Lakshmi voor zichtbare huidverbetering en speciaal behandelingen om lichaam en geest in balans te brengen.

Heeft u al een salon en wilt u starten met of overstappen naar LakShmi?

Misschien twijfelt u nog over het maken van de overstap naar de producten van Lakshmi. Wij begrijpen dat het voor u een belangrijk moment is als u beslist om te beginnen met het gebruiken van een nieuw merk in uw praktijk. Vraag gerust geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan om een uitgebreidere indruk te krijgen van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden met de producten uit onze Lakshmi productlijn.

Spreken de producten van Lakshmi u aan en wilt u er graag gebruik van gaan maken in uw salon? Dan geven wij u graag persoonlijk advies over hoe u de overstap naar het de producten van Lakshmi het beste kunt aanpakken. Samen met u stellen we een productpakket samen dat zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen en de behoeften van uw klanten.Persoonlijke aandacht is van groot belang binnen ons bedrijf, en wij geven u graag alle ondersteuning die nodig is om een succesvolle samenwerking tot stand te brengen. Naast de kwalitatief hoogstaande producten uit de productlijn biedt Lakshmi ook trainingen aan die betrekking hebben op de verschillende aspecten van onze producten en behandelingsmethoden. Laat ons u helpen om uw eventuele twijfels weg te nemen, volg uw gevoel en maak de overstap naar de producten van Lakshmi! Uw klanten zullen u dankbaar zijn voor uw keuze

Bent u een starter op de markt?

U zoekt een productlijn die bij u en uw toekomstige klanten past. Om uw salon een succesvolle onderneming te laten worden is het van groot belang dat u overtuigd bent van de kwaliteit van de producten die u gebruikt bij de behandelingen die u aanbiedt. De kwalitatief hoogstaande producten uit de productlijn van Lakshmi vormen een stevige basis van waaruit u van uw nieuwe salon een groot succes zal kunnen gaan maken. De producten van Lakshmi zijn zuiver van samenstelling, verbeteren de huid zichtbaar en brengen zowel lichaam als geest met elkaar in balans. Naast producten voor gebruik in uw salon biedt Lakshmi ook een productlijn aan voor thuisgebruik, zodat uw klanten dagelijks de sensatie van luxe en huidverbetering die u ze in uw salon biedt thuis kunnen herbeleven. Wij sturen u graag een informatiepakket toe zodat u zich uitgebreid kunt verdiepen in de mogelijkheden die de Lakshmi productlijn u te bieden heeft in uw nieuwe salon. Spreken de productlijn en de werkwijze van Lakshmi u aan? Dan gaan we graag met u in gesprek om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken om uw salon een vliegende start te geven. Wij willen graag onze jarenlange kennis met u delen en u met advies bijstaan zodat u zelfverzekerd en vol overtuiging met uw onderneming kunt beginnen. Als u ervoor kiest om gebruik te gaan maken van de producten van Lakshmi bieden wij u een training aan volgens het ‘Lakshmi Beauty Concept’, waarbij u uitgebreid kennis maakt met alle mogelijkheden van onze productlijn.

Door te kiezen voor Lakshmi zal uw salon zich onderscheiden in de markt, zullen uw klanten tevreden zijn en zult u een optimaal positief bedrijfsresultaat behalen.

 

U bereikt met LakShmi een optimaal positief bedrijfsresultaat en tevreden  cliënten.

Terug naar overzicht van Specialisten

Spring naar werkbalk