana-behandeling neutraliseert de kou van de Vata- en Kapha-huid en vermindert de stijfheid en zwaarte van het lichaam. De behandeling activeert de warmte van het lichaam en stimuleert de afvoer van giftige afvalstoffen uit de diepste weefsels, tot in het maag-darmkanaal.

GARSHAN DREN

Afslankende behandeling om zachte cellulitis tegen te gaan. Gericht op de Kapha-huid.
Garshan Dren is een intensief vochtafdrijvende, ontgiftende en afslankende behandeling gericht op het tegengaan van zachte cellulitis, die gekenmerkt wordt door het vasthouden van vocht en de ophoping van afvalstoffen. Door een combinatie van massages en osmotische algenpakkingen wordt de zachte cellulitis op effectieve wijze bestreden.

GARSHAN SLIM

Behandeling om harde cellulitis tegen te gaan en plaatselijke vetverbranding te stimuleren. Gericht op de Vata-huid.
Garshan Slim is een intensieve afslankende behandeling voor cellulitis en gelokaliseerde “vetkussentjes”, die vaak voorkomen op de heupen, de buitenkant van de dijen, de binnenkant van de knieën en op de buik. Door middel van holistische massagetechnieken en krachtige werkzame stoffen in de Garshan Slim producten, waaronder rode algen, wordt harde cellulitis tegengegaan en wordt de contour van het lichaam verbeterd. Doordat de energie en het evenwicht in het weefsel wordt hersteld kan het lichaam de losgemaakte vetten en afvalstoffen makkelijker afvoeren. De Garshan Slim behandeling geeft een mooi en duurzaam resultaat.

GARSHAN TONIC

Behandeling om zachte sclerotische cellulitis tegen te gaan. Gericht op de Pitta-huid.
Garshan Tonic is een speciale behandeling die de vetafbraak in de weefsels ondersteunt, en de vochtafdrijving stimuleert. Daarnaast worden de weefsels door deze behandeling voorzien van extra zuurstof. Garshan Tonic vermindert de onvolkomenheden veroorzaakt door cellulitis, verbetert de huidspanning en maakt de weefsels zacht en stevig.

CRIO GAMATHI

Vochtafdrijvende behandeling voor de benen. Biedt verlichting bij zware vermoeide benen.
Crio Gamathi is de ideale behandeling om zware en vermoeide benen te verlichten. Deze behandeling combineert massagetechnieken met de effectieve producten uit de Crio productlijn. De Crio-olie, de Crio-pakking en de Crio-ice gel verbeteren de bloedcirculatie, drijven overmatig vocht af en verkoelen de benen. De Crio Gamathi behandeling is een heerlijke behandeling voor iedereen die veel staat en loopt, en is ook zeer geschikt voor degenen die last hebben van een verminderde bloedcirculatie of oedeem in de benen.

KUMARI

Verstevigende behandeling voor alle delen van het lichaam. Ook heerlijk als anti-age behandeling voor bijvoorbeeld hals, decolleté, borsten en bovenarmen.
Deze behandeling versterkt door middel van een peeling of een masker de natuurlijke weerstand van de huid. De huidspanning wordt hersteld en schade in de bindweefsels gerepareerd.

PADA

Welzijn begint bij goed staan en probleemloze voeten.
PADA is een cosmetische voetbehandeling die de voeten verzorgt en de belangrijke reflex- en energiepunten die zich in de voeten bevinden koestert. De PADA behandeling verzacht eelt, reinigt, verdrijft geurtjes, herstelt de vochtbalans, beschermt tegen schimmels en bacteriën en maakt de huid van de voeten glad en zacht.

UDARA

Udara behandeling voor een platte buik.
De Udara behandeling is uitstekend geschikt om constipatie, gasvorming en pijn in de onderrug te verlichten. De Udara behandeling stimuleert de bloedcirculatie, versterkt de buikspieren en ondersteunt de fysiologische kracht van de darmen. De behandeling geeft direct verlichting en zorgt voor een zichtbaar plattere buik.

ART REUM

Massagebehandeling die de spanning in de spieren verlicht.
De Art Reum behandeling heeft een ontspannend effect in de rug en verlicht pijnlijke gewrichten en spieren. Veel mensen hebben last van vervelende en hardnekkige pijn in de rug. Deze massagebehandeling helpt om van die pijn in de rug af te komen. De Art Reum behandeling verwarmt het lichaam en ondersteunt de afvoer van afvalstoffen uit de pijnlijke gebieden.

EPILEND

Ontharen met een natuurlijke hars epilresin
Dit is een techniek met een speciale natuurlijke hars (epilresin), dat het haar niet afbreekt, maar zachtjes uit de haarwortel verwijdert. Tegelijkertijd beschermt het de opperhuid en bevordert het de natuurlijke schoonheid van de huid. EpilResin wordt rechtstreeks uit de plant onttrokken. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van zuren, chemische of schadelijke stoffen, uit respect voor het milieu. EpilResin is verrijkt met natuurlijke bestanddelen waaronder bourbon geranium en larrea divaricata, voor een verzachtende en ontstekingsremmende werking. Bromelaïne en papaïne gaan de haargroei tegen, terwijl shea boter en essentiële oliën een verzachtende, vocht inbrengende en helende functie heeft.

BABY – MAMY VERZORGING

Zwangerschapmassage
Met de juiste kennis kan massage een weldaad zijn voor de aanstaande moeder en verlichting en ontspanning bieden tijdens haar zwangerschap. Maak kennis met deze bijzondere manier van masseren. Tijdens deze training leer je een verantwoorde zwangerschapsmassage te geven met de Mater-Natura Baby & Mamy producten. We gaan dieper in op de fasen van zwangerschap en de ongemakken die dat met zich mee kan brengen. Extra aandacht voor de specifieke contra indicaties die gelden voor het masseren van de aanstaande moeder.

Vraag informatiepakket aan