Bi- Action Mask A+B

BI-ACTION MASK IRIS A+B

Kneedbaar Algen Masker

Alginate (fase A) is een Biopolymer gewonnen uit zeealgen (kelp) dit werkt vochtherstellend, verzacht de huid, verhoogd tevens het opnamevermogen van de huid (fase B)en draagt zorg voor de kalmerende werking van het masker.

Het BI-ACTION masker heeft een diepe vochtherstellende werking en biedt de huid alle natuurlijke stoffen aan die deze nodig heeft om zijn natuurlijke huidbalans te behouden en te hervinden. Tevens vermindert dit masker stuwing in de huid en werkt het super kalmerend op de overgevoelige huid met couperose.

De Formule die is gebaseerd op 2 fases is ontwikkeld om zo werking van de Vitamine C te garanderen die zorgt voor de egalisering van de tint en biedt bescherming.

De Alginate zorgt tevens voor de binding van het masker, welke zo een flexibele en aansluitende laag over de huid vormt. Hierdoor is het voor de huid makkelijker om de actieve werkstoffen op te nemen.

Extracten die gewonnen worden uit Bilberry bevatten Anthocyninsis welke een uitstekende vasoprotector is die de gevoelige huid kalmeert en verkoelt. De huid

voelt zachter en minder strak aan en krijgt een mooie glans.

Inhoud 125 ml + 25 gr

Artikel nummer 7374

INCI

 

PHASE A Catalyst Gel – Gel Catalizzatore
Ingredients: Aqua [Water], Hydroxyethyl ethylcellulose, Lauryl glucoside, Glycerin, Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, Sodium benzoate, Phenoxyethanol, Sodium dehydroacetate, Lactic acid.

 

PHASE B Powder – Polvere Bi-Action Mask
Ingredients: Algin, Calcium sulfate, Trisodium phosphate, Silica, Magnesium oxide, Vaccinium myrtillus (Bluberry Extract), Mentha piperita (Peppermint oil).

Terug naar overzicht van Iris Intolerante Huid

Neem Contact Op