LAKSHMI BEAUTY CONCEPT – TRAININGSOVERZICHT 2019

BASIS TRAINING – BEAUTY CONCEPT GELAATSBEHANDELING

Deze opleiding bestaat theorie over Ayuvedische huidverzorging, Aromatherapie en de verschillende Ayurvedische constituties.

De praktijk omvat een ultieme schoonheidsbehandeling: Wellness en Huidverbetering in één. Een uitgebreide gelaatsverzorging met een voet- en armreflexmassage, een ontspanningsritueel met Essentiële oliën en een Energetische gezichtsmassage met marmapunten om de energiebanen te stimuleren.

SOPHIE MARANT – OP AANVRAAG (PRAKTIJK EN/OF THEORIE)

NETRA – LIFTENDE OOGBEHANDELING

Een speciale behandeling om lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen onder de ogen te verminderen met een direct zichtbaar liftend effect.

Zware oogleden, vochtophopingen, donkere kringen, lijntjes en een craquelé huid: het zijn allemaal tekenen van vermoeidheid en veroudering. Netra is een behandeling die speciaal gericht is op de oogcontouren, en is ontwikkeld om lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen te verminderen, en daarnaast om vermoeidheid en irritatie van de ogen tegen te gaan. Deze zeer zachte behandeling, waar een heerlijke massage bij hoort, geeft een direct zichtbaar liftend effect.

MONICQ – 1 DAG  – DATUM – VRIJDAG 25 JANUARI

TIMELESS CUPPING BEHANDELING

Intensieve gezichtsbehandeling om de energie in de huidcellen te activeren, afvalstoffen af te voeren en de stevigheid en jeugdigheid van de huid te stimuleren. De cupping massage kun je vergelijken met de effecten van een bindweefsel massage. Cupping is een eeuwenoude massagetherapie afkomstig uit het verre oosten. In de Oosterse geneeswijzen worden cups al eeuwenlang gebruikt om de energiebanen (meridianen) en de druk of marma punten van het lichaam te behandelen waardoor pijn wordt verzacht en de energie beter gaat stromen. Volgens Ayurveda is de stagnatie en ophoping van afvalstoffen de oorzaak van ongemak en veroudering. Het doel van een behandeling met de cups is om deze stagnatie op te heffen.

YOLANDA ROOS – 1 DAG DATUM – WOENSDAG 13 FEBRUARI

KLANKSCHAALMASSAGE – BEHANDELING – FULL BODY

De klankschalen behandeling geef je in staande, zittende en liggende positie en is bijzonder goed om het hoofd even leeg te maken en van denken naar voelen te gaan. De behandeling met het klankschalen ritueel, duurt ongeveer 60 minuten. Door de bijzondere werking van de trillingen van klankschalen kom je los van je gedachten en in een diepere ontspanning, je komt meer in het moment van nu. Geschikt voor iedereen die de door de druk van werk, gezin en maatschappij maar moeilijk kan ontspannen en slecht slaapt. De trilling van Klankschalen werkt zo goed omdat ons lichaam voor 80% uit water bestaat, hierdoor werkt de trilling op ons gehele zijn.

SOPHIE MARANT – 1 DAG – DATUM – MAANDAG 25 FEBRUARI

 

ANTI-AGE DIVINE BEHANDELING

Liftende, verstevigende massage ondersteund door marmapuntmassage met edelstenen.

Anti-aging behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van producten die een bijzondere combinatie zijn van kostbare plant- en algenextracten verrijkt met de kracht van edelstenen, vitamines, omega vetzuren en antioxidanten. De producten worden gecombineerd met een verstevigende gezichts-, hals- en hoofdmassage met een liftend effect en met een edelsteenmassage op de belangrijkste marmapunten (chakra’s) om rust en innerlijke energie te herstellen. Het gebruik van huidverbeterende maskers, liposomen en revitaliserende ingrediënten maken deze behandeling effectief tegen tekenen van huidveroudering.

YOLANDA ROOS – 1 DAG – DATUM – VRIJDAG 1 MAART

 

2 DAAGSE TRADITIONELE ABHYANGAMASSAGE –  FULL BODY

Deze lichaamsmassage van kop tot teen is een traditioneel onderdeel volgens het Master Ayurveda. Er wordt gebruik gemaakt van warme Sesamolie die op Ayurvedische wijze gerijpt is en hierdoor gemakkelijke door het lichaam wordt opgenomen. Sesamolie wordt ook wel de koning van de oliën genoemd. Volgens Ayurveda voedt en verjongt sesamolie de huid, doordat sesamolie een hoog gehalte van vitamineB1-E-F diverse mineralen, lecithine en aminozuren bevat.

YOLANDA ROOS – 2 DAGEN – DATUM WOENSDAG 13 & VRIJDAG 15 MAART

ANANDA ANTI-STRESS BEHANDELING

Door gebruik te maken van 3 bijzondere essentiële oliën werkt deze behandeling zeer helend en ontspannend. Lichaam, geest en ziel ontspannen om stress, blokkades en emotionele pijn te verlichten.

 De behandeling wordt op het lichaam uitgevoerd met essentiële olie en Bloesem water, huid verbeterend en ontspannend voor de huid door te combineren met de rozenkwarts gezichtsbehandeling. Geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke Holistische behandeling. 

SOPHIE MARANT – 1 DAG – DATUM – VRIJDAG 29 MAART

 

EPILEND – ONTHARINGSTRAINING BENEN-GEZICHT- RUG – OKSELS

Dit is een ontharingstraining met een speciale natuurlijke hars, dat het haar niet afbreekt, maar zachtjes uit de haarwortel verwijdert. Tegelijkertijd beschermt het de opperhuid en bevordert het de natuurlijke schoonheid van de huid. EpilResin wordt rechtstreeks uit de plant onttrokken. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van zuren, chemische of schadelijke stoffen, uit respect voor het milieu. EpilResin is verrijkt met natuurlijke bestanddelen waaronder Bourbon Geranium (Pelargonium Rosat Group) en Larrea Divaricata, voor een verzachtende en ontstekingsremmende werking; Bromelaïne en Papaïne gaan de haargroei tegen, terwijl Shea boter en essentiële oliën een verzachtende, vocht inbrengende en helende functie heeft.

LAKSHMI MERHAI – 1 DAG – DATUM – DONDERDAG 11 APRIL

 

IRIS – KALMERENDE GEZICHTSBEHANDELING

Speciale behandeling voor de reactieve en overgevoelige huid.

Behandeling die in het bijzonder aanbevolen wordt voor de gevoelige en intolerante huid. De producten die bij deze behandeling gebruikt worden hebben hydraterende en kalmerende eigenschappen, verminderen de doorbloeding en voorkomen vaatverwijding door de capillaire beschermende werking: de producten creëren een beschermende film die beschadigingen aan de huid die veroorzaakt worden door externe factoren verminderen. 

YOLANDA ROOS – 1 DAG – DATUM – WOENSDAG 24 APRIL

KRISTAL FACE HOLISTISCHE GEZICHTSBEHANDELING

Deze behandeling is een combinatie van hotstones, rozekwarts en een chakra healing. door de gezichtsmassage met warme stenen en rozenkwarts ontspant de gezichtsmimiek en wordt de huidstofwisseling versterkt. De legging van warme stenen op het lichaam, voetmassage en een chakra healing  geven het lichaam een warme koestering en ondersteunen een goede balans tussen body, mind & soul.Geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke Holistische gezichtsbehandeling. 

SOPHIE MARANT – 1 DAG – MAANDAG 6 MEi

GARSHAN DREN-SLIM-TONIC TOTAAL BEHANDELING – ANTI-CELLULITE – VOCHTAFDRIJVING – AFSLANKEN – DETOXMASSAGE – AFSLANKMASSAGE – SWEDANA – DETOX BEHANDELING

Afslankende behandeling om zachte cellulite tegen te gaan.

 Garshan Dren (Kapha) is een intensief vochtafdrijvende, ontgiftende en afslankende behandeling gericht op het tegengaan van zachte cellulite, die gekenmerkt wordt door het vasthouden van vocht en de ophoping van afvalstoffen. Door een combinatie van massages en osmotische algenpakkingen wordt de zachte cellulite op effectieve wijze bestreden.

Garshan Slim (Vata)is een intensieve afslankende behandeling voor cellulite en gelokaliseerde “vetkussentjes”, die vaak voorkomen op de heupen, de buitenkant van de dijen, de binnenkant van de knieën en op de buik. Door middel van holistische massagetechnieken en krachtige werkzame stoffen in de Garshan Slim producten, waaronder rode algen, wordt harde cellulite tegengegaan en wordt de contour van het lichaam verbeterd. Doordat de energie en het evenwicht in het weefsel wordt hersteld kan het lichaam de losgemaakte vetten en afvalstoffen makkelijker afvoeren. De Garshan Slim behandeling geeft een mooi en duurzaam resultaat.

Garshan Tonic (pitta) is een speciale behandeling die de vetafbraak in de weefsels ondersteunt, en de vochtafdrijving stimuleert. Daarnaast worden de weefsels door deze behandeling voorzien van extra zuurstof. Garshan Tonic vermindert de onvolkomenheden veroorzaakt door cellulite, verbetert de huidspanning en maakt de weefsels zacht en stevig.

 

Stoombad. Detox behandeling die goed gecombineerd kan worden met diverse behandelingen, onder andere met massages en pakkingen. Zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met anti-cellulitisbehandelingen. (afslank/detoxmassages)

Een schoon lichaam dat vrij is van afvalstoffen ondersteunt ons fysieke en mentale welzijn. De warmte van de Swedana zweettherapie of stoombad maakt de afvoerkanalen wijder zodat giftige stoffen zoals anatoxine gemakkelijk uit de lichaamsweefsels geëlimineerd kunnen worden. Wanneer de afvoerkanalen eenmaal zijn verwijd kan de transpiratie die de afvalstoffen bevat gemakkelijk afgevoerd worden. Het gebruik van warmte bij de Swedana-behandeling neutraliseert de kou van de Vata- en Kapha-huid en vermindert de stijfheid en zwaarte van het lichaam. De behandeling activeert de warmte van het lichaam en stimuleert de afvoer van giftige afvalstoffen uit de diepste weefsels, tot in het maag-darmkanaal.

SOPHIE MARANT – 1 DAG – VRIJDAG 17 MEI

TIMELESS CUPPING BEHANDELING

Intensieve gezichtsbehandeling om de energie in de huidcellen te activeren, afvalstoffen af te voeren en de stevigheid en jeugdigheid van de huid te stimuleren. De cupping massage kun je vergelijken met de effecten van een bindweefsel massage. Cupping is een eeuwenoude massagetherapie afkomstig uit het verre oosten. In de Oosterse geneeswijzen worden cups al eeuwenlang gebruikt om de energiebanen (meridianen) en de druk of marma punten van het lichaam te behandelen waardoor pijn wordt verzacht en de energie beter gaat stromen. Volgens Ayurveda is de stagnatie en ophoping van afvalstoffen de oorzaak van ongemak en veroudering. Het doel van een behandeling met de cups is om deze stagnatie op te heffen.

YOLANDA ROOS – 1 DAG – DATUM – WOENSDAG 29 MEI

KUMARI VERSTEVIGENDE GEZICHTSBEHANDELING MET RUGMASSAGE

De speciale oliën en massagetechnieken versterken de bindweefsels en voeden de huid in de diepere lagen. De AHA fruitzuur peeling verwijdert de dode huidcellen en regenereert de weefsels. Er wordt bij deze gelaatsbehandeling ook een speciaal liftend serum en een liftend masker gebruikt voor de huidcontouren te gaan verstevigen. Geschikt voor iedereen die de energie in de huid wil stimuleren met name voor de droge dunne en rijpere huid. Tijdens deze training wordt er ook een deep tissue rugmassage aangeleerd om de rug- nek en schouderbladen los te maken. Deze kan je samen met de gelaatsverzorging aanbieden of apart als een Kumari ‘deep tissue’ rugmassage van 30min.

 

SOPHIE MARANT – 1 DAG – DATUM – VRIJDAG 21 JUNI

CRIO GAMATHI BEHANDELING  – VERLICHTING VAN ZWARE EN VERMOEIDE BENEN

 Vochtafdrijvende behandeling voor de benen. Biedt verlichting bij zware vermoeide benen.Crio Gamathi is de ideale behandeling om zware en vermoeide benen te verlichten. Deze behandeling combineert massagetechnieken met de effectieve producten uit de Crio productlijn. De Crio-olie, de Crio-pakking en de Crio-ice gel verbeteren de bloedcirculatie, drijven overmatig vocht af en verkoelen de benen. De Crio Gamathi behandeling is een heerlijke behandeling voor iedereen die veel staat en loopt, en is ook zeer geschikt voor degenen die last hebben van een verminderde bloedcirculatie of oedeem in de benen.

SOPHIE MARANT – 1 DAG – DATUM – WOENSDAG 5 JUNI

AROMATHERAPIE TRAINING 1 DAG 

Uitleg werking essentiële oliën, waar komen ze vandaan en hoe werken ze in ons lichaam. Ayurveda en aromatherapie, uitleg van diverse essentiële oliën, synergieën en floralwaters. MONICQ – 1 DAG –  VRIJDAG 14 JUNI

ANANDA ANTI-STRESS BEHANDELING

Door gebruik te maken van 3 bijzondere essentiële oliën werkt deze behandeling zeer helend en ontspannend. Lichaam, geest en ziel ontspannen om stress, blokkades en emotionele pijn te verlichten.

De behandeling wordt op het lichaam uitgevoerd met essentiële olie en Bloesem water, huid verbeterend en ontspannend voor de huid door te combineren met de rozenkwarts gezichtsbehandeling. Geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke Holistische behandeling.

 SOPHIE MARANT – 1 DAG – DATUM – MAANDAG 2 SEPTEMBER

 

EPILEND – ONTHARINGSTRAINING BENEN-GEZICHT- RUG – OKSELS

Dit is een ontharingstraining met een speciale natuurlijke hars, dat het haar niet afbreekt, maar zachtjes uit de haarwortel verwijdert. Tegelijkertijd beschermt het de opperhuid en bevordert het de natuurlijke schoonheid van de huid. EpilResin wordt rechtstreeks uit de plant onttrokken. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van zuren, chemische of schadelijke stoffen, uit respect voor het milieu. EpilResin is verrijkt met natuurlijke bestanddelen waaronder Bourbon Geranium (Pelargonium Rosat Group) en Larrea Divaricata, voor een verzachtende en ontstekingsremmende werking; Bromelaïne en Papaïne gaan de haargroei tegen, terwijl Shea boter en essentiële oliën een verzachtende, vocht inbrengende en helende functie heeft.

LAKSHMI MERHAI – 1 DAG – DATUM – DINSDAG 10 SEPTEMBER

SHIROBHYANGA – TRADITIONELE AYURVEDISCHE HOOFDMASSAGE IN COMBINATIE MET KLANKSCHALEN

Deze massage geef je in zittende positie en is bijzonder goed om het hoofd even leeg te maken en van denken naar voelen te gaan.

Hoofdmassage met klankschalen ritueel, duurt ongeveer 45 minuten. Door de bijzondere werking van hoofdmassage en de trilling van klankschalen kom je los van je gedachten en in een diepere ontspanning, je komt meer in het moment van nu. Geschikt voor iedereen die de door de druk van werk, gezin en maatschappij maar moeilijk kan ontspannen en slecht slaapt.

SOPHIE MARANT  – 1 DAG – DATUM – VRIJDAG 13 SEPTEMBER

2 DAAGSE TRADITIONELE ABHYANGAMASSAGE – FULL BODY

Deze lichaamsmassage van kop tot teen is een traditioneel onderdeel volgens het Master Ayurveda. Er wordt gebruik gemaakt van warme Sesamolie die op Ayurvedische wijze gerijpt is en hierdoor gemakkelijke door het lichaam wordt opgenomen. Sesamolie wordt ook wel de koning van de oliën genoemd. Volgens Ayurveda voedt en verjongt sesamolie de huid, doordat sesamolie een hoog gehalte van vitamineB1-E-F diverse mineralen, lecithine en aminozuren bevat.

SOPHIE MARANT – 2 DAGEN – DATUM – DONDERDAG & VRIJDAG 3 EN 4 OKTOBER

KRISTAL FACE HOLISTISCHE GEZICHTSBEHANDELING

Deze behandeling is een combinatie van hotstones, rozekwarts en een chakra healing. door de gezichtsmassage met warme stenen en rozenkwarts ontspant de gezichtsmimiek en wordt de huidstofwisseling versterkt. De legging van warme stenen op het lichaam, voetmassage en een chakra healing geven het lichaam een warme koestering en ondersteunen een goede balans tussen body, mind & soul. Geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke Holistische gezichtsbehandeling.

SOPHIE MARANT – 1 DAG – DATUM – WOENSDAG 9 OKTOBER

MADANA LICHAAMSMASSAGE MET WARME  KRUIDENSTEMPEL

Madana: Dit is een volledige lichaamsmassage met warme kruidenstempels. De kruidenstempels worden afgestemd op de persoonlijke constitutie (V-P-K) en hebben elk hun specifieke werking. De werking van de kruiden heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest.

De kruiden bezitten reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen. De kruiden ontslakken, regenereren en verzorgen de huid intensief. De warme massageolie geeft een extra ontspannende werking. De kruidenstempelmassage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het tegelijkertijd tot rust.

De kruidenstempels worden verwarmd tot een aangename 50 °C, waardoor de kruiden een aangename geur verspreiden. Door de warmte en de kruiden vormt de kruidenstempelmassage een zuiveringsbehandeling voor de huid

SOPHIE MARANT – 1 DAG – DATUM – MAANDAG 4 NOVEMBER

NETRA –LIFTENDE OOGBEHANDELING

Een speciale behandeling om lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen onder de ogen te verminderen met een direct zichtbaar liftend effect.

Zware oogleden, vochtophopingen, donkere kringen, lijntjes en een craquelé huid: het zijn allemaal tekenen van vermoeidheid en veroudering. Netra is een behandeling die speciaal gericht is op de oogcontouren, en is ontwikkeld om lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen te verminderen, en daarnaast om vermoeidheid en irritatie van de ogen tegen te gaan. Deze zeer zachte behandeling, waar een heerlijke massage bij hoort, geeft een direct zichtbaar liftend effect.

MONICQ – 1 DAG – DATUM – DONDERDAG 21 NOVEMBER

 

UDARA BEHANDELING – CONSTIPATIE – GASVORMING – DARMEN

Udara behandeling voor een plattere buik.

De Udara behandeling is uitstekend geschikt om constipatie, gasvorming en pijn in de onderrug te verlichten. De Udara behandeling stimuleert de bloedcirculatie, versterkt de buikspieren en ondersteunt de fysiologische kracht van de darmen. De behandeling geeft direct verlichting en zorgt voor een zichtbaar plattere buik.

YOLANDA ROOS – 1 DAG – DATUM – VRIJDAG 29 NOVEMBER

 

BELGIE – ANANDA ANTI-STRESS BEHANDELING

Door gebruik te maken van 3 bijzondere essentiële oliën werkt deze behandeling zeer helend en ontspannend. Lichaam, geest en ziel ontspannen om stress, blokkades en emotionele pijn te verlichten.

De behandeling wordt op het lichaam uitgevoerd met essentiële

olie en Bloesem water, huid verbeterend en ontspannend voor de huid

door te combineren met de rozenkwarts gezichtsbehandeling. Geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke Holistische behandeling.

SOPHIE MARANT – 1 DAG – DATUM – DINSDAG 12-02 -2019

BELGIE – KRISTAL FACE HOLISTISCHE GEZICHTSBEHANDELING

Deze behandeling is een combinatie van hotstones, rozekwarts en een chakra healing. door de gezichtsmassage met warme stenen en rozenkwarts

ontspant de gezichtsmimiek en wordt de huidstofwisseling versterkt. De legging van warme stenen op het lichaam, voetmassage en een chakra healing geven het lichaam een warme koestering en ondersteunen een goede balans tussen

body, mind & soul. Geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke Holistische gezichtsbehandeling.

SOPHIE MARANT – 1 DAG – ZONDAG 10-03-2019

 

BELGIE – GARSHAN DREN-SLIM-TONIC TOTAAL BEHANDELING – ANTI-CELLULITE – VOCHTAFDRIJVING – AFSLANKEN – DETOXMASSAGE – AFSLANKMASSAGE

SWEDANA – DETOX BEHANDELING

Afslankende behandeling om zachte cellulite tegen te gaan.

Garshan Dren (Kapha) is een intensief vochtafdrijvende, ontgiftende en afslankende behandeling gericht op het tegengaan van zachte cellulite, die gekenmerkt wordt door het vasthouden van vocht en de ophoping van afvalstoffen. Door een combinatie van massages en osmotische algenpakkingen wordt de zachte cellulite op effectieve wijze bestreden. 

Garshan Slim (Vata) is een intensieve afslankende behandeling voor cellulite en gelokaliseerde “vetkussentjes”, die vaak voorkomen op de heupen, de buitenkant van de dijen, de binnenkant van de knieën en op de buik. Door middel van holistische massagetechnieken en krachtige werkzame stoffen in de Garshan Slim producten, waaronder rode algen, wordt harde cellulite tegengegaan en wordt de contour van het lichaam verbeterd. Doordat de energie en het evenwicht in het weefsel wordt hersteld kan het lichaam de losgemaakte vetten en afvalstoffen makkelijker afvoeren. De Garshan Slim behandeling geeft een mooi en duurzaam resultaat. Garshan Tonic (pitta) is een speciale behandeling die de vetafbraak  in de weefsels ondersteunt, en de vochtafdrijvingstimuleert. Daarnaast worden de weefsels door deze behandeling voorzien van extra zuurstof.

Garshan Tonic vermindert de onvolkomenheden veroorzaakt door cellulite, verbetert de huidspanning en maakt de weefsels zacht en stevig. Detox behandeling die goed gecombineerd kan worden met diverse behandelingen, onder andere met massages en pakkingen. Zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met anti-cellulitisbehandelingen. (afslank/detoxmassages) Een schoon lichaam dat vrij is van afvalstoffen ondersteunt ons fysieke en mentale welzijn. De warmte van de Swedana zweettherapie of stoombad maakt de afvoerkanalen wijder zodat giftige stoffen zoals anatoxine gemakkelijk uit de lichaamsweefsels geëlimineerd kunnen worden. Wanneer de afvoerkanalen eenmaal zijn verwijd kan de transpiratie die de afvalstoffen bevat gemakkelijk afgevoerd worden. Het gebruik van warmte bij de Swedana-behandeling neutraliseert de kou van de Vata- en Kapha-huid en vermindert de stijfheid en zwaarte van het lichaam. De behandeling activeert de warmte van het lichaam en stimuleert de afvoer van giftige afvalstoffen uit de diepste weefsels, tot in het maag-darmkanaal.

SOPHIE MARANT – 1 DAG – VRIJDAG – DINSDAG 26-03-2019

 

BELGIE – KUMARI VERSTEVIGENDE GEZICHTSBEHANDELING MET RUGMASSAGE

De speciale oliën en massagetechnieken versterken de bindweefsels en voeden de huid in de diepere lagen. De AHA fruitzuur peeling verwijdert de dode huidcellen en regenereert de weefsels. Er wordt bij deze gelaatsbehandeling ook een speciaal liftend serum en een liftend masker gebruikt voor de huidcontouren te gaan verstevigen. Geschikt voor iedereen die de energie in de huid wil stimuleren met name voor de droge dunne en rijpere huid. Tijdens deze training wordt er ook een deep tissue rugmassage aangeleerd om de rug- nek en schouderbladen los te maken.

Deze kan je samen met de gelaatsverzorging aanbieden of apart als een Kumari ‘deep tissue’ rugmassage van 30min.

SOPHIE MARANT – 1 DAG – DATUM – DINSDAG 16-04-2019

 

 

 

Lakshmi specialiste worden?