Lakshmi natuurlijke huidverzorging en cosmetica staat voor natuurlijke huidverbetering en een holistische werkwijze.

 De Holistische werkwijze.

De holistisch werkwijze vindt zijn basis in de Ayurvedische leer. Deze leer is duizenden jaren oud en beschreef als eerste hoe wij als mensen functioneren in het geheel van het Omniversum.

Volgens de Ayurveda worden wij beïnvloed door verschillende omgevingsfactoren zoals seizoenen, onze voeding, leefomstandigheden en leeftijd.

In de Ayurveda vinden we een gebruiksaanwijzing hoe we het beste met onszelf kunnen omgaan ook in de moderne tijd waarin wij leven.

Bij het samenstellen van de producten van Lakshmi wordt er gebruik gemaakt van de lessen uit de Ayurveda. Door de combinatie van de op Ayurvedische basis geproduceerde producten van Lakshmi en een holistische werkwijze tijdens de schoonheids-behandeling (bijvoorbeeld met behulp van Ayurvedische massagetechnieken) wordt degene die de behandeling ondergaat op een dieper niveau bereikt en worden lichaam en geest met elkaar in balans gebracht.

Lakshmi is ontwikkeld in Italië door Franco Canteri, die na een jarenlang verblijf en studie inIndia de kennis van Ayurveda wilde overbrengen naar een breed publiek in de westerse wereld. De producten van Lakshmi voldoen allen aan de Europese richtlijnen en uitsluitend geproduceerd op basis van natuurlijke, kwalitatief hoogstaande ingrediënten.

De consument wil op het gebied van wellness en schoonheid niet alleen een effectieve behandeling, maar ook graag een ontspannende beleving, waarbij gebruik gemaakt wordt van luxe, werkzame en heerlijk geurende producten. Om dit te bereiken combineert

Lakshmi de kennis van Ayurveda en de kracht van aromatherapie met het beste van de hedendaagse technologie. De producten van Lakshmi worden altijd verpakt in een mooie, moderne verpakking.

Terug naar overzicht van Specialisten

Spring naar werkbalk