Wat is de NIEUWE FORMULE van onze Garshan Anti – Celllutlite Crèmes?

De GEPATENTEERDE ACTIEVE FORMULE HEET SLENDYL® ; dat helpt het lichaam een nieuwe vorm te geven en te versterken: het voorkomt gewichtstoename en behoudt een slank en stevig silhouet.

Wetenschap en natuur werken samen om cellulite te bestrijden: Garshan, het Ayurvedische ritueel van Lakshmi, is nu verrijkt met deze nieuwe gepatenteerde actieve formule om de natuurlijke effectiviteit te gaan vergroten.

RESULTATEN

SLENDYL®, de gepatenteerde actieve formule in de nieuwe Garshan – lijn verbetert de huidtextuur met een zichtbaar resultaat. De innovatieve synergetische combinatie van algenextracten en mineraal bronwater zorgen voor een gecombineerde werking die vetweefsel reguleert, die de doorbloeding bevordert en de elasticiteit verbetert.

Wetenschappelijk is aangetoond dat de actieve formule in Lakshmi’s Garshan-lijn, de ophoping van lipiden met 58% vermindert, waardoor de samenhang van vetcellen op verschillende niveaus wordt geblokkeerd.

Als gevolg vermindert de vetopslagcapaciteit in het bindweefsel.

GEHEIM

Het geheim zit in de componenten: Eau de Propiac, mineraal bronwater dat bekend staat om zijn rijkdom aan bepaalde mineralen, zoals calcium en magnesium, en om zijn therapeutische voordelen tegen obesitas gecombineerd met de buitengewone synergetische effectiviteit van Himanthalia elongata en Undaria pinnatifida, twee nauwkeurig geselecteerde bruine algen.

SLENDYL® KLINISCHE STUDIE

Aangetoond is dat: na 28 dagen aanbrengen van de werkzame stof SLENDYL®, het vet in het dijgebied met 3,7 cm wordt verminderd, dwz – gemiddeld 0,7% over het hele gebied. Dit effect werd waargenomen bij 65% van de vrijwilligers: 20 vrouwelijke vrijwilligers werden gedurende 28 dagen tweemaal daags behandeld met SLENDYL®, het gepatenteerde actieve ingrediënt in de Garshan-lijn.

MEER COLLAGEEN

Het in vitro onderzoek (SEPhRA PHARMA) laat zien dat het actieve ingrediënt SLENDYL® de synthese van type I collageen stimuleert voor een versterkend effect. Een concentratie van 2% van het actieve ingrediënt SLENDYL® is voldoende om de productie van type 1 pro-collageen met 114% te verhogen.

Lipolyse – vetverbranding
Door PDE te remmen, bevordert SLENDYL® de afbraak van vetten in de vetcellen en stimuleert zo lipolyse.

Remming van lipide accumulatie – ophoping van vetcellen Bovendien remt SLENDYL® het vermogen om vetten op te slaan in pre-adipocyten. Dit betekent dat SLENDYL® werkt als een anti- adipogeen middel: met een concentratie van 1% vermindert het de ophoping van lipiden met 58% en blokkeert het de samenhang van adipocyten in de verschillende fasen. Daarom wordt de capaciteit om vet op te slaan verminderd.

 width=