LAKSHMI BEAUTY CONCEPT – TRAININGSOVERZICHT 2018

BASIS TRAINING – BEAUTY CONCEPT GELAATSBEHANDELING

Deze opleiding bestaat theorie over Ayuvedische huidverzorging, Aromatherapie en de verschillende Ayurvedische constituties.

De praktijk omvat een ultieme schoonheidsbehandeling: Wellness en Huidverbetering in één. Een uitgebreide gelaatsverzorging met een voet- en armreflexmassage, een ontspanningsritueel met Essentiële oliën en een Energetische gezichtsmassage met marmapunten om de energiebanen te stimuleren.

SOPHIE MARANT – OP AANVRAAG (PRAKTIJK EN/OF THEORIE)

 

PADA –AYURVEDISCHE – HOLISTISCHE – VOETBEHANDELING

Welzijn begint bij goed staan en probleemloze voeten.

PADA is een cosmetische voetbehandeling die de voeten verzorgt en de belangrijke reflex- en energiepunten die zich in de voeten bevinden koestert. De PADA behandeling verzacht eelt, reinigt, verdrijft geurtjes, herstelt de vochtbalans, beschermt tegen schimmels en bacteriën en maakt de huid van de voeten glad en zacht. Dit is een aanvullende behandeling/massageprotocols die je kan toepassen bij je reguliere voetverzorging.

SOPHIE MARANT – 1 DAG – DATUM – VRIJDAG 19-01-2018

 

ANTI-AGE DIVINE BEHANDELING

Liftende, verstevigende massage ondersteund door marmapuntmassage met edelstenen.

Anti-aging behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van producten die een bijzondere combinatie zijn van kostbare plant- en algenextracten verrijkt met de kracht van edelstenen, vitamines, omega vetzuren en antioxidanten. De producten worden gecombineerd met een verstevigende gezichts-, hals- en hoofdmassage met een liftend effect en met een edelsteenmassage op de belangrijkste marmapunten (chakra’s) om rust en innerlijke energie te herstellen. Het gebruik van huidverbeterende maskers, liposomen en revitaliserende ingrediënten maken deze behandeling effectief tegen tekenen van huidveroudering.

YOLANDA ROOS – 1 DAG – DATUM – ZATERDAG 27-01-2018

 

KLANKSCHAALMASSAGE – BEHANDELING – FULL BODY

De klankschalen behandeling geef je in staande, zittende en liggende positie en is bijzonder goed om het hoofd even leeg te maken en van denken naar voelen te gaan. De behandeling met het klankschalen ritueel, duurt ongeveer 60 minuten. Door de bijzondere werking van de trillingen van klankschalen kom je los van je gedachten en in een diepere ontspanning, je komt meer in het moment van nu. Geschikt voor iedereen die de door de druk van werk, gezin en maatschappij maar moeilijk kan ontspannen en slecht slaapt. De trilling van Klankschalen werkt zo goed omdat ons lichaam voor 80% uit water bestaat, hierdoor werkt de trilling op ons gehele zijn.

SOPHIE MARANT – 1 DAG – DATUM – VRIJDAG 02-02-2018

 

VATA-PITTA-KAPHA BEHANDELING

Drie speciale behandelingen en massages aangepast aan de verschillende huidtypes, gecombineerd met de bijpassende natuurlijke en biologische gecertificeerde producten.

Drie specifieke en unieke behandelingen aangepast voor de verschillende behoeftes van elk huidtype: ‘Vata’ staat voor droge huid, ‘Pitta’ voor de gevoelige huid, ‘Kapha’ voor de vette en onzuivere huid. De natuurlijke en biologische gecertificeerde producten met een hoge werkzaamheid, gepatenteerde ingrediënten, geurende etherische oliën en de bijzondere kracht van edelstenen, verrijken de kracht van deze productlijnen voor het gezicht. De behandeling wordt gecombineerd met een gezichts-, schouder- en hoofdmassage met een olie die bij de specifieke behoefte van het huidtype aansluit. Deze behandeling biedt volledige ontspanning en een ‘magisch’ moment van welzijn, waardoor de textuur van de huid zichtbaar verbetert en de huid helder en stralend wordt als nooit tevoren.

YOLANDA ROOS  – 1 DAG – DATUM – ZATERDAG 10-02-2018

 

NETRA –LIFTENDE OOGBEHANDELING

Een speciale behandeling om lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen onder de ogen te verminderen met een direct zichtbaar liftend effect.

Zware oogleden, vochtophopingen, donkere kringen, lijntjes en een craquelé huid: het zijn allemaal tekenen van vermoeidheid en veroudering. Netra is een behandeling die speciaal gericht is op de oogcontouren, en is ontwikkeld om lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen te verminderen, en daarnaast om vermoeidheid en irritatie van de ogen tegen te gaan. Deze zeer zachte behandeling, waar een heerlijke massage bij hoort, geeft een direct zichtbaar liftend effect.

 MONICQ – 1 DAG – DATUM – MAANDAG 12-02-2017

EPILEND – ONTHARINGSTRAINING BENEN-GEZICHT- RUG – OKSELS

Dit is een ontharingstraining met een speciale natuurlijke hars, dat het haar niet afbreekt, maar zachtjes uit de haarwortel verwijdert. Tegelijkertijd beschermt het de opperhuid en bevordert het de natuurlijke schoonheid van de huid. EpilResin wordt rechtstreeks uit de plant onttrokken. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van zuren, chemische of schadelijke stoffen, uit respect voor het milieu. EpilResin is verrijkt met natuurlijke bestanddelen waaronder Bourbon Geranium (Pelargonium Rosat Group) en Larrea Divaricata, voor een verzachtende en ontstekingsremmende werking; Bromelaïne en Papaïne gaan de haargroei tegen, terwijl Shea boter en essentiële oliën een verzachtende, vocht inbrengende en helende functie heeft.

1 DAG – DATUM – MAANDAG 19-02-2018

 

IRIS – KALMERENDE GEZICHTSBEHANDELING

Speciale behandeling voor de reactieve en overgevoelige huid.

Behandeling die in het bijzonder aanbevolen wordt voor de gevoelige en intolerante huid. De producten die bij deze behandeling gebruikt worden hebben hydraterende en kalmerende eigenschappen, verminderen de doorbloeding en voorkomen vaatverwijding door de capillaire beschermende werking: de producten creëren een beschermende film die beschadigingen aan de huid die veroorzaakt worden door externe factoren verminderen.

YOLANDA ROOS – 1 DAG – DATUM – WOENSDAG 07-03-2018

 

GARSHAN DREN-SLIM-TONIC TOTAAL BEHANDELING – ANTI-CELLULITE – VOCHTAFDRIJVING – AFSLANKEN – DETOXMASSAGE – AFSLANKMASSAGE –             SWEDANA – DETOX BEHANDELING

Afslankende behandeling om zachte cellulite tegen te gaan.

Garshan Dren (Kapha) is een intensief vochtafdrijvende, ontgiftende en afslankende behandeling gericht op het tegengaan van zachte cellulite, die gekenmerkt wordt door het vasthouden van vocht en de ophoping van afvalstoffen. Door een combinatie van massages en osmotische algenpakkingen wordt de zachte cellulite op effectieve wijze bestreden.

Garshan Slim (Vata) is een intensieve afslankende behandeling voor cellulite en gelokaliseerde “vetkussentjes”, die vaak voorkomen op de heupen, de buitenkant van de dijen, de binnenkant van de knieën en op de buik. Door middel van holistische massagetechnieken en krachtige werkzame stoffen in de Garshan Slim producten, waaronder rode algen, wordt harde cellulite tegengegaan en wordt de contour van het lichaam verbeterd. Doordat de energie en het evenwicht in het weefsel wordt hersteld kan het lichaam de losgemaakte vetten en afvalstoffen makkelijker afvoeren. De Garshan Slim behandeling geeft een mooi en duurzaam resultaat.

Garshan Tonic (pitta) is een speciale behandeling die de vetafbraak in de weefsels ondersteunt, en de vochtafdrijving stimuleert. Daarnaast worden de weefsels door deze behandeling voorzien van extra zuurstof. Garshan Tonic vermindert de onvolkomenheden veroorzaakt door cellulite, verbetert de huidspanning en maakt de weefsels zacht en stevig.

Stoombad. Detox behandeling die goed gecombineerd kan worden met diverse behandelingen, onder andere met massages en pakkingen. Zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met anti-cellulitisbehandelingen. (afslank/detoxmassages)

Een schoon lichaam dat vrij is van afvalstoffen ondersteunt ons fysieke en mentale welzijn. De warmte van de Swedana zweettherapie of stoombad maakt de afvoerkanalen wijder zodat giftige stoffen zoals anatoxine gemakkelijk uit de lichaamsweefsels geëlimineerd kunnen worden. Wanneer de afvoerkanalen eenmaal zijn verwijd kan de transpiratie die de afvalstoffen bevat gemakkelijk afgevoerd worden. Het gebruik van warmte bij de Swedana-behandeling neutraliseert de kou van de Vata- en Kapha-huid en vermindert de stijfheid en zwaarte van het lichaam. De behandeling activeert de warmte van het lichaam en stimuleert de afvoer van giftige afvalstoffen uit de diepste weefsels, tot in het maag-darmkanaal.

SOPHIE MARANT – 1 DAG – DATUM – VRIJDAG 17-03-2018

 

ZWANGERSCHAPMASSAGE – MATER-NATURA BABY-MAMY

Met de juiste kennis kan massage een weldaad zijn voor de aanstaande moeder en verlichting en ontspanning bieden tijdens haar zwangerschap. Maak kennis met deze bijzondere manier van masseren.

Tijdens deze training leer je een verantwoorde zwangerschapsmassage te geven met de Mater-Natura Baby & Mamy producten. We gaan dieper in op de fasen van zwangerschap en de ongemakken die dat met zich mee kan brengen. Extra aandacht voor de specifieke contra indicaties die gelden voor het masseren van de aanstaande moeder.

YOLANDA ROOS – 1 DAG – DATUM – 28-03-2018 

 

TIMELESS CUPPING BEHANDELING

Intensieve gezichtsbehandeling om de energie in de huidcellen te activeren, afvalstoffen af te voeren en de stevigheid en jeugdigheid van de huid te stimuleren. De cupping massage kun je vergelijken met de effecten van een bindweefsel massage. Cupping is een eeuwenoude massagetherapie afkomstig uit het verre oosten. In de Oosterse geneeswijzen worden cups al eeuwenlang gebruikt om de energiebanen (meridianen) en de druk of marma punten van het lichaam te behandelen waardoor pijn wordt verzacht en de energie beter gaat stromen. Volgens Ayurveda is de stagnatie en ophoping van afvalstoffen de oorzaak van ongemak en veroudering. Het doel van een behandeling met de cups is om deze stagnatie op te heffen.

YOLANDA ROOS – 1 DAG – DATUM – WOENSDAG 11-04-2018

 

KUMARI VERSTEVIGENDE GEZICHTSBEHANDELING MET RUGMASSAGE

De speciale oliën en massagetechnieken versterken de bindweefsels en voeden de huid in de diepere lagen. De AHA fruitzuur peeling verwijdert de dode huidcellen en regenereert de weefsels. Er wordt bij deze gelaatsbehandeling ook een speciaal liftend serum en een liftend masker gebruikt voor de huidcontouren te gaan verstevigen. Geschikt voor iedereen die de energie in de huid wil stimuleren met name voor de droge dunne en rijpere huid. Tijdens deze training wordt er ook een deep tissue rugmassage aangeleerd om de rug- nek en schouderbladen los te maken. Deze kan je samen met de gelaatsverzorging aanbieden of apart als een Kumari ‘deep tissue’ rugmassage van 30min.

SOPHIE MARANT – 1 DAG – DATUM – VRIJDAG 27-04-2018

 

SRRING-SUMMER FACE-TREATMENT

Lakshmi heeft een effectieve behandeling samengesteld die ervoor zorgt dat de huid er weer gezond en stralend uit gaat zien. Een heerlijke oppepper voor de huid! Door de temperatuurverschillen tussen binnen en buiten heeft onze huid in de winter veel te verduren gehad. Waardoor onze huid extra zorg nodig heeft om de vocht en voeding balans te herstellen, dode huidcellen te verwijderen en om de huid voor te bereiden op de zomer.

MONICQ – 1 DAG – DATUM – MAANDAG 07-05-2018

 

ART REUM BEHANDELING – PIJNLIJKE SPIEREN EN GEWRICHTEN

Massagebehandeling die de spanning in de spieren verlicht.

De Art Reum behandeling heeft een ontspannend effect in de rug en verlicht pijnlijke gewrichten en spieren. Veel mensen hebben last van vervelende en hardnekkige pijn in de rug. Deze massagebehandeling helpt om van die pijn in de rug af te komen. De Art Reum behandeling verwarmt het lichaam en ondersteunt de afvoer van afvalstoffen uit de pijnlijke gebieden.

YOLANDA ROOS – 1 DAG – DATUM – ZATERDAG 19-05-2018

 

CRIO GAMATHI BEHANDELING – VERLICHTING VAN ZWARE EN VERMOEIDE BENEN

Vochtafdrijvende behandeling voor de benen. Biedt verlichting bij zware vermoeide benen.

Crio Gamathi is de ideale behandeling om zware en vermoeide benen te verlichten. Deze behandeling combineert massagetechnieken met de effectieve producten uit de Crio productlijn. De Crio-olie, de Crio-pakking en de Crio-ice gel verbeteren de bloedcirculatie, drijven overmatig vocht af en verkoelen de benen. De Crio Gamathi behandeling is een heerlijke behandeling voor iedereen die veel staat en loopt, en is ook zeer geschikt voor degenen die last hebben van een verminderde bloedcirculatie of oedeem in de benen.

SOPHIE MARANT – 1 DAG – DATUM –MAANDAG 28-05-2018 

 

ANANDA ANTI-STRESS BEHANDELING

Door gebruik te maken van 3 bijzondere essentiële oliën werkt deze behandeling zeer helend en ontspannend. Lichaam, geest en ziel ontspannen om stress, blokkades en emotionele pijn te verlichten.

 

De behandeling wordt op het lichaam uitgevoerd met essentiële olie en Bloesem water, huid verbeterend en ontspannend voor de huid door te combineren met de rozenkwarts gezichtsbehandeling. Geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke Holistische behandeling.

SOPHIE MARANT – 1 DAG – DATUM – ZATERDAG 09-06-2018

 

 

KUNDALINI BEHANDELING – VITALE ENERGIE

Stimulerende massage om de vitale energie te harmoniseren.Het doel van deze massage is het stimuleren en harmoniseren van de vitale energie die gelegen is langs de wervelkolom: de Kundalini-energie. Hierbij wordt bijzondere aandacht gegeven aan het ontspannen van de spieren die langs de wervelkolom lopen. Dit helpt om het centrale energiekanaal, ook wel Sushumna genoemd, voor te bereiden voor de opwaartse stroming van de krachtige Kundalini-energie.

 YOLANDA ROOS – 1 DAG – DATUM – ZATERDAG 23-06-2018

 

SHIROBHYANGA – TRADITIONELE AYURVEDISCHE HOOFDMASSAGE IN COMBINATIE MET KLANKSCHALEN

Deze massage geef je in zittende positie en is bijzonder goed om het hoofd even leeg te maken en van denken naar voelen te gaan. Hoofdmassage met klankschalen ritueel, duurt ongeveer 45 minuten. Door de bijzondere werking van hoofdmassage en de trilling van klankschalen kom je los van je gedachten en in een diepere ontspanning, je komt meer in het moment van nu. Geschikt voor iedereen die de door de druk van werk, gezin en maatschappij maar moeilijk kan ontspannen en slecht slaapt.

SOPHIE MARANT  – 1 DAG – DATUM – ZATERDAG 07-07-2018

 

2 DAAGSE TRADITIONELE ABHYANGAMASSAGE – FULL BODY

Deze lichaamsmassage van kop tot teen is een traditioneel onderdeel volgens het Master Ayurveda. Er wordt gebruik gemaakt van warme Sesamolie die op Ayurvedische wijze gerijpt is en hierdoor gemakkelijke door het lichaam wordt opgenomen. Sesamolie wordt ook wel de koning van de oliën genoemd. Volgens Ayurveda voedt en verjongt sesamolie de huid, doordat sesamolie een hoog gehalte van vitamineB1-E-F diverse mineralen, lecithine en aminozuren bevat.

YOLANDA ROOS – 2 DAGEN – DATUM – VRIJDAG 07-09-2018 & ZATERDAG 08-09-2018

 

KRISTAL FACE HOLISTISCHE GEZICHTSBEHANDELING

Deze behandeling is een combinatie van hotstones, rozekwarts en een chakra healing. door de gezichtsmassage met warme stenen en rozenkwarts ontspant de gezichtsmimiek en wordt de huidstofwisseling versterkt. De legging van warme stenen op het lichaam, voetmassage en een chakra healing geven het lichaam een warme koestering en ondersteunen een goede balans tussen body, mind & soul. Geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke Holistische gezichtsbehandeling.

SOPHIE MARANT – 1 DAG – DATUM – VRIJDAG 14-09-2018

 

MAKE-UP WORKSHOP

Je leert werken met de volledige vernieuwde Make-up lijn. Hoe geef je iemand een volledige make-up en hoe pas je de kleuren aan per huidtype? Ook komt naar voren hoe je zelf een make-up workshop kunt organiseren.

YOLANDA ROOS – 1 DAG – DATUM – 26-09-2018

 

MADANA LICHAAMSMASSAGE MET WARME KRUIDENSTEMPEL

Madana: Dit is een volledige lichaamsmassage met warme kruidenstempels. De kruidenstempels worden afgestemd op de persoonlijke constitutie (V-P-K) en hebben elk hun specifieke werking. De werking van de kruiden heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest.

De kruiden bezitten reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen. De kruiden ontslakken, regenereren en verzorgen de huid intensief. De warme massageolie geeft een extra ontspannende werking. De kruidenstempelmassage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het tegelijkertijd tot rust.

De kruidenstempels worden verwarmd tot een aangename 50 °C, waardoor de kruiden een aangename geur verspreiden. Door de warmte en de kruiden vormt de kruidenstempelmassage een zuiveringsbehandeling voor de huid

SOPHIE MARANT – 1 DAG – DATUM – MAANDAG 01-10-2018

 

 OPFRISCURSUS PRAKTIJK LAKSHMI BEAUTY CONCEPT

Totale behandeling. Voor ontspanning, huidverbetering én welzijn. Niet zomaar een gezichtsbehandeling maar veel meer: dit is een complete wellnessbehandeling met onder meer een warm voetbad en een voetmassage. Door de speciale geurbeleving, reikihandgrepen en een heerlijke marma gezichtsmassage kunt u de dagelijkse stress even los te laten. Een volledig verjongende huidverbeterende behandeling waarbij geurende essentiële oliën, kleuren, muziek en speciale massagetechnieken in synergie en harmonie samenwerken voor uw totale welzijn.

SOPHIE MARANT – OP AANVRAAG (PRAKTIJK EN/OF THEORIE)

 

VATA-PITTA-KAPHA-ANTI-AGE-IRIS TRAINING – HUIDPROBLEMEN EN HOE JE DEZE AANPAKT MET DE PRODUCTEN VAN LAKSHMI

Met welke productlijnen kan je welke huidproblemen aanpakken? Denk hierbij aan de acne huid, de huid met rosacea en de uitersgevoelige huiden. Welke specifieke Lakshmi prodcuten kan je hiervoor inzetten?

YOLANDA ROOS – 1 DAG – DATUM – VRIJDAG 12-10-2018

 

AROMATHERAPIE TRAINING – WERKEN MET DIVERSE ESSENTIELE OLIEN

Welke essentiele olieen zijn er allemaal? Welke specifieke werkijng hebben deze op de Dosha’s. Met Nederlands werkboek van de Lakshmi essentiele olien.

YOLANDA ROOS – 1 DAG – DATUM – ZATERDAG 27-10-2018

 

UDARA BEHANDELING – CONSTIPATIE – GASVORMING – DARMEN

Udara behandeling voor een plattere buik. De Udara behandeling is uitstekend geschikt om constipatie, gasvorming en pijn in de onderrug te verlichten. De Udara behandeling stimuleert de bloedcirculatie, versterkt de buikspieren en ondersteunt de fysiologische kracht van de darmen. De behandeling geeft direct verlichting en zorgt voor een zichtbaar plattere buik.

YOLANDA ROOS – 1 DAG – DATUM –WOENSDAG 31-10-2018