Selecteer een pagina

LAKSHMI ACADEMY– TRAININGSOVERZICHT 2019/2020

TRAINGSSCHEMA NEDERLAND – TRAINGSLOCATIE VOORSCHOTEN                                                                                   

ZWANGERSCHAPSMASSAGE  | BABYMASSAGE | WOENSDAG  2/9/2020 

Zwangerschapsmassage of prenatale massage is een techniek die voldoet aan de behoeften van het aanstaande moederlichaam tijdens de verschillende stadia, ook vóór de bevalling en niet alleen in het geval bij gewrichtsproblemen. Het doel is om de functies van de spieren en de gewrichten te verbeteren, de bloedsomloop te verbeteren, het lichaam te versterken en de aanstaande moeder te revitaliseren op zowel mentaal als fysiek niveau. In India wordt prenatale massage al duizenden jaren gebruikt en is het een integraal onderdeel van het leven van vrouwen tijdens de zwangerschap. De fysieke voordelen omvatten ook de vermindering van hormonale en fysieke stress die verband houdt met de transformatie van het lichaam van een vrouw tijdens de zwangerschap. Deze massage kan ook striae voorkomen die wordt veroorzaakt door het strekken van de huid; het verbetert de elasticiteit en de soepelheid van de huid door de bloedcirculatie te stimuleren. Prenatale massage is vergelijkbaar met traditionele Ayurvedische massage, behalve een aantal voorzorgsmaatregelen om de gezondheid van moeder en kind te beschermen.

KRISTAL FACE REBALANCING RITUAL | ZATERDAG 5/9/2020

Als vervolg op de Anti-age en de basistraining V-P-K is deze gezichtsbehandeling een mooie uitbreiding van je basisbehandeling. Door het gebruik van warme basaltstenen is deze behandeling een mooie winterverzorging en heeft het een aardend effect op Vata disbalans. Verdieping in de chakra’s, het energetisch lichaam en edelstenen, het leren werken met stenen ‘RATNA ABHYANGA’ en het leren geven van een chakrahealing om een goede balans tussen body, mind & soul te verkrijgen. Geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke Holistische gezichtsbehandeling.

EPILEND – HAIR FREE RITUAL | ONTHARING | WOENSDAG  9/9/2020

Een natuurlijke harslijn ‘EPILEND’. Wat deze methode bijzonder maakt is dat deze techniek het haar niet af breekt maar de haren worden zachtjes uit de haarwortel verwijdert. Tegelijkertijd beschermt het de opperhuid en bevordert het de natuurlijke schoonheid van de huid. Er wordt gebruik gemaakt van EpilResin, dit is een natuurlijke hars en wordt rechtstreeks uit de plant onttrokken. Bij het verwerkingsproces van deze hars wordt er geen gebruik gemaakt van zuren en andere chemische of schadelijke stoffen, uit respect voor het milieu. EpilResin is verrijkt met uitsluitend natuurlijke bestanddelen voor een verzachtende en ontstekingsremmende werking. De eiwitten Bromelaïne en Papaïne in de producten gaan de haargroei tegen, terwijl Shea butter en toegevoegde essentiële oliën een verzachtende, hydraterende en helende functie hebben. Zowel de voorzorgbehandeling en de nazorgbehandeling bij deze harstechniek zorgen dat de huid op een zo zacht mogelijke manier behandeld wordt met het minste aan irritatie van de huid.

SHIRODHARA RITUAL |  VRIJDAG 11/9/2020 of MAANDAG 23/11/2020 

Di is een ontspannende, stressverlichtende, reinigende en verjongende therapieShiro betekent hoofd en dhara staat voor vloeiende stroom. Letterlijk betekent het ‘een stroom op het hoofd’. Bij een Shirodhara behandeling giet je dus met behulp van een speciale regelbare Ayurveda tool een constante stroom van warme kruidenolie op het voorhoofd. Door het ontspannende effect van de warme olie op het voorhoofd worden onze gedachten gezuiverdwaardoor mentale druk wordt verlicht. Na een shirodharabehandeling voelt u zich lichamelijk en geestelijk lichter en helderder.

2 DAAGSE TRADITIONELE ABHYANGAMASSAGE –  FULL BODY | DONDERDAG 16/9/2020 & VRIJDAG 17/9/2020

Dit is een traditionele en zuiverende lichaamsmassage van kop tot teen. De verschillende massagetechnieken maakt de lichaamsweefsels zacht, de spieren soepeler en laat de doorbloeding en zuurstof beter stromen. Het brengt de 3 dosha’s en heel je chakrasysteem weer in balans. Het geeft datgene wat je nodig hebt; ontspanning van het  zenuwstelsel, meer energie en meer kracht. De specifieke warme kruidenolie dringt diep in de weefsels door. Het vermindert stress, het reinigt het cellulaire systeemen ruimt daarin vastzittende emoties en afvalstoffen op. Het vermindert stijfheid en pijn. Het opent de poriën en het geeft een gevoel van welbehagen, ontspanning en geborgenheid.

AYURVEDISCHE VOEDINGSLEER | WOENSDAG 30/9/2020 

Ayurveda streeft naar een optimale gezondheid en evenwicht tussen lichaam en geest. De belangrijkste middelen die Ayurveda daarvoor gebruikt zijn een juiste leefwijze en een gezond voedingspatroon aangepast aan de constitutie.

TISAMA & ALKALINE RITUAL | MAANDAG 12/10/2020 

De TISAMA kruidendranken zijn gemaakt van organisch geteelde kruiden en is een natuurlijke drank die als thee te drinken zijn en die veel voorkomende problemen aanpakt van binnenuit. Ze herstellen de balans in je lichaam door de aanvulling van de juiste nutriënten, het zorgt voor beter herstel en communicatie tussen de lichaamscellen. Ze ondersteunen verschillende lichamelijke processen zoals, vochtophoping, stagnatie van afvalstoffen, bij spataders, slechte bloedvaten en zware benen, hormonendisbalans, bij een laag immuunsysteem, stress, een sterkere darmperiodiek, bij constipatie, ondersteunt bij het omzetten van suikers naar energie (ondersteunt het afslanken). De Tisama Alkaline methode zijn verschillende supplementen met een uitgewerkt voedingsprotocolom het lichaam te reinigen en gezond te houden. De producten en het voedingsprotocol zorgen voor het ontzuren en het herstel van een goede pH waarde in het lichaam en zorgen dat het beschermingsmechanisme optimaal gaan werken.

CUPPINGTECHNIEKEN LICHAAM | WOENSDAG 14/10/2020

De dieptewerking van het masseren met cups heeft een effectieve werking op pijnpunten en vastzittende gewrichten. Bij cupping therapie worden bloed, lichaamsvloeistoffen en energie in beweging gezet. Door de ontstane vacuüm onder de cups wordt de huid deels in de cup gezogen, hierdoor wordt er bloed naar de behandelde plek gezogen, stagnatie wordt opgeheven en de ontgifting wordt bevorderd.

GARSHAN DETOX RITUAL | ANTI-CELLULITE | ZATERDAG  17/10/2020  (DETOX BEHANDELING MET ZWEETTHERAPIE) 

Een afslankende behandeling / massageprotocol om stagnatie van afvalstoffen en cellulite tegen te gaan. Drie detox en anti cellulite lijnen, GARSHAN DRENGARSHAN SLIMGARSHAN TONIC. Garshan Dren (Kapha) is een intensief vochtafdrijvende, ontgiftende en afslankende behandeling gericht op het tegengaan van zachte cellulite, die gekenmerkt wordt door het vasthouden van vocht en de ophoping van afvalstoffen. Door een combinatie van massages en osmotische algenpakkingen wordt de zachte cellulite op effectieve wijze bestreden. Garshan Slim (Vata) is een intensieve afslankende behandeling voor cellulite en gelokaliseerde “vetkussentjes”, die vaak voorkomen op de heupen, de buitenkant van de dijen, de binnenkant van de knieën en op de buik. Door middel van holistische massagetechnieken en krachtige werkzame stoffen in de Garshan Slim producten, waaronder rode algen, wordt harde cellulite tegengegaan en wordt de contour van het lichaam verbeterd. Doordat de energie en het evenwicht in het weefsel wordt hersteld kan het lichaamde losgemaakte vetten en afvalstoffen makkelijker afvoeren. De Garshan Slim behandeling geeft een mooi en duurzaam resultaat. Garshan Tonic (pitta) is een speciale behandeling die de vetafbraak in de weefsels ondersteunt, en de vochtafdrijving stimuleert. Daarnaast worden de weefsels door deze behandeling voorzien van extra zuurstof. Garshan Tonic vermindert de onvolkomenheden veroorzaakt door cellulite, verbetert de huidspanning en maakt de weefsels zacht en stevig.

MARKETING TRAINING | MAANDAG 19/10/2020

Een training voor een succesvol salon! Je leert hoe je jouw unieke salon het beste in de markt kan zetten zodat je steeds nieuwe klanten kan aantrekken en je bestaande klanten blijvend aan je kan binden. We bekijken alle in’s en out’s van online én offline marketing zodat jij die zo goed mogelijk kan inzetten. We zetten de Lakshmi-beleving nog meer in de kijker zodat je klant zich helemaal thuis voelt en open staat voor de producten. Tot slot krijg je tips mee om je verkoop te stimuleren. Deze opleiding wordt gegeven door een echte Businesscoach in de beauty- en lifestyle sector. Dagdagelijks geeft ze workshops en coachingsessies aan salons die meer willen halen uit hun financiën, marketing en verkoop. Ze schreef het boek “Succesvol Salon” en inspireert online maandelijks duizenden ondernemers vanuit de beautysector met haar video’s. Cursisten die vorig jaar meededen met deze training kunnen zich weer inschrijven omdat er deze keer ook andere items aan bod zullen komen zodat de training ook voor jullie weer interessant en innovatief is om te volgen.

KLANKSCHAALMASSAGE | FULL BODYMASSAGE | WOENSDAG 28/10/2020

Een holistische massage om je hoofd leeg te maken en van denken naar voelen te gaan. Door de bijzondere werking van trillingen die resoneren met bepaalde chakra’s en het energetisch lichaam kom je los van je gedachten en kom je in een zeer diepe ontspanning. Met een klankschaalmassage kom je dichter bij jezelf. Deze massage is geschikt voor iedereen die het lastig vindt om te denken in oplossingen maar eerder in de negatieve spiraal blijft zitten. Deze massage geeft inzicht en duidelijkheid, maar ook een diepe ontspanning en nadien meer energie. Het is uiterst geschikt voor mensen in burn-out. De trillingen van klankschalen resoneren met ons lichaamsvloeistof, we bestaan als mens namelijk voor +/- 70% uit water, hierdoor werkt de trilling op ons gehele welzijn. De lichaamscellen gaan trillen, de spieren, als een warme energetische gloed voel je de energie over je lichaam stromen.

ORGANIC MAKE UP RITUAL | VRIJDAG 30/10/2020 

In deze workshop leer je werken met onze organische make up lijn. Bij deze training leer je hoe je de Make up van Lakshmi op een goede manier kunt gaan aanbrengen bij je klant. De make up lijn is van zeer hoge kwaliteit met natuurlijke ingrediënten en heeft een specifieke verzorgende werking op de huid. Na deze opleiding kun je zelf “LakShmi Natural Make up Workshops” organiseren voor je klanten en iedereen op een gezonde manier mooi opmaken. Na deze training kan je je klanten beter gaan adviseren in het belang van natuurlijke make up en huidverbetering.

KUMARI FACE & BODY FIRMING RITUAL | DEEP TISSUE | MAANDAG 2/11/2020 

Deze behandeling is ter versteviging van het gehele lichaam met in het bijzonder de billen, buste, decollete & kan zelfs op het gezicht. Bij deze training leer je vooral een nieuwe gezichtsverzorging in combinatie met een deep tissue rug-nek-schoudermassage en worden de benen gemasseerd met een liftende creme. Er wordt theoretisch gezien hoe je verschillende verstevigende rituelen zoals de buste & decolleté en de billen kunt gaan toepassen in de salon. De bindweefseltechnieken op de rug en het gezicht zorgen voor een diepere massage in de dieper gelegen weefsels en zorgt hierdoor voor een betere doorbloeding en het aanmaken van collageen en elastine. Dit zijn eiwitten dat de huid langer jong huid. Bij een blokkade van het hartgebied is het vaak zo dat de lichaamshouding wat meer naar binnen keert, waardoor de schouders en de borsten wat meer naar voor en naar beneden gaan hangen. Met een Kumari Deep Tissue rugmassage geven we meer ruimte en aandacht aan dit gebied en maken we de schouderbladen wat losser waardoor de doorbloeding verbeterd en de energie in dit gebied hersteld wordt. Geschikt voor iedereen die de energie in de huid wilt gaan stimuleren met name voor de droge dunne en rijpere verslapte huid (VATA) en voor wie het lichaam op een lokale zone wilt gaan verstevigen.

BASISKENNIS AYURVEDA | VRIJDAG 13/11/2020 

Je leert de basisbeginselen van de Ayurveda: de 5 elementen, doshas, sub-doshas, upadhatus, de seizoenen, leeftijd, tijd van de dag, spijsvertering en toxines. Ze komen allemaal aan bod! Na deze training ben je nog beter in staat je klanten te adviseren. Tijdens de lunch kan je genieten van een Ayurvedische maaltijd.

ANANDA ANTI-STRESS FACE & BODY RITUAL | DONDERDAG 19/11/2020

Het gebruik van essentiële oliën werken helend en ontspannend. Ze helpen om lichaam, geest en ziel te ontspannen en om zo stress te reduceren, blokkades en stagnatie te doorbreken en emotionele pijn te verlichten. Op het lichaam leer je drukpunten te behandeling om een vaak overprikkeld lichaam weer in balans te krijgen. Gecombineerd met een ontspannende gezichtsbehandeling in combinatie met een edelsteenmassage. Geschikt voor iedereen die veel stress ervaart, erg veel werkdruk heeft, om de balans proberen te houden bij wisseling van de seizoenen of gewoon als heerlijke Holistische Body & Face behandeling. 

MADANA | KRUIDENSTEMPELMASSAGE | VRIJDAG 27/11/2020

Dit is een warme kruidenstempelmassage afgestemd op de persoonlijke constitutie (V-P-K), de stempels zijn gevuld met kruiden met elk hun specifieke werking om de 3 dosha’s in balans te brengen. De verschillende kruiden bezitten zowel reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen. Ze ontslakken, regenereren en verzorgen de huid intensief. Door de warmte en de kruiden vormt de kruidenstempelmassage een echte zuiverende behandeling.

 


 

 

 

TRAINGSSCHEMA BELGIE  – TRAININGSLOCATIE LANGDORP

TISAMA & ALKALINE RITUAL | ZATERDAG 12/9/2020

De TISAMA kruidendranken zijn gemaakt van organisch geteelde kruiden en is een natuurlijke drank die als thee te drinken zijn en die veel voorkomende problemen aanpakt van binnenuit. Ze herstellen de balans in je lichaam door de aanvulling van de juiste nutriënten, het zorgt voor beter herstel en communicatie tussen de lichaamscellen. Ze ondersteunen verschillende lichamelijke processen zoals, vochtophoping, stagnatie van afvalstoffen, bij spataders, slechte bloedvaten en zware benen, hormonendisbalans, bij een laag immuunsysteem, stress, een sterkere darmperiodiek, bij constipatie, ondersteunt bij het omzetten van suikers naar energie (ondersteunt het afslanken). De Tisama Alkaline methode zijn verschillende supplementen met een uitgewerkt voedingsprotocolom het lichaam te reinigen en gezond te houden. De producten en het voedingsprotocol zorgen voor het ontzuren en het herstel van een goede pH waarde in het lichaam en zorgen dat het beschermingsmechanisme optimaal gaan werken.

IRIS RITUAL – INTOLERANT SKIN | VRIJDAG 18/9/2020

Een gezichtsbehandeling voor de reactieve en overgevoelige huid. De producten die bij deze behandeling gebruikt worden hebben hydraterende en kalmerende eigenschappen, verminderen de doorbloeding en voorkomen vaatverwijding door de capillaire beschermende werking. De producten creëren een beschermende film die beschadigingen aan de huid die veroorzaakt worden door externe factoren verminderen. Er wordt een specifieke marmadrukpuntmassageaangeleerd op de maagmeridiaan en gaat stuwing en overprikkeling in de huid en in het systeem verminderen.

2 DAAGSE TRADITIONELE ABHYANGAMASSAGE –  FULL BODY | VRIJDAG 25 & ZATERDAG 26/9/2020

Dit is een traditionele en zuiverende lichaamsmassage van kop tot teen. De verschillende massagetechnieken maakt de lichaamsweefsels zacht, de spieren soepeler en laat de doorbloeding en zuurstof beter stromen. Het brengt de 3 dosha’s en heel je chakrasysteem weer in balans. Het geeft datgene wat je nodig hebt; ontspanning van het  zenuwstelsel, meer energie en meer kracht. De specifieke warme kruidenolie dringt diep in de weefsels door. Het vermindert stress, het reinigt het cellulaire systeemen ruimt daarin vastzittende emoties en afvalstoffen op. Het vermindert stijfheid en pijn. Het opent de poriën en het geeft een gevoel van welbehagen, ontspanning en geborgenheid.

ORGANIC MAKE UP RITUAL | VRIJDAG 9/10/2020

In deze workshop leer je werken met onze organische make up lijn. Bij deze training leer je hoe je de Make up van Lakshmi op een goede manier kunt gaan aanbrengen bij je klant. De make up lijn is van zeer hoge kwaliteit met natuurlijke ingrediënten en heeft een specifieke verzorgende werking op de huid. Na deze opleiding kun je zelf “LakShmi Natural Make up Workshops” organiseren voor je klanten en iedereen op een gezonde manier mooi opmaken. Na deze training kan je je klanten beter gaan adviseren in het belang van natuurlijke make up en huidverbetering.

UDARA RESHAPING RITUAL & ART REUM RITUAL | ZATERDAG 10/10/2020 

  • UDARA

Een holistische behandeling voor een plattere buik om constipatie, gasvorming en pijn te verlichten. Het stimuleert de bloedcirculatie en ondersteunt de fysiologische kracht van de darmen. De behandeling geeft directe verlichting, het zorgt voor een plattere buik en geeft een beter en verlicht gevoel.

  • Art Reum 

Een massageprotocol met een positief effect bij de behandeling van rug-, pees- , spier- en gewrichtspijn. Deze producten bevatten stimulerende, verwarmende, pijnstillende en ontgiftende planten zoals. Ze werken op een synergetische manier samen en stimuleren zo de doorbloeding en ondersteunen de afvoer van afvalstoffen waar nodig.

SHIROBHYANGA | TRADITIONELE AYURVEDISCHE HOOFDMASSAGE MET KLANKSCHALEN | WOENSDAG 21/10/2020 

Deze massage is een onderdeel van de Indiase traditionele Abhyanga full bodymassage. Shiro betekent hoofd, dus deze massage is deelmassage en kan je ook los geven als een alleenstaande korte abhyanga massage in combinatie met andere relaxtechnieken zoals een klankschaalmassage. Tijdens een Indiase hoofdmassage worden de marmapunten, haren, hoofdhuid, gelaatsspieren, de nek en schouders behandeld, met specifieke technieken en afgestemde druk. Het geeft de huid en het gezicht een mooie blos en een gezonde uitstraling, de hoofdhuid en haren krijgen hierdoor een betere doorbloeding en gezondheid, de ogen gaan meer stralen en geeft een diepe ontspannen werking op het totale lichaam. Door de bijzondere werking van een hoofdmassage en de trilling van klankschalen kom je los van je gedachten en in een diepere ontspanning, je komt meer in het moment van nu. Geschikt voor iedereen die de door de druk van werk, gezin en maatschappij maar moeilijk kan ontspannen en slecht slaapt.

SHIRODHARA RITUAL | DONDERDAG 22/10/2020

Di is een ontspannende, stressverlichtende, reinigende en verjongende therapieShiro betekent hoofd en dhara staat voor vloeiende stroom. Letterlijk betekent het ‘een stroom op het hoofd’. Bij een Shirodhara behandeling giet je dus met behulp van een speciale regelbare Ayurveda tool een constante stroom van warme kruidenolie op het voorhoofd. Door het ontspannende effect van de warme olie op het voorhoofd worden onze gedachten gezuiverdwaardoor mentale druk wordt verlicht. Na een shirodharabehandeling voelt u zich lichamelijk en geestelijk lichter en helderder.

KRISTAL FACE REBALANCING RITUAL | VRIJDAG 23/10/2020 

Als vervolg op de Anti-age en de basistraining V-P-K is deze gezichtsbehandeling een mooie uitbreiding van je basisbehandeling. Door het gebruik van warme basaltstenen is deze behandeling een mooie winterverzorging en heeft het een aardend effect op Vata disbalans. Verdieping in de chakra’s, het energetisch lichaam en edelstenen, het leren werken met stenen ‘RATNA ABHYANGA’ en het leren geven van een chakrahealing om een goede balans tussen body, mind & soul te verkrijgen. Geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke Holistische gezichtsbehandeling.

KLANKSCHAALMASSAGE | FULL BODYMASSAGE | WOENSDAG 6/11/2020

Een holistische massage om je hoofd leeg te maken en van denken naar voelen te gaan. Door de bijzondere werking van trillingen die resoneren met bepaalde chakra’s en het energetisch lichaam kom je los van je gedachten en kom je in een zeer diepe ontspanning. Met een klankschaalmassage kom je dichter bij jezelf. Deze massage is geschikt voor iedereen die het lastig vindt om te denken in oplossingen maar eerder in de negatieve spiraal blijft zitten. Deze massage geeft inzicht en duidelijkheid, maar ook een diepe ontspanning en nadien meer energie. Het is uiterst geschikt voor mensen in burn-out. De trillingen van klankschalen resoneren met ons lichaamsvloeistof, we bestaan als mens namelijk voor +/- 70% uit water, hierdoor werkt de trilling op ons gehele welzijn. De lichaamscellen gaan trillen, de spieren, als een warme energetische gloed voel je de energie over je lichaam stromen.

ZWANGERSCHAPSMASSAGE  | BABYMASSAGE | ZATERDAG 7/11/2020

Zwangerschapsmassage of prenatale massage is een techniek die voldoet aan de behoeften van het aanstaande moederlichaam tijdens de verschillende stadia, ook vóór de bevalling en niet alleen in het geval bij gewrichtsproblemen. Het doel is om de functies van de spieren en de gewrichten te verbeteren, de bloedsomloop te verbeteren, het lichaam te versterken en de aanstaande moeder te revitaliseren op zowel mentaal als fysiek niveau. In India wordt prenatale massage al duizenden jaren gebruikt en is het een integraal onderdeel van het leven van vrouwen tijdens de zwangerschap. De fysieke voordelen omvatten ook de vermindering van hormonale en fysieke stress die verband houdt met de transformatie van het lichaam van een vrouw tijdens de zwangerschap. Deze massage kan ook striae voorkomen die wordt veroorzaakt door het strekken van de huid; het verbetert de elasticiteit en de soepelheid van de huid door de bloedcirculatie te stimuleren. Prenatale massage is vergelijkbaar met traditionele Ayurvedische massage, behalve een aantal voorzorgsmaatregelen om de gezondheid van moeder en kind te beschermen.

KUMARI FACE & BODY FIRMING RITUAL | DEEP TISSUE | WOENSDAG 18/11/2020

Deze behandeling is ter versteviging van het gehele lichaam met in het bijzonder de billen, buste, decollete & kan zelfs op het gezicht. Bij deze training leer je vooral een nieuwe gezichtsverzorging in combinatie met een deep tissue rug-nek-schoudermassage en worden de benen gemasseerd met een liftende creme. Er wordt theoretisch gezien hoe je verschillende verstevigende rituelen zoals de buste & decolleté en de billen kunt gaan toepassen in de salon. De bindweefseltechnieken op de rug en het gezichtzorgen voor een diepere massage in de dieper gelegen weefsels en zorgt hierdoor voor een betere doorbloeding en het aanmaken van collageen en elastine. Dit zijn eiwitten dat de huid langer jong huid. Bij een blokkade van het hartgebied is het vaak zo dat de lichaamshouding wat meer naar binnen keert, waardoor de schouders en de borsten wat meer naar voor en naar beneden gaan hangen. Met een Kumari Deep Tissue rugmassage geven we meer ruimte en aandacht aan dit gebied en maken we de schouderbladen wat losser waardoor de doorbloeding verbeterd en de energie in dit gebied hersteld wordt. Geschikt voor iedereen die de energie in de huid wilt gaan stimuleren met name voor de droge dunne en rijpere verslapte huid (VATA) en voor wie het lichaam op een lokale zone wilt gaan verstevigen.

ANANDA ANTI-STRESS FACE & BODY RITUAL | VRIJDAG 4 /12/2020 

Het gebruik van essentiële oliën werken helend en ontspannend. Ze helpen om lichaam, geest en ziel te ontspannen en om zo stress te reduceren, blokkades en stagnatie te doorbreken en emotionele pijn te verlichten. Op het lichaam leer je drukpunten te behandeling om een vaak overprikkeld lichaam weer in balans te krijgen. Gecombineerd met een ontspannende gezichtsbehandeling in combinatie met een edelsteenmassage. Geschikt voor iedereen die veel stress ervaart, erg veel werkdruk heeft, om de balans proberen te houden bij wisseling van de seizoenen of gewoon als heerlijke Holistische Body & Face behandeling. 

 

Vraag informatiepakket aan