WAT IS TISAMA ALKALINE ?
De Tisama Alkaline is een voedingssupplementenlijn van LakShmi en is een protocol om het lichaam te gaan reinigen en verzuring van het lichaam tegen te gaan waardoor je zo ziekte en lichamelijke ongemakken gaat voorkomen.

Door het verwijderen van afvalstoffen en zware metalen helpt het om  zo welzijn, vitaliteit, gezondheid en gewichtsverlies te ondersteunen. Het is een speciaal en  makkelijk te volgen protocol met een snel zichtbaar én voelbaar resultaat!

Het Alkaliserende voedingssupplementenprotocol kan worden beschouwd als:

  • Preventief om het ontstaan van ziektes te voorkomen
  • Het is een krachtig, effectief, makkelijk, niet belastend en volledig natuurlijk afslanksysteem
  • Het is een protocol om het lichaam te reinigingen en afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen wat ook zichtbaar wordt op de huid
  • Een krachtige ondersteuning om te gebruiken bij ziekten en medische behandelingen => vraag hierbij eerst raad aan de bevoegde behandelaar.
  • Het is een reiniginsprogramma om je energie en vitaliteit een boost te geven

De Tisama Alkaline Methode is gebaseerd op het mechanisme van het ZUUR en BASE- evenwicht in het lichaam wat belangrijk is voor alle metabolische en fysiologische processen van het lichaam.

Dit mechanisme heeft om in balans te blijven een Alkaline bloed pH-waarde  boven de 7 nodig. Om overmatig zuur in de weefsels te compenseren , gebruikt het lichaam een zogenaamd “ buffer” systeem waarvan de bekendste de ademhaling, transpiratie, speeksel, talg en de uitscheiding van urine en ontlasting zijn.
Als deze systemen niet efficiënt genoeg werken om overmatig zuur uit de weefsels te verwijderen, moet het lichaam alkalinereserves stelen zoals mineralen uit de botten, nagels, spieren, haarvaten en tanden om overmatig zuur af te breken..

Als er een beschadiging is in het lichaam probeert een ander deel dit te compenseren. Ook als dit op lange termijn schadelijk is, is de prioriteit van het lichaam overleven. Voedsel produceert continu zure afvalstoffen die worden toegevoegd aan het cellulaire metabolisme en het lichaam doet zijn best om deze afvalstoffen te elimineren.

Als het lichaam niet beschikt over alkaliserende reserves (bicarbonaten) kan het niet alle zuren elimineren.

Wat zijn dan op de lange termijn de gevolgen van deze strategie?

Het bloed wordt dikker en de circulatie vermindert tot het punt dat er niet meer voldoende zuurstof en voeding naar de vitale organen vervoert kan worden. Het gevolg hiervan kan het ontstaan van diverse ziektes zijn, beginnend bij ontstekingen, verschillende ongemakjes en ziektes van kwaad naar erger.

Dit resultaat is onvermijdelijk wanneer de zuur – base verstoring wordt veroorzaakt door een overmaat aan zuur.
Het lichaam heeft hulp van buitenaf nodig om het alkalische niveau te verhogen en het zuur-base evenwicht te herstellen!

WAAROM ZOU JE DEZE METHODE VOLGEN ?
Als het lichaam te zuur is treed het verdedigingsmechanisme in werking door het produceren van meer slijm; cholesterol., Daarna volgt de verdediging met mineralen uit de botten, nagels, spieren, haarvaten en tanden om overmatig zuur af te breken, uiteindelijk zal het verdedigingsmechanisme van het lichaam, besluiten om de energie te herstellen door het immuunsysteem te verlagen.

Dit beschermingsmechanisme geeft bacteriën en virussen die in een zure omgeving gedijen de kans sterker te worden, met als gevolg het ontstaan van allerlei lichamelijk klachten.

HET TISAMA ALKALINE PROTOCOL VOORZIET HET LICHAAM VAN NIEUWE ENERGIE EN ONDERSTEUND EEN GOED  IMMUUN SYSTEEM, DIT HEEFT EEN POSITIEF EFFECT OP UW GEZONDHEID.

HOE KUN JE HET GEWENSTE RESULTAAT BEREIKEN?
De Tisama Alkaline Methode is een effectief en gemakkelijk te volgen protocol.
Als LakShmi Specialiste word je hierin opgeleid in onze opleiding “TISAMA ALKALINE”.

Verder hebben we uitgebreide documentatie ter beschikking die je kan mee geven met je klanten ter opvolging. Deze bestaat uit een uitgebreid alkaliserend voedingsschema en het hele gamma met werking en gebruik van de Tisama kruidendranken en de Alkaline voedingssupplementen ter ondersteuning.

AquaAlcalizer 60 ml

AquaAlcalizer 60 ml

AQUA ALKALIZER KRACHTIG HOOG GECONCENTREERDE ALKALIZER Aqua Alkalizer is een voedingssupplement met alkaliserende en reinigende eigenschappen en dient om in je drinkwater op te lossen. Het optimaliseert het zuur/base proces van het lichaam. Aqua alkalizer is een...
Basic plus

Basic plus

BASIC PLUS ALKALINE Het antwoord tegen een hoge zuurtegraad van het lichaam. Basicplus Alkaline is een poeder ontwikkeld om het zuur uit het lichaam op te nemen. In de compositie van natuurlijke ingrediënten vinden we onder andere ijslandsmos, tijm, magnesium,...
Magnesium Chlorure

Magnesium Chlorure

MAGNESIUM CHLORURE SUPER GECONCENTREERD Magnesium is een essentieel mineraal. Het is in alle organismen aanwezig en noodzakelijk voor de regulering van talrijke enzymatische reacties. Het geeft een boost aan het immuunsysteem en versterkt de spieren en het...
super green chlorophyl

super green chlorophyl

SUPER GREEN CHLOROPHYL Voedingssupplement op basis van zuivere organische chlorofyl gewonnen uit gerstgras (Barley grass) Het is een voedingssupplement op basis van gedroogde gerstscheuten uit het ongerepte Nieuw-Zeeland. Gerstgras is rijk aan vitaminen, mineralen en...