Aqua Alcalizer 60 ml

AQUA ALKALIZER

KRACHTIG HOOG GECONCENTREERDE ALKALIZER

Aqua Alkalizer is een voedingssupplement met alkaliserende en reinigende eigenschappen; opgelost in mineraalwater optimaliseert het zuur/base proces van het lichaam. Aqua Alkilizer is een krachtig antioxidant supplement en is ook geschikt voor een laag- calorieën dieet, bied bescherming tegen weefsel afbraak en vrije radicale. Bij diëten die gericht zijn op het vergroten van de spiermassa, biedt het bescherming tegen verzuring tijdens het dieet en sporten. Water is het basis element van leven en ons lichaam bestaat voor 70% uit watert. Aqua Alkalizer is nuttig om de pH van het drinkwater te verhogen. De innovatieve natuurlijke zoutoplossing bevat een evenwichtige balans van minerale ionen en sporen elementen uit de natuur, welke de zuur- base verhouding van het lichaam ondersteunen.

Aqua Alkalizer verhoogt de spijsvertering, vermindert gewrichtsontstekingen, ondersteund een mooie glanzende en stevige huid, speelt een belangrijke rol om de spiermassa en botstructuur te beschermen. Aqua Alkalizer kan gebruikt worden met ieder goed koolzuurvrij drinkwater en niet te rijk aan Bicarbonaten (HCO3-). De aanwezigheid van Carbodioxide (CO2) en Bicarbonaten(HCO3-), chlorides, fluoriden en sulfaten beïnvloeden de hoeveelheid druppels die nodig zijn om de pH omhoog te brengen. Gebruik het liefst water met een vast laag residu, laag elektrisch geleidingsvermogen en hoge pH.

CODE 726

Inhoud 60 ml

Gebruik; los 20 druppels op in 2 liter water en drink dit gedurende de dag op een lege maag tussen de maaltijden in. Bij overgevoeligheid stoppen of verminderen.

Terug naar overzicht van Alkaline

Neem Contact Op