Selecteer een pagina

Lakshmi Display Holistic Lippenbalsems voor Eco-Friendly Lips

Met deze heerlijk ruikende, verzorgende en beschermende lippenbalsem, houd je je lippen gezond en geef je ze de optimale biologische bescherming.

Onze lippen staan dagelijks bloot aan wind, zonlicht (UV), koude en droge lucht welke een negatieve invloed hebben op de delicate huid van onze lippen. Het gevolg zijn: droge, schrale en gevoelige lippen. De Lakshmi Lippenbalsem bevat een speciale formule voor de kwetsbare lippen (met verbeterde en huid-liefhebbende vitamines) en zal deze ondersteunen om bestaande schade te herstellen en je lippen te beschermen tegen de elementen.

Ze zijn gemaakt van 100% biologische ingrediënten, dus je hoeft je geen zorgen te maken over onnodige chemische additieven. De stevige balsems gaan gemakkelijk heel de dag mee in je broekzak zonder dat deze voortijdig smelten of plakkerig worden. Ze smelten zodra je deze 3 a 4 keer over de lippen heen haalt. De lippenbalsems zijn beschikbaar in vier varianten, voor ieder type een passende stick: Een hoofdingrediënt Shea Butter: is een uitstekende antioxidant welke rijk is aan Vitamine A,D, E en F en is een natuurlijke UV beschermer.

 

Anti-Age – Max Defence – regenererende lippenbalsem voor de rijpere lippen of tijdens wintersport met extra UV bescherming Spf 30 met o.a: Goij bes, Tumeric en Ylang Ylang.

Vata – Nutrie Vanille – Verzorgd droge lippen in de winter met o.a. : Mango olie, Zonnebloem olie,Vanille.

Pitta – Gentle Rose – Kalmeert en herstelt geïrriteerde lippen met o.a. : Kamille, Zoethout, Roos Butter.

Kapha – Purify Propolis – Stimuleert de doorbloeding en geeft koele lippen energie met o.a. : Propolis, Neem en Tea tree.

 

LEVERBAAR IN SALONDISPLAY

 

24 stuks – Vier verkoopitems + Vier gratis testers + Gratis verkoopdisplay

 

Terug naar overzicht van Aanvullende producten

Terug naar overzicht van Lipsticks

Terug naar overzicht van Make-Up

Vraag informatiepakket aan