Selecteer een pagina

LAKSHMI IS JARIG – 29 JAAR!!!

Het begon met een passie… een passie voor yoga, meditatie, Ayurveda…vanuit die passie kwamen dromen en ideeën…

Graag vertellen we vandaag iets meer over het ontstaan van LakShmi.

FRANCO CANTERI, DE OPRICHTER VAN LAKSHMI HAD EEN DROOM
In 1980 nam hij deel aan een van de eerste Ayurveda trainingen die werd gehouden in New Delhi. Hij besloot om deel te nemen aan de training omdat hij in die tijd yoga en meditatie doceerde. De training had als titel “Pioneers of Ayurveda”. Tijdens de training leerden hij de diepe waarde van Ayurveda en een nieuwe manier om het leven op aarde van mensen waar te nemen. Het was een diepe visie die de verbinding tussen de mens en de seizoenen beschrijft, de invloed van voeding op onze gezondheid, de invloed van planten, kruiden, emoties, liefde en gedachten op onze fysiologie.

Na meerdere trainingen over Ayurveda en een verblijf in India werd de passie voor LakShmi geboren. Franco was zo getroffen door de diepe, evenwichtige en holistische kennis van deze buitengewone wijsheid dat hij ervan droomde om het te delen met de westerse wereld en hij het wilde gaan vertalen naar zuivere producten voor innerlijke balans en uiterlijke schoonheid.

Vreugde en stralende schoonheid is de combinatie van innerlijke balans en uiterlijke schoonheid. Het vinden van deze balans vormt de basis voor zijn zoektocht naar natuurlijke werkstoffen, methoden en formuleringen om absolute kwaliteit te bereiken.

Het was een droom die door iedereen als onmogelijk werd beschouwd: het produceren van volledig natuurlijke Ayurvedische cosmetica.
Door deze vastberadenheid kwam er een klein cosmetisch laboratorium in Toscane, en brachten ze met trots de 108 olie, het allereerste LakShmi-product op de markt.

Lakshmi bleef maar groeien en bleef zich ontwikkelen met respect voor moeder aarde.

Nu anno 2018 is het LakShmi laboratorium één van grootste laboratorium waar in Europa natuurlijke producten geproduceerd worden.
Ze konden in hun laboratorium hun droom waarmaken, dit mede dankzij twee geweldige schoonheidsspecialisten met passie voor natuurlijke producten.

Tegenwoordig zijn bijna alle producten volledig natuurlijk en hebben een Bio Eco keurmerk ze zijn gecertificeerd met het AIAB keurmerk, dit is de Italiaanse instantie die natuurlijke producten certificeert.

LakShmi is de droom van Franco die uitkwam.
Het resultaat is een bijzondere huidverbeterende en holistische cosmeticalijn voor gezicht, lichaam, haren, vrouwen, mannen, kinderen en baby’s.

LakShmi “Made with Joy”, ontstaan en geproduceerd met vreugde, liefde en respect.

Terug naar overzicht van Nieuws

Vraag informatiepakket aan