UDVARTANA

 

Massage met medicinaal kruidenpoeder.

Regenererende peeling van het lichaam met medicinale kruiden. De huid wordt afgerubbeld met een heilzaam mengsel van Udvartana kruidenpoeder, diverse meelsoorten, rozenwater en oliën. Deze behandeling reactiveert het algehele metabolisme en heeft een verstevigend en afslankend effect. Om de behandeling compleet te maken wordt deze afgerond met een ontgiftend Swedana stoombad.

 

KUNDALINI

 

Stimulerende massage om de vitale energie te harmoniseren.

 

Het doel van deze massage is het stimuleren en harmoniseren van de vitale energie die gelegen is langs de wervelkolom: de Kundalini-energie. Hierbij wordt bijzondere aandacht gegeven aan het ontspannen van de spieren die langs de wervelkolom lopen. Dit helpt om het centrale energiekanaal, ook wel Sushumna genoemd, voor te bereiden voor de opwaartse stroming van de krachtige Kundalini-energie.

 

ANANDA ANTI STRESS BEHANDELING

 

Door gebruik te maken van 4 bijzondere essentiële oliën werkt deze behandeling zeer helend en ontspannend. Lichaam, geest en ziel ontspannen om stress, blokkades en emotionele pijn te verlichten.

 

De behandeling wordt op het lichaam uitgevoerd met essentiële olie en Bloesem water, huid verbeterend en ontspannend voor de huid door te combineren met de rozenkwarts gezichtsbehandeling. Geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke Holistische behandeling. 

 

SHIROBHYANGA

TRADITIONELE AYURVEDISCHE HOOFDMASSAGE IN COMBINATIE MET KLANKSCHALEN

 

Deze massage geef je in zittende positie en is bijzonder goed om het hoofd even leeg te maken en van denken naar voelen te gaan.

 

Deze hoofdmassage met klankschalen ritueel, duurt ongeveer 45 minuten. Door de bijzondere werking van hoofdmassage en de trilling van klankschalen kom je los van je gedachten en in een diepere ontspanning, je komt meer in het moment van nu. Geschikt voor iedereen die de door de druk van werk, gezin en maatschappij maar moeilijk kan ontspannen en slecht slaapt.

 

ABHYANGAMASSAGE-FULL BODY 


Deze lichaamsmassage van kop tot teen is een traditioneel onderdeel in Ayurveda. Er wordt gebruik gemaakt van warme sesamolie die op Ayurvedische wijze gerijpt is en hierdoor gemakkelijker door het lichaam wordt opgenomen. Sesamolie wordt ook wel de koning van de oliën genoemd. Sesamolie verjongt en voedt de huid doordat het een hoog gehalte van vitamine B, E en F bevat, diverse mineralen, lecithine en aminozuren.

 

Terug naar overzicht van Behandelingen